- 28 Ocak 2016
- 54
- 31
- 3
- 38
Başın sağolsun canım. Yeni isimler görmek çok acı. Allah sabır versin14 martta 40 haftalık bebeğimi kaybettim bende. Iki gün sonrası sezeryan olacaktı. Hafif kasılmalarım vardı.doktorum normal Doğumu düşünmeyin Dediği için hastaneye gittik ama kalp atışları yokmuş. Ömrü yokmuş yavrumun. Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim isteyen herkese. Bizimde kaderlerimizde bu Acıları yaşamak varmış. Üstelik ikinci kaybımdı. Ilki düşüktü. Daha çok küçüktü bi geldi bi gitti okadar anlayamamıştım ama bunun acısı çok daha farklıymış. Tekmelerini özlüyorum hala . Hele doğumhanedeki o ilk gördüğüm an hiç gözümün önünden gitmiyor. Ilk ve son görüş. Ölü oldugunu bildiğim halde Allah im bu benim mi dedim içimden. O kadar tatlı bi bebek daha görmedim bu zamana dek. O an bana öyle gözüktü ve ben onu hep öyle hatırlıycam. Bembeyaz teniyle yüzündeki o masum ifadeyle. Melekler gibi uyuyordu hep gözümün önündeki ifadesi. Biliyorum ki o ne yapsam geri gelmiycek.Rabbim şefaatçilerimiz eylesin inşallah. Döktüğümüz Gözyaşları çektiğimiz acıların mükafatı vardır elbet. Tekrar hamile kalacağın günü iple çekiyorum. Bu sefer herşey çok daha farklı olacak benim için. Her anım çok daha değerli olacak. Evlat öyle büyük bi nimetmiş ki ben bunun değerini kaybedene kadar hiç bilmemiştim.