• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

14 martta 40 haftalık bebeğimi kaybettim bende. Iki gün sonrası sezeryan olacaktı. Hafif kasılmalarım vardı.doktorum normal Doğumu düşünmeyin Dediği için hastaneye gittik ama kalp atışları yokmuş. Ömrü yokmuş yavrumun. Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim isteyen herkese. Bizimde kaderlerimizde bu Acıları yaşamak varmış. Üstelik ikinci kaybımdı. Ilki düşüktü. Daha çok küçüktü bi geldi bi gitti okadar anlayamamıştım ama bunun acısı çok daha farklıymış. Tekmelerini özlüyorum hala . Hele doğumhanedeki o ilk gördüğüm an hiç gözümün önünden gitmiyor. Ilk ve son görüş. Ölü oldugunu bildiğim halde Allah im bu benim mi dedim içimden. O kadar tatlı bi bebek daha görmedim bu zamana dek. O an bana öyle gözüktü ve ben onu hep öyle hatırlıycam. Bembeyaz teniyle yüzündeki o masum ifadeyle. Melekler gibi uyuyordu hep gözümün önündeki ifadesi. Biliyorum ki o ne yapsam geri gelmiycek.Rabbim şefaatçilerimiz eylesin inşallah. Döktüğümüz Gözyaşları çektiğimiz acıların mükafatı vardır elbet. Tekrar hamile kalacağın günü iple çekiyorum. Bu sefer herşey çok daha farklı olacak benim için. Her anım çok daha değerli olacak. Evlat öyle büyük bi nimetmiş ki ben bunun değerini kaybedene kadar hiç bilmemiştim.
Başın sağolsun canım. Yeni isimler görmek çok acı. Allah sabır versin

Arkadaşlar bugün sonuclarimi aldim pirtlasma cikti bende. Ortaymis. Bebeğimi o yüzden kaybettim bi sürü yasadim iğne vurulacakmisim. Yine hamile kalirsam basliycam tedaviye. :KK43: kendimi kotu hissettim en azindan bi çareyi bulmuş olduğum için sukrettik rabbime.
Canm cok gecmis olsun iyi ki yaptirdin testlerini onlem alicaksin bunun icin sevinmelisin canim.Rabbim hicbirimize bu acının tekrarini yasatmasin ins.Hayirli saglikli evlatlar versin bu dunyada da evlat sevgisi yasayalim.. Meleklerimize de cennette kavusmayi nasip etsin ins.

Canm cok gecmis olsun iyi ki yaptirdin testlerini onlem alicaksin bunun icin sevinmelisin canim.Rabbim hicbirimize bu acının tekrarini yasatmasin ins.Hayirli saglikli evlatlar versin bu dunyada da evlat sevgisi yasayalim.. Meleklerimize de cennette kavusmayi nasip etsin ins.
çok şükür diyorum.. iyiki de araştirdim..
bugün doktora gittim yumurtalıklarimin iyi olup olmadığı merak ettim doktor çok güzel dedi.. ama soramadim kaç yumurta olduğu..
orta degilmiş çok az pihlaşma var dedi doktolar neden farkli sölüyor onu çözemedim. aklim karişti şimdi benim.. içim de rahat etmedi napcam :(
ben biraktim korunmaya geçen ay... bu ay tutacakmi bilmem..
haa bu arada bende sol da koltuk altı beze var demişim ya işte mayıs sonu röntgen çektircem. (hamile olursam çektiremem)
sol gögsümde agrilarim var.. kalp krizi geçirecekimşim gibi hissediyorum nefes de alamiyorum:(

bugün doktora gittim yumurtalıklarimin iyi olup olmadığı merak ettim doktor çok güzel dedi.. ama soramadim kaç yumurta olduğu..
orta degilmiş çok az pihlaşma var dedi doktolar neden farkli sölüyor onu çözemedim. aklim karişti şimdi benim.. içim de rahat etmedi napcam :KK43:
haa bu arada bende sol da koltuk altı beze var demişim ya işte mayıs sonu röntgen çektircem. (hamile olursam çektiremem)
sol gögsümde agrilarim var.. kalp krizi geçirecekimşim gibi hissediyorum nefes de alamiyorum:KK43:
hep stresten üzüntüden oluyo bunlar canım inan.. benimde bebeğimi kaybettikten sonra sürekli kalbim sıkışıyordu, şükür geçti sonradan... çok zor bi süreçten geçtik ve geçiyoruz..

Minnacık bi olayda bile çöküyorum kızlar sizde öylemisiniz. Şimdi işyerinde birinin bebeği olmuş çikolata dağıttı bende dağıldım onla birlikte.

Minnacık bi olayda bile çöküyorum kızlar sizde öylemisiniz. Şimdi işyerinde birinin bebeği olmuş çikolata dağıttı bende dağıldım onla birlikte.
Aynen bende öleyim işyerinde degil de hamilelik haberleri geliyor. ha biri hamile diyolar.. sölemek istemiyolar sonradan haberim oluyor. abimin bebegi olucak çok yakında... hala olucam ama içim hala buruk...

Aynen bende öleyim işyerinde degil de hamilelik haberleri geliyor. ha biri hamile diyolar.. sölemek istemiyolar sonradan haberim oluyor. abimin bebegi olucak çok yakında... hala olucam ama içim hala buruk...
bende hala olucam:) hiç sevinemedim bile habere inanki.. normal olsam nasıl sevinirdim, hediyeler bile almaya başlamıştım. daha cinsiyeti bile belli değil halbuki.

bende hala olucam:) hiç sevinemedim bile habere inanki.. normal olsam nasıl sevinirdim, hediyeler bile almaya başlamıştım. daha cinsiyeti bile belli değil halbuki.
ben almadim isterdim ki hediye almayı.. yengem bebegimi kaybettiğim içinde kendi hamile olduğu halde çok agir laf söledi bana.. çok üzülmüşüm... o sözler hala aklımda.. bizi görmek istemiyormuşş o zaman ben niye göreyim ki.. demi.. ben bişey yapmadim hiç bişey.. kendi yaptı.. ne diyim.. hala olucam diye ilk başta sevinsemde o agir lafiyla sarsildi.. sevinemiyorum az kaldığı

ben almadim isterdim ki hediye almayı.. yengem bebegimi kaybettiğim içinde kendi hamile olduğu halde çok agir laf söledi bana.. çok üzülmüşüm... o sözler hala aklımda.. bizi görmek istemiyormuşş o zaman ben niye göreyim ki.. demi.. ben bişey yapmadim hiç bişey.. kendi yaptı.. ne diyim.. hala olucam diye ilk başta sevinsemde o agir lafiyla sarsildi.. sevinemiyorum az kaldığı
Bende almadım hediye.normalde olsaydı alırdım demek istedim. Ne dediki cnm. Böyle bi durumda ne dediki ağır laf

C
orta degilmiş çok az pihlaşma var dedi doktolar neden farkli sölüyor onu çözemedim. aklim karişti şimdi benim.. içim de rahat etmedi napcam :KK43:
sol gögsümde agrilarim var.. kalp krizi geçirecekimşim gibi hissediyorum nefes de alamiyorum:KK43:
Canim oncelikle sen saglikli ol ki dogacak bebeginde saglikli olsun. Eger olmazsada bu ay korun rontgenini cektirm Allah bizim icin en hayirlisini nasip edicektir bazen gec olmasindaki hayirlari goremiyoruz ama bak gecen ay olmadi pihtilasmayi ogrendin bu ayda olmazsa tedavin icindir. Mevlam her seyi zamani zamanina ayarlar ama biz bazen sansimizi zorluyoruz

Canim icinizi ferah tutum benim kardesim yeni evlendi gelinimiz hemen bebek dusundu on kontrollerine ben goturdum onu once benim olsun demedim hic Allaha dua ettim insallah kardesiminde saglikli hayurli omurlu evlatlar versin diye dua ettim mart ayinda onu dr goturmustum. Pesinden bi ruya gordum esim bana altin bi tektas almis. Ben onu bi yere koymusum ariyorum ararken cantamdaki v seklinde iki tasli gumus bi yuzuk buluyorum bu gelinin yuzugu bi ara vereyim diyorum. Ben o ay hamile kaldim gelinimizede dedim seninle aramizda cok olmuycak ben yuzugumu buldum tatktim ruyada onun yuzugude benim elimdeydi ve benden sonra hamile kaldi v seklinde iki tasi ikize yordum onun gumus benim altindi gumus erkek altin kiz diyorum ama ruya iste hayirlisi. Niyemi anlatiyorum belki Allah in hosuna gitti kendimi birakip ona dua etmem ve once bana nasip etti iki ay sonraa ona ;) akrabam benden uc ay sonra dogum yapti bi kizi vardi 18 aylik pesinden oglu oldu pek akrabasi yok bende calismiyidum yardim istedi esi yoktu o gun cikttim gittim bebegide kacakladim yardimda ettim. Gonlunuzu ferah tutun neden ben demeyin. Bizim kaderimiz buydu nasil en yakinlarimiza sevinmeyiz. Elbet her hamilelik her dogum cocuklarimizi hatirlatir ama onlara dua ettikve Allah bizim sevaplarimizi artirir. Ben oglumun kaybindan 4 ay sonra kardesimin dugununu yapturdim ertelemelerine engel oldum. Ben mutsuz ve uzgunum diye hayati sevdiklerime zindan edemem. Yegnini kucakla kokla Allah yavrularimizin yasayamadigi omrunu dogacak kardeslerine ve yegenlerimize nasip etsin
Biz yandik Allah onlara evlat acisi gostermesin.

25 kasımda, gebeligimin 36. Haftasında kaybettim bebegimi. 5 ay oldu. Evlat acısı ne kadar zormus! Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ve inşallah Rabbim kucaklarimizi sağlıklı, ömürlü evlatlarla doldurur. Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeniden hamile olanlara sağlıcakla kucaklarina almalarini diliyorum. Hepimiz için dua ediyorum.

25 kasımda, gebeligimin 36. Haftasında kaybettim bebegimi. 5 ay oldu. Evlat acısı ne kadar zormus! Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ve inşallah Rabbim kucaklarimizi sağlıklı, ömürlü evlatlarla doldurur. Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeniden hamile olanlara sağlıcakla kucaklarina almalarini diliyorum. Hepimiz için dua ediyorum.
Allah sabir versin canim. Kac ay gecerse gecsin acimiz hep icimizde ilk gunki gibi olmuyor yoksa yaayamazdik. Allah sabrini veriyor ve buz bu aciyla yasamaya alisiyoruz. Kader iste kismetimizde olsa yavrularimiz hic bi sey sebep olamazdi ama malesef herkesin bi sebebi var. Nasil kaybetin ? Onlemlerini aldiysan 6 ay dokunca yebiden dusunebilirsin. Ben oglumu dogumdan sonra kaybettim malesef su yutmus ve enfeksiyona neden olmus. 5 gun yasadu kuzum. Hatirlatmak istemiyorum ama anne karnindaki olumlerin bir cogu kan pihtilasmasindan. Testlerini yaptirdin mi ?

Allah sabir versin canim. Kac ay gecerse gecsin acimiz hep icimizde ilk gunki gibi olmuyor yoksa yaayamazdik. Allah sabrini veriyor ve buz bu aciyla yasamaya alisiyoruz. Kader iste kismetimizde olsa yavrularimiz hic bi sey sebep olamazdi ama malesef herkesin bi sebebi var. Nasil kaybetin ? Onlemlerini aldiysan 6 ay dokunca yebiden dusunebilirsin. Ben oglumu dogumdan sonra kaybettim malesef su yutmus ve enfeksiyona neden olmus. 5 gun yasadu kuzum. Hatirlatmak istemiyorum ama anne karnindaki olumlerin bir cogu kan pihtilasmasindan. Testlerini yaptirdin mi ?
Allah sabır versin hepimize. Şükür diyelim. Kanda genetik araştırma yapıldı. Damar içi pihtilasmaya yatkınlık açısından orta düzeyde risk grubundayim. 2 gende heterozigot mutasyon saptandı.
Çok güzel bir hamilelik geçirdim. Bebegimin gelişimi de iyiydi. Ancak kaybettiğim gün hareketlerini algilayamadim. Hastaneye gittiğimde ise bebegimin kalbi durmuştu.
Şimdiyse önlem olarak coraspin almaya başladım. Gebelikte iğne kullanmam gerekecek.

Canim icinizi ferah tutum benim kardesim yeni evlendi gelinimiz hemen bebek dusundu on kontrollerine ben goturdum onu once benim olsun demedim hic Allaha dua ettim insallah kardesiminde saglikli hayurli omurlu evlatlar versin diye dua ettim mart ayinda onu dr goturmustum. Pesinden bi ruya gordum esim bana altin bi tektas almis. Ben onu bi yere koymusum ariyorum ararken cantamdaki v seklinde iki tasli gumus bi yuzuk buluyorum bu gelinin yuzugu bi ara vereyim diyorum. Ben o ay hamile kaldim gelinimizede dedim seninle aramizda cok olmuycak ben yuzugumu buldum tatktim ruyada onun yuzugude benim elimdeydi ve benden sonra hamile kaldi v seklinde iki tasi ikize yordum onun gumus benim altindi gumus erkek altin kiz diyorum ama ruya iste hayirlisi. Niyemi anlatiyorum belki Allah in hosuna gitti kendimi birakip ona dua etmem ve once bana nasip etti iki ay sonraa ona :KK66: akrabam benden uc ay sonra dogum yapti bi kizi vardi 18 aylik pesinden oglu oldu pek akrabasi yok bende calismiyidum yardim istedi esi yoktu o gun cikttim gittim bebegide kacakladim yardimda ettim. Gonlunuzu ferah tutun neden ben demeyin. Bizim kaderimiz buydu nasil en yakinlarimiza sevinmeyiz. Elbet her hamilelik her dogum cocuklarimizi hatirlatir ama onlara dua ettikve Allah bizim sevaplarimizi artirir. Ben oglumun kaybindan 4 ay sonra kardesimin dugununu yapturdim ertelemelerine engel oldum. Ben mutsuz ve uzgunum diye hayati sevdiklerime zindan edemem. Yegnini kucakla kokla Allah yavrularimizin yasayamadigi omrunu dogacak kardeslerine ve yegenlerimize nasip etsin
Biz yandik Allah onlara evlat acisi gostermesin.
Çok güzel anlattin:) saolun:) yengem bana çocuğum var herseyim var dedi bende CvP vermedim içim acidi sora bi daha gorusmedim. Yinede abimim çocuğu sonuçta. İple bekliyorum. Dua ediyorum inşallah sağ salim dogsun diye. Fesatlik düşünemiyorum Hic bi zaman. Rabbim benim kalbimi çok iyi bilir

Amin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 53
Allah sabır versin hepimize. Şükür diyelim. Kanda genetik araştırma yapıldı. Damar içi pihtilasmaya yatkınlık açısından orta düzeyde risk grubundayim. 2 gende heterozigot mutasyon saptandı.
Çok güzel bir hamilelik geçirdim. Bebegimin gelişimi de iyiydi. Ancak kaybettiğim gün hareketlerini algilayamadim. Hastaneye gittiğimde ise bebegimin kalbi durmuştu.
Şimdiyse önlem olarak coraspin almaya başladım. Gebelikte iğne kullanmam gerekecek.
Allah tekrarindan ve beterinden korusun demekten baska caremiz yok. Insallah yeni hamileliginizde ignelerle saglikla alirsiniz kucaginiza cok oyle cok ki pihtilasma nedeniyle kaybedenler bende test yaptirmak ustedim 4 dr a gittim kaybim dogumdan sonra oldugu icin yapmadilar. Simdi 9 haftalik hamileyim Allaha sukur aratmadan yine nasip etti inan tam anlamiyla sevinemedim buruk bi sevinc kalbim tum melek anneleriyle insallah hepsinim yuzu tek tek guler. Ne ilkiz ne son olucagiz biliyorum. Allah kimseye yasatmasin yasayanada sabir versin.

Çok güzel anlattin:) saolun:) yengem bana çocuğum var herseyim var dedi bende CvP vermedim içim acidi sora bi daha gorusmedim. Yinede abimim çocuğu sonuçta. İple bekliyorum. Dua ediyorum inşallah sağ salim dogsun diye. Fesatlik düşünemiyorum Hic bi zaman. Rabbim benim kalbimi çok iyi bilir
Dusunemeyuz tabi birak en yakinimiza hic tanimadigim hamileri bile sokakta gorsem dya ediyorum. ALLAHIM saglicakla kavustur yavrularina diye kimsenin yuregi yanmasin bizim gibi bos konusanlarida umursamayin Heosinin hesabi bi gun sorulur. Allah kimsenin ahini cocuklarindan evlatlarindan cikarmasin. Bu dunyanin birde obur duntasi var insallah biz orda kavuscagiz yavrularimiza o gun bos bos konusanlar bizlere ozenecekler

Back
X