- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Zaten şu zaman da kapalı alanlara girmek aman aman.Aynen en mantıklısı o
Kızım var 1 yaşında onunla nasıl gidicem ki spora
Zaten şu zaman da kapalı alanlara girmek aman aman.
Doğru vallaZaten şu zaman da kapalı alanlara girmek aman aman.
Evet yarın başlıycmevde yap.
envai çeşit video var.
ben leslie yapmıştım doğudan sonra.
Evet ya iyice sinir olmaya başladım çocuk doğuruyolar ama kısa zamanda fitler nasıl oluyo ben anlamadımEn güzeli Ebru şallıkadın insanın sinirini bozuyo fiziğiyle daha da hırs yapıyosun
Benim minicik bi karnım vardı. 68 kilo hamile kaldım 65 kilo doğum yaptım 3 kilo bebiş doğurdum. Ne olduysa doğumdan sonra oldu hiç çatlak oluşmadı meseladogum gobegi bende de enfes sekilde duruyor:) kilo verdigimde sarkiyor ama gitmiyor...
arastirmalarima gore normal ya da sezeryan fark etmez, kisinin hamilelikteki karin yapisi ve cilt yapisiyla alakali toplanip toplananamasi. benim karnim o kadar buyumustu ki, o derinin toplanmasi bence operasyonsuz imkansiz
Çünkü paraları varEvet ya iyice sinir olmaya başladım çocuk doğuruyolar ama kısa zamanda fitler nasıl oluyo ben anlamadım
Evet bizim o yok malesefÇünkü paraları var
1 buçuk sene oldu canımNe kadar oldu dogum yapali?
Ben cok az kilo aldim. Sezeryandi. Kiloyu hemen verdim ama gobek 1 sene kadar kaldi. Sonra gitti yavas yavas. Suan 3.5 yasinda oglum. Göbek dümdüz.
İki sezaryen doğum yaptım, ikisinde de 25 kilo aldım. 57 kiloyum şuan, doğumdan önceki kilom da buydu. Her zaman spor yapan bir insandım, yine yapıyorum. Dışarıdan bakınca göbeğim yok. Ama mıncıklayınca dikişin üstündeki kısım yumuşak. Orada toparlanmayan bir bölge var.Ya spormu yapmak lazim acaba spor yapipta hala gobeginden kurtulamayan var mi?
Spor lazım da o da bende yok
Sen yine iyi dışardan bakınca düz benim kocamanİki sezaryen doğum yaptım, ikisinde de 25 kilo aldım. 57 kiloyum şuan, doğumdan önceki kilom da buydu. Her zaman spor yapan bir insandım, yine yapıyorum. Dışarıdan bakınca göbeğim yok. Ama mıncıklayınca dikişin üstündeki kısım yumuşak. Orada toparlanmayan bir bölge var.15 aylık oldu kızım. Belki zamanı var, bilemiyorum. İki kez kesilince kaslar kas olmaktan çıkıp oyun hamuru oldu belki. Artık olduğu kadar. Napak?
70 kilosunuz sanırım, boyunuz kaç? Biraz kilo verip, biraz spor yapsanız mutlaka bir düzelme olur. Bir de doğumun üstünden ne kadar geçti?Sen yine iyi dışardan bakınca düz benim kocaman/
1 buçuk sene geçti 1.65 boyum 70 kilom70 kilosunuz sanırım, boyunuz kaç? Biraz kilo verip, biraz spor yapsanız mutlaka bir düzelme olur. Bir de doğumun üstünden ne kadar geçti?
Korkunç, verilmesi zor bir kilonuz yok ama fit görünmek için kesinlikle biraz kilo vermeniz gerekiyor. Spora başlamak için de yeterli zaman geçmiş. Hani yeni olsa tehlikeli olur da. Evde bebek varken spor salonuna gitme şansınız var mı? Benim olmadığı için evde yapıyorum sporumu.1 buçuk sene geçti 1.65 boyum 70 kilom
Hadi ya bende deneyeyim
Bu hareketlerden ilki ile son ikisini düzenli yaptım. Göbeğim bayağı küçüldü. Sarkma da bayağı bir toparlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?