- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
ben sancıyla gittim hastaneye çatı darlığından spinal sezeryan oldum çokta memnun kaldım.herşeyimi kendim yaptım ilk banyomu tuvaletimi hatta kızımı bile kendim yıkadım. tabi doktor,kilo gibi etkenlerde çok önemli..
bende sezeryan yaptım .çook memnunum.yine olsa yine yaparım:)
eşimin kuzeni 40 gün önce epidural ile doğum yaptı.
şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamamış.
tavsiye de ediyor :)
normal doğum yapanlara hayranım.
asla asla yapamam...
sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
tşk ediyorum bebeğim...opuyorumnanaktan
bende normal doğum yapamicam gibi ya epidural yada sezeryan..
ama sezeryana bakış açısını az çok biliyosun..o yüzden endişelerim var açıkçası
SLM HAMİŞ KIZLAR;
ben 13 haftalığım:ecrin_bebek: ve doğum beni çok korkutuyoeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile...sezeryan olabilirim die düşünüyorum eğer epidurall olmassam..normal doğumu düşünemicek kadar korkuyorum..:1no2:
aranızda sezeryan oldum çok memnunum hayatımı normal bi şekilde devam ettirebiliyorum diyen varmı??
yada keşke o acıları çekseydimde sezeryan olmasaydım diyen??
kızlar yorumlarınız çokk önemli...tşk ederim şimdiden
RABBİM hamiş olan her bayanın doğumunu kolaylaştırsın...
uff bende yapamicam zaten evlisin sanırım bebek düşünceniz varmı
evet canım istiyoruz ancak bende olan genetik bir rahatsızlık dolayısı ile yüzde 90 bir ihtimalle tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağız. bir yandan da o süreç beni çok endişelendiriyor. Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
bebişinin cinsiyeti belli mi canım?
Slm güzel anne.Bende 9 ay önce doğum yaptım.Hamileliğimin sonlarına doğru doğum beni korkutuyordu artık.Her gece rüyamda, bazen normal, bazen de sezeryan doğum yaptığımı görüyordum.Artık uykularım kaçıyordu.(korkmamın bir nedenide, kadın doğum kliniğinde çalışıyor olmam ve zor doğumlara şahit olmamdır.)Sonra ben normalmi?yoksa sezeryanmı diye düşünüp işin içinden çıkamayınca aklıma şöyle bi dua geldi.Allahım benim için hangi doğum şekli kolay olacaksa bana hayırlısıyla onu nasip et diye çok dua ettim.Çünkü benim gördüğüm, her iki doğum şeklide kişiden kişiye farklılık gösteriyordu.Sonra birgün, doğuma 3 hafta kala nst de bebeğimin kalp atışları düzensizleşti ve taşikardi ortaya çıktı.Bu bir kaç gün böyle devam etti.Hemşireler kendimi sezeryana hazırlamamı söylediler.Artık kafamda sezeryan kesinleşmişti.Doğumuma 2 hafta varken hiç ummadığım bir anda sancım başladı.İnanın bütün korkularım gitti,yerini heyecana bıraktı.Çünkü bebeğime kavuşuyordum artık.Çok rahat bir şekilde normal yolla doğum yaptım.Ben sana normal doğum yap diyemem ama benim gibi sende hayırlısını isteyebilirsin.Biraz uzun oldu ama.Hadi bakalım rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.
yok hayatım baktırmadım acaba belli olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?