Canım benim..birbirimizin duygularina öyle güzel tercuman oluyoruzki burada hep diyorum bu sayfa ve sizler iyiki varsınız yoksa bu duygularımızı kimle her an her dakika istediğimiz vakitte paylasabilirdikki inanırmisiniz ben psikologa gitmeyi düşündüm bı ara ama sonradan şöyle dusundum karşımdaki insan evlat acısı yasamamissa ben ona ne anlatabilirim ki bana nasil yardımcı olabilir az buçuk ne diyeceğini tahmin ediyorum duyuyorum gidenlerden kafanı dağıt seni anlıyorum hobi bul vs.ben bunları zaten yeterince yapıyorum e ilacda almak istemiyorum karşıyım dolayısıyla gitmedim belki yanlış belki doğru bilemiyorum iste o yüzden burası benim ilacım gibi bişey oldu yaziyorum sizlerle paylaşıyorum sizlerde benimle paylaşıyorsunuz o kadar iyi geliyoki
İnşallah Rabbim güzel Rabbim yüzümüzu güldürsün hepiniz için çok Cook dua ediyorum.Dibe çökdugumuz zamanlarda birbirimize ilaç olalım destek olalım bu bize çok iyi gelecek emin olun.İlk bebeğin olunca sarılacak bı evladın tutunacak Dalin olmuyor
kubraybuketky
seni çok iyi anlıyorum bizlerin talihsizliği de bu işte ilk olması ilk annelik heyecanımızın sonu kötü bitti.cok normal yaşadıklarımız kendini yalnız hissetme inşallah güzel haberlerini de bekliyorum diğer bütün melek anneleirininde onları paylaşıp mutlu oluruz