Sezeryan göbeği

En güzeli Ebru şallı kadın insanın sinirini bozuyo fiziğiyle daha da hırs yapıyosun

dogum gobegi bende de enfes sekilde duruyor:) kilo verdigimde sarkiyor ama gitmiyor...

arastirmalarima gore normal ya da sezeryan fark etmez, kisinin hamilelikteki karin yapisi ve cilt yapisiyla alakali toplanip toplananamasi. benim karnim o kadar buyumustu ki, o derinin toplanmasi bence operasyonsuz imkansiz

Benim minicik bi karnım vardı. 68 kilo hamile kaldım 65 kilo doğum yaptım 3 kilo bebiş doğurdum. Ne olduysa doğumdan sonra oldu hiç çatlak oluşmadı mesela

Ne kadar oldu dogum yapali?

Ben cok az kilo aldim. Sezeryandi. Kiloyu hemen verdim ama gobek 1 sene kadar kaldi. Sonra gitti yavas yavas. Suan 3.5 yasinda oglum. Göbek dümdüz.

Ya spormu yapmak lazim acaba spor yapipta hala gobeginden kurtulamayan var mi?
İki sezaryen doğum yaptım, ikisinde de 25 kilo aldım. 57 kiloyum şuan, doğumdan önceki kilom da buydu. Her zaman spor yapan bir insandım, yine yapıyorum. Dışarıdan bakınca göbeğim yok. Ama mıncıklayınca dikişin üstündeki kısım yumuşak. Orada toparlanmayan bir bölge var. 15 aylık oldu kızım. Belki zamanı var, bilemiyorum. İki kez kesilince kaslar kas olmaktan çıkıp oyun hamuru oldu belki. Artık olduğu kadar. Napak?

Sen yine iyi dışardan bakınca düz benim kocaman /

Bu hareketlerden ilki ile son ikisini düzenli yaptım. Göbeğim bayağı küçüldü. Sarkma da bayağı bir toparlandı.

1 buçuk sene geçti 1.65 boyum 70 kilom
Korkunç, verilmesi zor bir kilonuz yok ama fit görünmek için kesinlikle biraz kilo vermeniz gerekiyor. Spora başlamak için de yeterli zaman geçmiş. Hani yeni olsa tehlikeli olur da. Evde bebek varken spor salonuna gitme şansınız var mı? Benim olmadığı için evde yapıyorum sporumu. Siz de yapabilirsiniz. Atla deve değil valla. Bir başlayın, göbek de iner moral de düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…