Kızlar hadi bugün herkes(güzel melek annelerim) kendine iyi gelen motive eden seylerden bahsetsin şöyle yapıyorum daha iyi oluyorum yada şu bana iyi geliyor şundan uzak duruyorum son günlerde bana en iyi gelen şeyler yada hayatımızdaki ufak değişiklikler v.s gibi :) eminim bircogumuza fikir olacakdir acılarimizi hafifletmede yarari olacağını düşündüm daha iyi motive olmamız icin düşüncelerinizi bekliyorum
konuyu ben açtım ben yazıyım bı kaç tane
* Günlük rutinlerimi aksatmama çalışıyorum ev işleri düzen yemek bulaşık temizlik vs.gibi
*Günlük az da olsa kitap dergi tarzı biseyler okuyorum çok çok iyi geliyor bu bazen dini bazen psikoloji bazen kişisel gelişim bazen günlük aylık dergiler bazende roman tarzı.inanin kendimi iyi hissettiriyor
*Günlük eşimle yuruyuse çıkıyoruz stres için yürüyüş ve egzersiz harika bı yöntem.
* Pandemiden dolayı artık komşularımızla arkadaslrmzla gorusemesekde haftada bı kaç kere sevdiklerimle görüntülü konuşup kahve içiyoruz çok eğlenceli oluyor tabi bize kendimize iyi gelen kişilerle herkesle değil çoğu kişiyi hayatımdan çıkardım...
*Hafta içi bı market turu AVM turu bana iyi geliyo tedbirimi alıp gidiyorum yoksa sürekli evde durmak bana iyi gelmiyor
* Ailemz yakın olduğu için ayda bir onları ziyaret ediyoruz şu asamada yine en iyi desteği onlar verdi bize.toplu yemekler kahvaltıları o kadar ozluyorumki gurbette..
* Oğlum aklıma geldiğinde aklımdan gitmesi için uğraşmıyorum aksine oturuyorum hüngür hüngür ağlıyorum isyan etmeden konuşuyorum onunla bı müddet agladiktan sonra rahatlıyorum ama mümkünse tek başıma ağlıyorum kimseyi üzmemek adına belki yanlis ama ben böyle daha çok rahat ediyorum...
*Stresten uzak durmak için ne varsa yapıyorum bu aralar yeme içmemi düzene koydum abur cubur paketli gıdalar tüketmiyorum daha sağlıklı besinlere yöneldim o da iyi geliyo insana
*Artık kabullendim en önemlisi o oldu benim için..kabullenip önüme bakıyorum ve oğlumla cennette elbet birgün buluşacağız diyorum...
*Kendime iyi gelen müzikleri dinliyorum terapi tarzında akşam Loş ışıkta meditasyon yapıyorum vücudumu ruhumu dinlendiriyorum
* Evde sadelesmeye arınmaya çalışıyorum bu aralar o da iyi geldi sanki...
* Cayimi alıp balkonda bı bardak çay içmek
* Örgüye başladım keşke kurslar açık olsa kanevice dikis tarzi kurslara gitmeyi isterdim ama malesef..
Daha çok varda şimdilik aklima gelen bunlar kızlar.sizlerde yazarsaniz belki fikir olur diğer melek annelerine ve bana.hepinizi kucaklıyorum hayrlı günler