• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ne güzel umut oldun bize canım sağolasın inşallah bizlerde senin gibi meleklerimizin kardeslerine kavuşuruz tez zamanda sağ salim ve bizde ilerde böyle yazıp başka melek annelerine umut oluruz🤲🏻
Amin canım inşallah dün gece bir anda aklıma geldi uzun zamandır girmediğim ve yine aynı acıyı yaşayan anneleri görünce hemen yazmak istedim sizde bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah ve buradaki anneleri unutmayın umut olun onlara da bana İnanın acınız bugün ki gibi kalmayacak insan alışıyor onunla yaşamaya ve evlat yaraları sarıyor

Bende o ilk zamanlar bebek bile görmek istemiyordum dışarıya çıkmak hamile olanları görmek istemsiz şekilde canımı acıtıyordu bende öyleydim diye çok zor günler çok zor zamanlar ama şimdi dün okuyunca aklıma geldi bunlar diyorum ya evlat size çok çok iyi gelecek onunla meşgul olunca eskisi kadar düşünme fırsatınız olmuyor sevgisi acınızı azaltıyor ama dediğim gibi ilk oğlumu düşününce de içimde hep bir sızı oluyor

Amin canım inşallah dün gece bir anda aklıma geldi uzun zamandır girmediğim ve yine aynı acıyı yaşayan anneleri görünce hemen yazmak istedim sizde bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah ve buradaki anneleri unutmayın umut olun onlara da bana İnanın acınız bugün ki gibi kalmayacak insan alışıyor onunla yaşamaya ve evlat yaraları sarıyor
Amin canım inşallah ne iyi ettin yazdın

Bende o ilk zamanlar bebek bile görmek istemiyordum dışarıya çıkmak hamile olanları görmek istemsiz şekilde canımı acıtıyordu bende öyleydim diye çok zor günler çok zor zamanlar ama şimdi dün okuyunca aklıma geldi bunlar diyorum ya evlat size çok çok iyi gelecek onunla meşgul olunca eskisi kadar düşünme fırsatınız olmuyor sevgisi acınızı azaltıyor ama dediğim gibi ilk oğlumu düşününce de içimde hep bir sızı oluyor
İlk meleklerımızin acısı her zaman bızımle olucak ama kardesleri olunca onlara sımsıkı sarılıcaz acımızı onunla hafıfletıcez yeni bır umut olucak bızler ıcın bende cok inanıyorum cok iyi gelcek bızlere inşallah en kısa zamanda tadarız bu duyguyu rabbım bu acıyı yasayan her melek annesıne sabır versın kucaklarını boş bırakmasın

Kızlar benım saclarım öyle aşşırı dokülüyorki anlatamam size mıktarını benım saclarım öyle sık guzeldi ki şimdi seyreldı demet demet dökülüyor resmen dün kan tahlılı verdım iyi cıktı ama doktor vitamın yazdı sanırım dogum yaptım diyemı oldu bılmıyorum sizde boyle sorun yasıyormusunuz ne yapmam lazım önüne gecmek ıcın bi bılgınız varmı çok üzülüyorum elimden akıp gidiyor resmen kökünden kopup

Merhaba melek anneleri 2-3 sene önce hergün buraya girer bende yazılanları okurdum benimle aynı duyguları yaşayanları görmek en azından yalnız olmadığımı hissetmek biraz olsun iyi gelirdi bende 2017 de oğlumu kaybettim ilk hamileliğimdi ve 37. Haftada maalesef kaybettim aynı sizler gibi çok kötü günler geçirdim çok dua ettim kendimi toparlamaya çalıştım ve kaybeden her anne gibi bende tekrar bir bebeğim olur mu ümidiyle iyi olmaya çalıştım belki o acımı biraz olsun dindirir diye ama bir yandan çok korktum kaybettiğim oğlumun yeri asla dolmayacaktı çünkü ama yinede çok istedim 7 ay sonra hamile kaldım tekrar ama tabi kucağıma alana kadar içim içimi yedi hep yine bişey olur mu korkusu oluyor ne yazıkki ama şükürler olsun şimdi dünya tatlısı bir oğlum daha var 2 yaşına girecek şimdi yazılanları okuyunca yine o günlere döndüm aynı hisleri yaşayan annelerin olduğunu gördüm ve size Ümit olmak için yazmak istedim yaşadığımız kesinlikle çok acı ve asla geçmeyecek bir acı ama zamanla hafifliyor allah yardım ediyor ve en önemlisi yeni bir evlat ilaç gibi geliyor İnanın inşallah sizlerde bir an evvel kavuşursunuz evlatlarınıza acınız o zaman daha çok hafifleyecek dediğim gibi bu ümitle yaşama tutunun dua edin bende böyle bebeği olanların yazılarını okuyunca hem benim olmuş kadar mutlu olurdum hemde bende birgün buraya yazıp başka annelere Ümit olur muyum acaba diye düşünürdüm şükürler olsun rabbim acınızı hafifletsin ve tez vakitte gönlünüzde olanı versin inşallah
Allah razı olsun melek annnesi iyiki yazdin iyiki acimiza ortak olup bizleri umutlandırdın 🙏 seninde basın sağolsun Rabbim meleginle cennetinde bulustursun,şimdiki güzel yavrunada hayrlı uzun ömürler sağlık sıhhat afiyet versin canım..
İnşallah bizde senin gibi birgün buralara yeni gelen melek annelerine umut oluruz ❤️

Kızlar benım saclarım öyle aşşırı dokülüyorki anlatamam size mıktarını benım saclarım öyle sık guzeldi ki şimdi seyreldı demet demet dökülüyor resmen dün kan tahlılı verdım iyi cıktı ama doktor vitamın yazdı sanırım dogum yaptım diyemı oldu bılmıyorum sizde boyle sorun yasıyormusunuz ne yapmam lazım önüne gecmek ıcın bi bılgınız varmı çok üzülüyorum elimden akıp gidiyor resmen kökünden kopup
Benimde öyle oldu canım.normaldede çok dokulurdu doğumdan sonra o kadar arttiki inanamassin aratsrdim normalmiş doğumdan sonra.su an biraz daha normale döndü benimki ama o ilk aylar feci döküldü kanser oldum galiba diye düşünüyordum şu an vitamin ilaç bişey kullanmıyorum ben ama kullanmak iyi olur tabi

Benimde çok dökülüyordu canım çinko kullanıyorum ben azaldı birazda olsa

Benimde öyle oldu canım.normaldede çok dokulurdu doğumdan sonra o kadar arttiki inanamassin aratsrdim normalmiş doğumdan sonra.su an biraz daha normale döndü benimki ama o ilk aylar feci döküldü kanser oldum galiba diye düşünüyordum şu an vitamin ilaç bişey kullanmıyorum ben ama kullanmak iyi olur tabi
Aynen canım bende allah korusun insanın aklına kötü seyler gelıyor demet demet dökülünce inşallah gecer canım bi doğum yaptım geriye enkaz gibi kaldım sadece saclarım degıl hamılelıkten dolayı hemoroid olustu gecmedı de onunda sıkıntısını yasıyorum sırt agrılarımda kaldı arada yokluyor anne olmak ne büyük fedakarlıkmış bedeninden her hücren etkılenıyor yıpranıyor üstüne bizler bunları unutturcak kucagımıza alınca yavrularımızı şıkayetlerımızın gecıcegı bı durumda yasayamadık ne zor yaşadıklarımız allahım yardım etsin

Çinko gebelik öncesi beyin gelişimi içinde çok önemli bir vitaminmiş canım en az 3 ay kullan demişti benim perinatologum..Hatta eşlerede veriyorlarmış tüp bebek tedavisi öncesinde sperm hızını etkiliyormuş

Çinko gebelik öncesi beyin gelişimi içinde çok önemli bir vitaminmiş canım en az 3 ay kullan demişti benim perinatologum..Hatta eşlerede veriyorlarmış tüp bebek tedavisi öncesinde sperm hızını etkiliyormuş
Yaa öylemi bilmiyodum canım o zaman saç bahanesine kullanmamın güzel yararıda varmıs iyi oldu

Herhangi bi marka olabilirmi çinko şu an ben kullanmıyorum ama aslında kullansam bende eşimde iyi olur diye düşünüyorum eczaneden herhangi birini alsak olur heralde şu an doktora gitmk istemiyorum bu yüzden

Canım zinco diye bir ilaç genelde bunu veriyorlar zaten ben başka çinko ilacı duymadım

Allah razı olsun melek annnesi iyiki yazdin iyiki acimiza ortak olup bizleri umutlandırdın 🙏 seninde basın sağolsun Rabbim meleginle cennetinde bulustursun,şimdiki güzel yavrunada hayrlı uzun ömürler sağlık sıhhat afiyet versin canım..
İnşallah bizde senin gibi birgün buralara yeni gelen melek annelerine umut oluruz ❤️
Çok sağolun amin inşallah oğluma orda kavuşmak en büyük duam🙏allah sizdende razı olsun diyorum ya bu acıyı ancak yaşayan bilir biz birbirimizi anlıyoruz duygularımız aynı acımız aynı ama emin olun sizde birgün buradaki diğer annelere umut olacak yazılar yazacaksınız rabbim çok büyük böyle bir acıyı verip belki imtihan ediyor ama sonra da evladın en güzelini o mutluğu da nasip ediyor İnan’ın bol bol dua edin içinizi en çok o rahatlatır

Çok sağolun amin inşallah oğluma orda kavuşmak en büyük duam🙏allah sizdende razı olsun diyorum ya bu acıyı ancak yaşayan bilir biz birbirimizi anlıyoruz duygularımız aynı acımız aynı ama emin olun sizde birgün buradaki diğer annelere umut olacak yazılar yazacaksınız rabbim çok büyük böyle bir acıyı verip belki imtihan ediyor ama sonra da evladın en güzelini o mutluğu da nasip ediyor İnan’ın bol bol dua edin içinizi en çok o rahatlatır
Sanki bugünler hiç gecmiyecek gibi geliyor bazen..içimi bı hüzün kaplıyor isyan etmiyorum asla inancim tam o konuda bı derdim yok ama tekrar anne olma isteği ağır basıyor bı taraftan acaba tekrar olabilecek miyim korkusu..bazen çok ümitli oluyorum bi kere verdiyse Rabbim yine verecektir inşallah diyorum böyle gelgitler oluyor hayırlısı olsun hakkımızda tekrar anne olanları görünce bı ümit oluyor içimde ama işte bazende dediğim gibi karamsar dusunebiliyorum

Sanki bugünler hiç gecmiyecek gibi geliyor bazen..içimi bı hüzün kaplıyor isyan etmiyorum asla inancim tam o konuda bı derdim yok ama tekrar anne olma isteği ağır basıyor bı taraftan acaba tekrar olabilecek miyim korkusu..bazen çok ümitli oluyorum bi kere verdiyse Rabbim yine verecektir inşallah diyorum böyle gelgitler oluyor hayırlısı olsun hakkımızda tekrar anne olanları görünce bı ümit oluyor içimde ama işte bazende dediğim gibi karamsar dusunebiliyorum
Şu söylediklerinizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki aynı şeyleri yaşadım birebir aynı duygular aynı karmaşa bende içim çok yanıyordu ama bi yandan hemen bi bebeğim daha olsun istiyordum hatta etrafımdaki bazı insanlar teselli amaçlı yine olur falan dediklerinde çok kızıyordum içimden olur ama o başkaydı diyordum yerini tutar mı gece gündüz ağladım derdini gerçekten bunu yaşamayan anlamaz bende o yüzden hep dua ettim bol bol inşirah suresi okudum çok rahatlatırdı beni karamsarlığa her düştüğünüzde tavsiyem dua etmeniz ve içinizdeki umuda tutunmanız ben hep hayal kurarak mutlu olmaya çalıştım bebeğimi kucağıma aldığım Zamanı düşünerek ve diyorum ya şükürler olsun ki o geldi en Büyük ilaç derdinin dermanı oluyor sizinde olacak Allah’ın izniyle bu bir imtihan evet belki biz en zoruyla sınandık ama rabbim mükafatını en güzeliyle veriyor kalbinizi ferah tutun❤️

Ben de 2 ay önce bebeğimi kaybettim 37.haftada sonra burayı buldum yazılanları okudukça yalnız olmadığımı anladım meğer ne kadar çok insan varmış dedim aynı acıyı yaşayan sonra tekrar bebeklerine kavuşanlar olmuş sağlıkla onları okudukça mutlu oldum inşallah bizlerde yaşarız o mutluluğu unutulmasa da acım hafifler diye çok istiyorum. Kocaeli’de yaşayan ve bu durumları daha önce yaşayan arkadaşlar özellikle doktor konusunda yardım ederse çok sevinirim artık ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum
Bu mesajı 2 sene önce yazmışım buradaki ilk mesajım sizlerle aynı duygular dediğim gibi korku üzüntü umut hepsi bir arada sizlerde bundan sonra tedbirinizi alarak dua edip sonrasını Allah’a bırakın inşallah kalbinizdekini tez vakitte versin bebişleriniz yüzünüzü güldürsün bütün melek anneleri için dua ediyorum🙏

Bu mesajı 2 sene önce yazmışım buradaki ilk mesajım sizlerle aynı duygular dediğim gibi korku üzüntü umut hepsi bir arada sizlerde bundan sonra tedbirinizi alarak dua edip sonrasını Allah’a bırakın inşallah kalbinizdekini tez vakitte versin bebişleriniz yüzünüzü güldürsün bütün melek anneleri için dua ediyorum🙏
Amin canım inşallah bize umut oluyosunuz ne güzel bizimde umutlarımız yeşeriyor,tekrar anne olmayı hepimiz çok istiyoruz inşallah Rabbim çok bekletmeden kardeşlerini en hayrlı vakitte gönderir yaralarımıza merhem olurlar 🙏 sezeryan dikisinle ilgili bı problem yaşadnmi peki?o süreç nasıl oldu süre yakın olunca insan biraz tedirgin oluyo mutlaka yaşayanlardan duymak lazım tekrar bebek düşündüğünde tekrar doktora gittinmi o süreçleri anlatırsan bizlerde bilgileniriz canım

Back