Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
SLM HAMİŞ KIZLAR;
ben 13 haftalığım:ecrin_bebek: ve doğum beni çok korkutuyoeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile...sezeryan olabilirim die düşünüyorum eğer epidurall olmassam..normal doğumu düşünemicek kadar korkuyorum..:1no2:
aranızda sezeryan oldum çok memnunum hayatımı normal bi şekilde devam ettirebiliyorum diyen varmı??
yada keşke o acıları çekseydimde sezeryan olmasaydım diyen??
kızlar yorumlarınız çokk önemli...tşk ederim şimdiden
RABBİM hamiş olan her bayanın doğumunu kolaylaştırsın...

ben sancıyla gittim hastaneye çatı darlığından spinal sezeryan oldum çokta memnun kaldım.herşeyimi kendim yaptım ilk banyomu tuvaletimi hatta kızımı bile kendim yıkadım. tabi doktor,kilo gibi etkenlerde çok önemli..

anladım hayatım..RABBİM sağlık versin size...peki bi rahatsızlık yan etkisi falan gibi bişi oldumu??

bende sezeryan yaptım .çook memnunum.yine olsa yine yaparım:)

canım dikiş ağrısı falan çok oldumu bide ne bilim sezeryandan sonra şuna dikkat ediyorum ağrılarım oluyo falan gibi bi durum söz konusu değil dimi??
doğumdan sonra sancın çok oldumu ağrın yani kuşum

eşimin kuzeni 40 gün önce epidural ile doğum yaptı.
şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamamış.
tavsiye de ediyor :)
normal doğum yapanlara hayranım.
asla asla yapamam...
sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

tşk ediyorum bebeğim...opuyorumnanaktan
bende normal doğum yapamicam gibi ya epidural yada sezeryan..
ama sezeryana bakış açısını az çok biliyosun..o yüzden endişelerim var açıkçası

herkez konu açmış sezeryan mı yoksa normal mi die ayy RABBİM yardımcımız olsun kızlar yaa

tşk ediyorum bebeğim...opuyorumnanaktan
bende normal doğum yapamicam gibi ya epidural yada sezeryan..
ama sezeryana bakış açısını az çok biliyosun..o yüzden endişelerim var açıkçası

evet canım ama bence bu şans işi biraz da.
kimi sezeryan oluyor hiç ağrısız sızısız 2.gün ayağa kalkıyor.
kimi oluyor günlerce ağrı çekiyor.
büyük oranda bünyeye bağlı sanırım.
o andaki psikoloji de etkiliyor tabiki.
ben ne olursa olsun normal doğum yapamam gerçekten eyvahedigeldismile

Slm güzel anne.Bende 9 ay önce doğum yaptım.Hamileliğimin sonlarına doğru doğum beni korkutuyordu artık.Her gece rüyamda, bazen normal, bazen de sezeryan doğum yaptığımı görüyordum.Artık uykularım kaçıyordu.(korkmamın bir nedenide, kadın doğum kliniğinde çalışıyor olmam ve zor doğumlara şahit olmamdır.)Sonra ben normalmi?yoksa sezeryanmı diye düşünüp işin içinden çıkamayınca aklıma şöyle bi dua geldi.Allahım benim için hangi doğum şekli kolay olacaksa bana hayırlısıyla onu nasip et diye çok dua ettim.Çünkü benim gördüğüm, her iki doğum şeklide kişiden kişiye farklılık gösteriyordu.Sonra birgün, doğuma 3 hafta kala nst de bebeğimin kalp atışları düzensizleşti ve taşikardi ortaya çıktı.Bu bir kaç gün böyle devam etti.Hemşireler kendimi sezeryana hazırlamamı söylediler.Artık kafamda sezeryan kesinleşmişti.Doğumuma 2 hafta varken hiç ummadığım bir anda sancım başladı.İnanın bütün korkularım gitti,yerini heyecana bıraktı.Çünkü bebeğime kavuşuyordum artık.Çok rahat bir şekilde normal yolla doğum yaptım.Ben sana normal doğum yap diyemem ama benim gibi sende hayırlısını isteyebilirsin.Biraz uzun oldu ama.Hadi bakalım rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.

uff bende yapamicam zaten evlisin sanırım bebek düşünceniz varmı

evet canım istiyoruz ancak bende olan genetik bir rahatsızlık dolayısı ile yüzde 90 bir ihtimalle tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağız. bir yandan da o süreç beni çok endişelendiriyor. Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
bebişinin cinsiyeti belli mi canım?

ayy canım yaa çok tşk edrim..inş hayırlısı tabi yaa..şartlanmamak lazım aslında ama yinede endişe ve merak insanın peşini bırakmıyo...tşk ederim güzel yorumun için...sana ve bebişine sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum

yok hayatım baktırmadım acaba belli olurmu ki

canım ya ne güzel rahatça atlatmışsın bu zorlu süreci...
Allah güzel, sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin...
Allah hepimiz için hayırlı doğumlar versin inşaallah :Saruboceq:
tabi bebiş isteyenlere de hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel Rabbim :Saruboceq:

Merhaba canım,öncelikle şunu söylemek istiyorum;Allah her şeyin hayırlısını versin,hakkında ne hayırlıysa o olsun.Ben de sezeryanla doğumlar yaptım,genel anestezi,epidural ve spinal,çok şükür ters bir durumla karşılaşmadım,çok iyiyim,geçti gitti yani,,dr ve bünye çok önemli,ben doğum yaptığım gün kalktım bebeğime baktım,ufak tefek ihtiyaçlarımı gördüm..
Bence bunları düşünmen için daha erken gibime geliyor,sen her şeyi oluruna bırak,mutlu hamilelikler dilerim

ilk çocuğumda genel anestezi ile sezeryan, 45 gün önce de epiduralle sezeryan oldum..

bir daha doğum yapacak olsam kesinlikle epidural sezeryanı tercih ederim..
sohbet ede ede doğum yapıyorsunuz ve ilk 3-4 saat belden aşağı uyuşuk olduğu içim ilk dikiş acılarını hiç duymuyorsunuz..sonrasında da sürekli ağrı kesici yapıldığı için dikiş acısı bilmeden ilk günleri atlatıyorsunuz..

bunlar benim yaşadıklarım..

normal doğum yaşamadığım için yorum yapamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…