Çok üzgünüm başınız sağolsun bu sayfadan bildirim gelince anlıyorum ki birinin canı daha yanmış yavrusu melek olmuş
Allah sabır versin
Bizim diyafram hernisi vardı, ciğerleri gelişmemişti 3. Gün durumu kötüye gitmeye başlayınca ameliyata alındı (açık kalp ameliyatı) fakat ameliyattan çıkamadı güzel yavrum.
Zaten beyin hasarı, felç ya da pıhtı atması gibi riskleri vardı ama yine de ya Şafi çekerek bekledim kapıda 2 saat.
Ben hem hemen istedim hem korktum çünkü bizim durumumuzun nedeni yoktu. Kan pıhtılaşması veya genetik gibi hiç bir sebebi yok,bulunamamış, allahtan.
O zaman anladım evlat ne kadar mucize, hamilelik yeni bir birey dünyaya getirebilmek. İlk hamileliğim de hemen olmamıştı yine bir sene beklemiştim mucizemi, buna dayarak 3. Ay korunmayı bıraktım ancak o ay hamile kalıp erken düşükle sonuçlandı benim psikoloji iyice gitti. Birkaç ay korunduk sonuç olarak doğumumun 7. Ayında tekrar hamile kaldım. Bin şükür ki sağlıkla kavuştuk
Dikişlerde sıkıntı yaşamadım ama hamileliğim epey korkuyla geçti. Son aylarda kasılmalarım çok oldukça panik oldum dikiş yırtılır vs diye. Bu yüzden doktorum karşı olduğu halde 37+5te doğum yaptım. Doktor normalde 39. Haftadan önce başkası olsa kesinlikle almam demişti. Yani o korkuyla doğum zamanını beklemeden kucakladım yavrumu, küveze girebilir demişti doktorum zamanından önce alıyoruz diye ama girmedi ama inan onu bile kabullenmiştim karnımda bir şey olup müdahele edemeyeceğime belki girmez diye.. O korku çok farklı oluyor. darısı tüm meleklerine olsun inşallah herkes sağlıkla kvuşsun yavrusuna