sezeryan olan anneler

Ben de sezeryanla doğum yaptım ve sezeryandan sonra gaz sancıları yaşamaya başladım bazen öyle şiddetli oluyor ki uykudan uyanıyorum. hatta işteyken bir gün hastanelik oldum apandisit falan sandılar da gaz sancısıymış :KK43: hatta şuan bile fena şiştim yine. Kızım 18 aylık oldu azaldı ama geçmedi bu gaz sancıları. Sanırım sezeryanın bağırsaklara etkisi oluyor şöyle düşünün ki, gaz çıkarmadan normal yemek bile vermiyorlar ameliyattan sonrao_O

kendini sıcak tut.karnını belini ayaklarını.benimde kızım 1 2 hafta önce 8 gün kakasını yapamamıştı.kendime dikkat etmeye başlayınca düzeldi.ben çorap giymezdim ve evde kısa tişörtle falan dolaşıyodum.senin kendini sıcak tutman çok önemli ialave olarak günde 1 elma ye.

kendini sıcak tut.karnını belini ayaklarını.benimde kızım 1 2 hafta önce 8 gün kakasını yapamamıştı.kendime dikkat etmeye başlayınca düzeldi.ben çorap giymezdim ve evde kısa tişörtle falan dolaşıyodum.senin kendini sıcak tutman çok önemli ialave olarak günde 1 elma ye.
Canim arkadaşım teşekkür ederim bilgiler için

sen cok yasa emi :-) bebeginle saglikli sihhatli mutlu yasayin
7ay uzun olmus vucut biraz duzene girmeliydi kimyon rezene papatya cayi rahatlatir sut de gaz yapar canim
Süt içmiyorum hiç çayları deneyeceğim zaman ayirdigin için de çok teşekkür ederim canım beniiiiim iyi dileklerin için de teşekkür ederim canimcim çok tatlisinnnnn

Ben de sezeryanla doğum yaptım ve sezeryandan sonra gaz sancıları yaşamaya başladım bazen öyle şiddetli oluyor ki uykudan uyanıyorum. hatta işteyken bir gün hastanelik oldum apandisit falan sandılar da gaz sancısıymış :KK43: hatta şuan bile fena şiştim yine. Kızım 18 aylık oldu azaldı ama geçmedi bu gaz sancıları. Sanırım sezeryanın bağırsaklara etkisi oluyor şöyle düşünün ki, gaz çıkarmadan normal yemek bile vermiyorlar ameliyattan sonrao_O
Ağrı sizi olmuyo ama egzoz bağlamış gibi tövbe tövbe :KK23:

sezeryan olanlarda gaz olur ama bu kadar uzun sürmez. üşütüyorsunuzdur. biraz suya kimyon katıp için. anne sütü alıyorsa bebeğinizde gazlanır.

Kızlar kısa ve net soruyorum 7 ay önce sezeryan oldum o günden beri Bakü Ceyhan boru hattı gibi gaz doluyum normal mi acep ne zaman geçer ömür boyu gazman gibi mi olucam teşekkür ediyorum
:KK70::KK70::KK70: Geçer geçer hiç gülesim yokdu ben ikisinide sezeryan oldum geçer ayaklarını sıcak tut yediğine dikkat et :-) Ay sen çok yaşa

:KK70::KK70::KK70: komik şey seniii ıhlamur iç bol bol bagırsaklarını yumuşatır. hala gülüyorum senn şu gazı borulara baglatsak ya para ödemeyiz hem))))

Bir de şunu ekleyeyim.Bu durum sezeryanla alakalı olmayabilir.
Çünkü annem seneler evvel (hala da) bu durumu yaşamaya başlamıştı.Öyle şişyordu ki bir gün acile gittik.Oradan annemi doğumhaneye götürürken gördük:)
Neyse annem gebe değilim dedi.Velhasıl yemek yerken bolca hava yutuyormuş.Oda böyle şişkinlik yapıyormuş.Doktora gittiğimizde bir ilaç verdi onu içer o gün bu gündür.

Geçmiş olsun.
kadına iyiki suni sancı vermediler:KK70::KK70::KK70:: hahaha allahım ya bu doktorlarr töbeeee

X