sezeryan olan anneler

Ayaklarını sıcak tut. Rezene anason cayı içebilirsiniz iyi geliyor. Milupanındı sanırım gece çayı var mavi kutulu silindir şeklinde ondan kullandım ve memnundum

Kendinizi sıcak tutun üsüttügünüz icin sizde gaz oluyodur.Buda bebekte karin agrisi ve gaz yapar.Aysklarinizla sirtinizi sicak tutarsaniz 2 sptunda coxulur insallah.Ben biraz usutuyum hemen dikislerimde agrimaya baslar.Bebege sicakligini kontrol ederek sicak su torbasida yatarken ayaginin altina koyabilirsiniz.Siz sakin ve kontrollu bir anne iseniz bebek ya actir ya gazi vardir yada uykusu vardir o yuzden huysuzlanir.

geçer geçer sen de kendine dikkat et ama sütüden bebeğine geçer gaz.
ayağını sıkı giyin gaz yapacak yiyeceklerden kaçın.
Ben de 15 ay oldu sezeryan olalı ve 2. ye hamileyim Allah yardımcın olsun :v

Sakın sayilmam azıcık asabiyimm :) telasliyim da kızımın kabızlık sorunu var o beni çok yıpratiyo

Bu ara benim bebegimdecde oluyo yeni ek gidaya gectigimiz icin 3 gunde bir yapiyor.Zeytinyagi iciriyorum yada poposunu uyariyorum.

İki çocuğum var, ikiside sezeryan. Ama öyle bir şey . Çok zor yaaaa, Allah yardımcın olsun.

benimde olurdu pek hatırlayamadım nekadar sürdüğünü
Sadece sezeryanda değil normal doğumlarda oluyor ikisinide ysşamıştım
Geçer diyelim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…