- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
evet en önemli kısmı sildi hemşirre. ben göremedim ama eşim gördü ameliyatı. araya perde çekiyolar bana göstermiyolar. eşimede göstermeyeceklerdi ama eşim video çekimi için görevli birini bulamayınca kalktı kendi çekti :) böylece görmüş oldu.
ağrım sızım olmadı, içini rahat tut. epidural anestezi uzmanı devamlı beni konuşturuyordu zaten. kendi doktorumda arada bana bakıyo, bebeği çıkarıp gösterdi, ağlıyodu, hemen dudaklarına baktım. çünkü ultrasonda dudakları çok kalın görünüyordu, o nedenle gözüm hemen dudaklarına gitti. bana getirip dudaklarıma uzattılar öpmem için.
bu arada benim ilk sezeryanımı normalden 8 gün önce yapmışlardı. ama ikinci sezeryanda biraz daha erken alıyorlarmış. bunda 12 gün önce falan aldılar, çok acil bi durum yoksa 37. haftada almazlar sanırım.
a.scanım bende kasımda sezeryanla dogum yaptım sontada taktılar ama hiç bişey hisstmedim hiç korkma benben cok karkan yoktu ameliyat haneye girerken hüngür hüngür ağladım şimdi kendime kızıyorum mutlu olki bebeğinde dünyaya mutlu bi şekilde doğsun
ben epiduralle yaptım,şu ana kadar bi problem yoktu,ama kızım diş yüzünden kucaktan inmiyor ve bel ağrısından muzdaribim akşamları.acaba ameliyattan dolayı mı diyorum.
bende norrmal istiyordum ama 4 ayımdan beri bebeğim ters duruyor artık kendimi alıştırdım sezeryana..epidural ile düşünüyorum daha doktorumla konuşmadım haftaya gittiğimizde konuşucam bebeğimi ilk ben görmek ilk ben sesini duymak istiyorum başından beri çok zor hamilelik geçiriyorum biran önce bebğimi kucağıma almak istiyorum doktorum 38+5 gibi alırız dedi en son ama ben 37 haftanın içindeyken olsun diye tekrar konuşucam çok zorlanıyorum artık bakalım neler olacak...
Eger bir risk yoksa bence 38 haftanin bitmesini bekle. Benimde tersti bebegim. 11 gun once alindi 38+3 haftaliktim. Erken dogugu zaman sariligi atmasi daha zormus cunku karacigerinin olgunlasmasi gerekiyormus. Biran once kavusmak istemeni cok iyi anliyorum , gunler gecmiyor.Ama bebis icin biraz sabir .
ben epiduralle yaptım,şu ana kadar bi problem yoktu,ama kızım diş yüzünden kucaktan inmiyor ve bel ağrısından muzdaribim akşamları.acaba ameliyattan dolayı mı diyorum.
gaz cıkarmaa derdii Allaah hele o helee o..bosuna dememisler biirr ossuruukk bin derdee devaa diyeee...Allah sabir versin cikarmaya calisanlara...
suan 5gun oldu dogum yapali dikislerimin agrisindaan hergun can teslim ediyor gibiyim.bel agrısı oluyo biraz yoruldummu onun haricii sukur genede idare ediyorum.bebegim sayesinde neredeyse hic uyumuyorum ama annelikte bambaskaymıss yaa...
Allahım yazdıklarınızı okudukcaa icime yumusaklık geldi vallaa.cok mutlu oldum.haftaya carsamba spinal sezeryan olacagım nasipse.cok korkuyorum ya hissederseem diye ama anestezi uzmanının dedigine göre sakinleştirici iğnede yapılıyormuş.stress olmana imkan bile yok rahatca girip cıkıyorsun dedi.yasamadan bilemeyecegim ama umarımm hersey yolunda gider.cook heyecanlıyım cunkuu.buarada arkadaslar hastanede refakatci kalıyormu? yoksa hemsirelermi gelip gidiyor basımıza??
ben de çok korkuyorum başıma neler gelcek diye... acaba tam anestezi ile sezaryene girmeden önce de sakinleştirici yapıyolar mıdır??pek sanmıyorum bebeğe geçer diye yapmazlar heralde ama... daha odadan ameliyathaneye indirirlerken orda rezillik çıkarmaktan korkuyorum da......sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?