Sezeryan göbeği

Evde yapıcam aynen. Hemen yarın başlıyorum

Valla 41 kg ile hamile kaldım 52 ile normal doğuma girdim. Şuan 46 kg oldum 2.5 ay oldu doğum yapalı ve bu kg da kalmak istiyorum. Tek sorun göbeğim zaten doğumda göbek fıtığı oldum arada ağrıyor . Mekik çekiyorım günde 50 tane gitmiyor valla

Benim gozlemledigim genetik boyle seylerin coğu. Dogum sekliyle vs cok ilgisi yok gibime geliyor

Sert yüksek bir yer yada yatağa yatın, ayaklarınızı birbirine bitişik yukarı kaldırıp aşağı indirin. Bunu iki set 25 yapın. Elinizde ağırlık varsa ağırlığınızla yoksa 2,5 kt su şişesiyle yere yatın. Göbeğinize sadece kafanızı kaldırarak bakın. Ve iki bacağınızın adasından elinizdeki ağırlı ikeri ittirin. İki set 25 de bu. En son 30 sn de plank yaparsanız o alt göbek çalışıyor. Benim spor hocamın alt göbeğw önerdiği iki hareket bu

Sezeryan mı? Normal mi? oldu doğumunuz birde ne kadar süre sonra başladınız spor yapmaya. Sezeryan için 6 ay öncesinde başlamayın diyorlar da

sezeryan. leslie ağır değil.
kim diyor altı ayı? benim doktorum bir ay sonra mekik çekmeye başla dedi.

Nasıl düştün 50 ye banada söyle. Bende 70
Ilk gebeliğim de 40 kiloydum 60 'la bitirdik
Ikincide 50 ile başlayıp 70 le bitti
Şimdi ucuncudeyiz kaçla başladım bilmiyorum ama suan 7.ayımda 60 kiloyum bakalim bu kacla bitecek ben kiloyu hep gebeligin son üç ayında hızla alıyorum doğum sonrasıda hızla veriyorum
Hamileyken aç bi kurt gibiyim doğumdan sonra maalesef yemeden içmeden kesiliyorum ama bu elimde olan bisey degil tamamen istemsiz bi şekilde bir şey yiyemiyorum bu durum sütümüze olumsuz etkiledi hep sesimizimdir fazla kilom olsaydi da çocuğumu emzirebilseydim

Bende de kaldi o yadigar 75 kiloyla doguma girdim suan 61 kiloyum ama gobegiim hala 4..5 aylik hamile gibi(sezeryan)

Benim minicik bi karnım vardı. 68 kilo hamile kaldım 65 kilo doğum yaptım 3 kilo bebiş doğurdum. Ne olduysa doğumdan sonra oldu hiç çatlak oluşmadı mesela
sende bile kaldiysa ben hic dert etmeyeyim o halde:) 51 kilo hamile kalip 74 kilo doguma girip 76 kiloyla ciktim (evet 3700 cocuk dogurup dogumdan 4 kilo fazlayla ciktim ) suan 68 kiloyum ve gobegim resmen bagimsizligini ilan etmis durumda:)

sezeryan. leslie ağır değil.
kim diyor altı ayı? benim doktorum bir ay sonra mekik çekmeye başla dedi.
Valla doktorum sayesinde sarkacağım birde spor hocasına sordum çok erken dedi 3 ayda yavaş yavaş başlarız dedi.6 ayda normal haraketleri yaparsın dedi. 1,5 ay oldu doğum yapalı.Bende korktum yapmadım bişey.

Valla doktorum sayesinde sarkacağım birde spor hocasına sordum çok erken dedi 3 ayda yavaş yavaş başlarız dedi.6 ayda normal haraketleri yaparsın dedi. 1,5 ay oldu doğum yapalı.Bende korktum yapmadım bişey.

valla benim doktor ben sormamıştım bile ödev verdi resmen mekiğe başla diye.
siz leslie ye başlayın ama 1,5 ay olmuş. lesliede ters hareket falan yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…