- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
evet en önemli kısmı sildi hemşirre. ben göremedim ama eşim gördü ameliyatı. araya perde çekiyolar bana göstermiyolar. eşimede göstermeyeceklerdi ama eşim video çekimi için görevli birini bulamayınca kalktı kendi çekti :) böylece görmüş oldu.
ağrım sızım olmadı, içini rahat tut. epidural anestezi uzmanı devamlı beni konuşturuyordu zaten. kendi doktorumda arada bana bakıyo, bebeği çıkarıp gösterdi, ağlıyodu, hemen dudaklarına baktım. çünkü ultrasonda dudakları çok kalın görünüyordu, o nedenle gözüm hemen dudaklarına gitti. bana getirip dudaklarıma uzattılar öpmem için.
bu arada benim ilk sezeryanımı normalden 8 gün önce yapmışlardı. ama ikinci sezeryanda biraz daha erken alıyorlarmış. bunda 12 gün önce falan aldılar, çok acil bi durum yoksa 37. haftada almazlar sanırım.
hımm hadi yaa.. benim erken doğum riskim olduğu için apar topar sezeryana girmek istemiyorum ama doktorum ne diycek bilmiyorum en önemli hafta 34.hafta diyodu hep bende şuan 34 haftamdayım ama umarım kabul eder bebeğim 2.029 gr 37 haftaya kadar kaç kilo olur acaba?