ARKADAŞLAR!!!!!
2 TANE DÜNYALAR güzeli kızım var biri 4 e gidiyor biri 4 egirmeye az kaldı
3.final yapmak istedim ama tecrübeli olduğumdan doğumdan korkuyorum hamileliğimi yeni öğrendim..Yalnız ilki normal ikincisi sezeryandı tekrar normal yapayım diyorum deneyimleriniz paylaşın lütfen..Sitede iki doğumun da videosunu izledim elim ayağım titriyor şimdiii....aman yarabbiii dehşetti....
benim de ilk çocuğum sezeryan şuan ikinci çocuğuma hamileyim fakat genel anesteziyle sezeryan düşünmüyorum uzman tv de kaan kocatepeyi dinledim ilk sezeryan kesisi yataysa herşey yolunda gidiyorsa açılma sancı sezeryan sonrası normal doğum yapılabilir diye anlattı ben şimdi kısa yazdım sen uzman tv den dinle fakat özellerde yaptırmıyolarmış sezeryan sonrası normal doğum yapmak isteyenler fakülte hastanelerini tercih etmeli diyodu bende normal düşünüyorum olmazsa epiturel sezeryan düşünüyorum hayırlısı ay biraz uzun yazdım galiba utangac:[ARKADAŞLAR!!!!!
2 TANE DÜNYALAR güzeli kızım var biri 4 e gidiyor biri 4 egirmeye az kaldı
3.final yapmak istedim ama tecrübeli olduğumdan doğumdan korkuyorum hamileliğimi yeni öğrendim..Yalnız ilki normal ikincisi sezeryandı tekrar normal yapayım diyorum deneyimleriniz paylaşın lütfen..Sitede iki doğumun da videosunu izledim elim ayağım titriyor şimdiii....aman yarabbiii dehşetti....
3.çocukta korku mu kalır anacım
pipiriklisin herhalde
aklına kötü şeyler getirme
: benim de ilk çocuğum sezeryan şuan ikinci çocuğuma hamileyim fakat genel anesteziyle sezeryan düşünmüyorum uzman tv de kaan kocatepeyi dinledim ilk sezeryan kesisi yataysa herşey yolunda gidiyorsa açılma sancı sezeryan sonrası normal doğum yapılabilir diye anlattı ben şimdi kısa yazdım sen uzman tv den dinle fakat özellerde yaptırmıyolarmış sezeryan sonrası normal doğum yapmak isteyenler fakülte hastanelerini tercih etmeli diyodu bende normal düşünüyorum olmazsa epiturel sezeryan düşünüyorum hayırlısı ay biraz uzun yazdım galiba utangac:[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?