- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Evde yapıcam aynen. Hemen yarın başlıyorumKorkunç, verilmesi zor bir kilonuz yok ama fit görünmek için kesinlikle biraz kilo vermeniz gerekiyor. Spora başlamak için de yeterli zaman geçmiş. Hani yeni olsa tehlikeli olur da. Evde bebek varken spor salonuna gitme şansınız var mı? Benim olmadığı için evde yapıyorum sporumu.Siz de yapabilirsiniz. Atla deve değil valla. Bir başlayın, göbek de iner moral de düzelir.
Anlık gaza gelip yarın vazgeçerseniz buraya yazın da, önce haşlayıp sonra yine gaz verelim.Evde yapıcam aynen. Hemen yarın başlıyorum
Sezeryan mı? Normal mi? oldu doğumunuz birde ne kadar süre sonra başladınız spor yapmaya. Sezeryan için 6 ay öncesinde başlamayın diyorlar daevde yap.
envai çeşit video var.
ben leslie yapmıştım doğudan sonra.
2 haftadır diyetteyim zatenAnlık gaza gelip yarın vazgeçerseniz buraya yazın da, önce haşlayıp sonra yine gaz verelim.
1 buçuk sene oldu ve hiç spor yapmadımSezeryan mı? Normal mi? oldu doğumunuz birde ne kadar süre sonra başladınız spor yapmaya. Sezeryan için 6 ay öncesinde başlamayın diyorlar da
Arada kaçamak olur ya, ben de pizza gömüyorum bol bol. Alışkanlık olmasın yeter. Yarın gelişmeleri yazın bize, başladım diye.2 haftadır diyetteyim zatenama bu akşam pide yedim
Sezeryan mı? Normal mi? oldu doğumunuz birde ne kadar süre sonra başladınız spor yapmaya. Sezeryan için 6 ay öncesinde başlamayın diyorlar da
Ilk gebeliğim de 40 kiloydum 60 'la bitirdikNasıl düştün 50 ye banada söyle. Bende 70
sende bile kaldiysa ben hic dert etmeyeyim o halde:) 51 kilo hamile kalip 74 kilo doguma girip 76 kiloyla ciktim (evet 3700 cocuk dogurup dogumdan 4 kilo fazlayla ciktim ) suan 68 kiloyum ve gobegim resmen bagimsizligini ilan etmis durumda:)Benim minicik bi karnım vardı. 68 kilo hamile kaldım 65 kilo doğum yaptım 3 kilo bebiş doğurdum. Ne olduysa doğumdan sonra oldu hiç çatlak oluşmadı mesela
Valla doktorum sayesinde sarkacağım birde spor hocasına sordum çok erken dedi 3 ayda yavaş yavaş başlarız dedi.6 ayda normal haraketleri yaparsın dedi. 1,5 ay oldu doğum yapalı.Bende korktum yapmadım bişey.sezeryan. leslie ağır değil.
kim diyor altı ayı? benim doktorum bir ay sonra mekik çekmeye başla dedi.
Valla doktorum sayesinde sarkacağım birde spor hocasına sordum çok erken dedi 3 ayda yavaş yavaş başlarız dedi.6 ayda normal haraketleri yaparsın dedi. 1,5 ay oldu doğum yapalı.Bende korktum yapmadım bişey.
Çok teşekkür ederimvalla benim doktor ben sormamıştım bile ödev verdi resmen mekiğe başla diye.
siz leslie ye başlayın ama 1,5 ay olmuş. lesliede ters hareket falan yok sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?