- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
bana sonda takıldı.en çok korktuğum işlemlerden biriydi.
Hiiiç korkma bence ne kadar abartmayı seven bi milletiz böyle.
Benim arkadaş son dikişleri hissettim felan demişti,ondan da çok korkuyordum,ondada hiç bişey hissetmedim.Bu arada arkadaşımın çok abarttığını sonra sonra öğrendim,meğer huy edinmiş
Canım ben epidural oldum,çok memnun kaldım.Aman doğum kolaymış dedim.
İstersen doğum hikayemi okuyabilirsin.
Allah yardımcın olsun,bebeğin ve senin için güzel bir doğum olur inşallah.
çok sağol canım doğum hikayelerini dinledikçe insan bildiğindende emin olamıyor epidural ile sezeryanı düşünüyorum ama hem pahalı geliyor hemde az da olsa sakat kalma ihtimali varmış ne kadar doğru bilemem tabi..33haftamdayım erken doğum riskim var ve kasılmalarımın şiddeti artıyor ne olacak bilmiyorum...
canım işte böyle ol,korkma,sakin ol...
bizede neler neler anlattılar hiç sorma.yok şöyle oluyo,yok böyle oluyo.herşeyi abartıp,insanları korkutmaya çalışıyorlar.boşver sen kötü doğum hikayelerini dinleme bile.
ben genel anestezi ile sezeryan oldum.uyandığımda bebeğimle aynı odadaydık.yani ilk ben gördüm.sonra bacaklarımın arasını açıp bebişimi battaniyeye sarıp ,aynı sedyede odaya gittik.çok güzel bir duygu.allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.sana hayırlı doğumlar.en kısa zamandada doğum hikayeni bekliyoruz tatlım.
canım ben ilk doğumumu normal 8 sene sonra ikinci doğumumu sezeryanla oldum sezeryan hiç bir şey değil buna inan doktorumun tavsiyesi ile genel anestezi ile olduğumdan bana sondada dahil her şeyi baygınken taktılar o yüzden hiç bir şey hatırlamıyorum ama kesinlikle korkma sezeryan en rahatı doğumdan sonrada ağrı kesici iğne vuruyorlar sürekli ağrında olmuyor en geç 1 haftadada tamamen ayağa kalktım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim nasıl rahatladı içim anlatamam demek bana anlatılan doğum hikayelerinin hepsi abartmaymış heyecandan ne yapacağımı şaşırdım şuan çok rahatladım artık korkmuyorum sezeryandan çok sağolun Allah hepinize sağlık ve mutluluk versin...
bebeği siz odaya geçmedenmi getiriyolar bak kıskandım şimdi genel anestezi olursa kızımı benden önce mi görcek herkes..
biran önce zaman geçse gelse şubat ayı artık :Saruboceq:
olumlu olarak etkilenmene çok sevindim ama en çok sevinen bebeğin olmuştur bence. çünkü sen kaygılandıkça oda hissediyordu. hayırlı doğımlar olsun canım. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kollarına.
Allahım yazdıklarınızı okudukcaa icime yumusaklık geldi vallaa.cok mutlu oldum.haftaya carsamba spinal sezeryan olacagım nasipse.cok korkuyorum ya hissederseem diye ama anestezi uzmanının dedigine göre sakinleştirici iğnede yapılıyormuş.stress olmana imkan bile yok rahatca girip cıkıyorsun dedi.yasamadan bilemeyecegim ama umarımm hersey yolunda gider.cook heyecanlıyım cunkuu.buarada arkadaslar hastanede refakatci kalıyormu? yoksa hemsirelermi gelip gidiyor basımıza??
bildiğim kadarıyla kalıyor yanında biri ya eşin ya annen kimi istersen ama hemşirelerde sık sık kontrol ediyor diye duymuştum doğumdan sonra yaşadıklarını yaz olurmu inşallah herşey çok güzel olur kaçıncı haftandasın sen 36.haftada yaparlarmı sezeryan bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?