- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- Konu Sahibi suheylaylmz
Fazlaca mevcut boluselimNe demek canım.Senin gazın benim gazım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlaca mevcut boluselimNe demek canım.Senin gazın benim gazım:)
Ayyy valla aklım çıkıyo toplum içinde pirtlamaktanhaha çok hoşsun ya geçer o geçer, gerçi benim geçmedi ama eminim senin geçer
Toplum içinde kaçacak diye odum kopuyor
Ayyy valla aklım çıkıyo toplum içinde pirtlamaktan
hahahaha ay kahkaha attım geçer dediğim gaz değil kilo verirsin anlamındaydı duba gibi oldum dedin ya
sende bu pozitif enerji varken hiç bir şey sorun olmaz maşallah
ilkinde benim de aylar surdu, yazın geçti
Canim arkadaşım teşekkür ederim bilgiler içinkendini sıcak tut.karnını belini ayaklarını.benimde kızım 1 2 hafta önce 8 gün kakasını yapamamıştı.kendime dikkat etmeye başlayınca düzeldi.ben çorap giymezdim ve evde kısa tişörtle falan dolaşıyodum.senin kendini sıcak tutman çok önemli ialave olarak günde 1 elma ye.
Süt içmiyorum hiç çayları deneyeceğim zaman ayirdigin için de çok teşekkür ederim canım beniiiiim iyi dileklerin için de teşekkür ederim canimcim çok tatlisinnnnnsen cok yasa emi bebeginle saglikli sihhatli mutlu yasayin
7ay uzun olmus vucut biraz duzene girmeliydi kimyon rezene papatya cayi rahatlatir sut de gaz yapar canim
AyyBenim de ilk dönem oldu ama seninki kadar çok değil kendime göre her zamankinden fazla diyim
ama 7 ay sürmedi
Ağrı sizi olmuyo ama egzoz bağlamış gibi tövbe tövbeBen de sezeryanla doğum yaptım ve sezeryandan sonra gaz sancıları yaşamaya başladım bazen öyle şiddetli oluyor ki uykudan uyanıyorum. hatta işteyken bir gün hastanelik oldum apandisit falan sandılar da gaz sancısıymış hatta şuan bile fena şiştim yine. Kızım 18 aylık oldu azaldı ama geçmedi bu gaz sancıları. Sanırım sezeryanın bağırsaklara etkisi oluyor şöyle düşünün ki, gaz çıkarmadan normal yemek bile vermiyorlar ameliyattan sonra
ben de sana bir soru sorup çekileyim izninle:Ayyy hay ağzını yerim nasıl sevindim inşallah gecer
Geçer geçer hiç gülesim yokdu ben ikisinide sezeryan oldum geçer ayaklarını sıcak tut yediğine dikkat et Ay sen çok yaşaKızlar kısa ve net soruyorum 7 ay önce sezeryan oldum o günden beri Bakü Ceyhan boru hattı gibi gaz doluyum normal mi acep ne zaman geçer ömür boyu gazman gibi mi olucam teşekkür ediyorum
kadına iyiki suni sancı vermediler: hahaha allahım ya bu doktorlarr töbeeeeBir de şunu ekleyeyim.Bu durum sezeryanla alakalı olmayabilir.
Çünkü annem seneler evvel (hala da) bu durumu yaşamaya başlamıştı.Öyle şişyordu ki bir gün acile gittik.Oradan annemi doğumhaneye götürürken gördük:)
Neyse annem gebe değilim dedi.Velhasıl yemek yerken bolca hava yutuyormuş.Oda böyle şişkinlik yapıyormuş.Doktora gittiğimizde bir ilaç verdi onu içer o gün bu gündür.
Geçmiş olsun.