- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
ama bana pek sezeryanla alakalı gibi gelmedi.doğum sonrası kış zamanı benim kadar çıplak dolasan olmamaıstır.ben bile gaz sorunu yasamadım 1 aydan sonraCanim arkadaşım teşekkür ederim bilgiler için
Ayaklarını sıcak tut. Rezene anason cayı içebilirsiniz iyi geliyor. Milupanındı sanırım gece çayı var mavi kutulu silindir şeklinde ondan kullandım ve memnundum
Doğum yapmadım bilemiyorum ama anlatımına koptum hahahah :)
Evet ya olabilir dikkat etmiyorum hiç kendime kızım aşırı huysuz hiç ilgilenmiyorum kendimleUsutuyosundur usuttugumde bende de olur.kendine dikkat et.
Yok kızım geleni koyuruyo masallahi var koca adam gibisezeryan olanlarda gaz olur ama bu kadar uzun sürmez. üşütüyorsunuzdur. biraz suya kimyon katıp için. anne sütü alıyorsa bebeğinizde gazlanır.
Sakın sayilmam azıcık asabiyimm :) telasliyim da kızımın kabızlık sorunu var o beni çok yıpratiyoKendinizi sıcak tutun üsüttügünüz icin sizde gaz oluyodur.Buda bebekte karin agrisi ve gaz yapar.Aysklarinizla sirtinizi sicak tutarsaniz 2 sptunda coxulur insallah.Ben biraz usutuyum hemen dikislerimde agrimaya baslar.Bebege sicakligini kontrol ederek sicak su torbasida yatarken ayaginin altina koyabilirsiniz.Siz sakin ve kontrollu bir anne iseniz bebek ya actir ya gazi vardir yada uykusu vardir o yuzden huysuzlanir.
Oyyy maşallah kuzum allah kucağına almayi nasip etsingeçer geçer sen de kendine dikkat et ama sütüden bebeğine geçer gaz.
ayağını sıkı giyin gaz yapacak yiyeceklerden kaçın.
Ben de 15 ay oldu sezeryan olalı ve 2. ye hamileyim Allah yardımcın olsun :v