En güzel hayalimizdin yavrum
ilk heyecanimiz ilk göz agrimiz hasretle beklediğimizdin...
Toprak ne şanslı..
Ben dokunamasamda o minicik ellerine goremesemde o gulucuklerini koklayamasamda mis kokunu toprak bassın seni bağrına o sevsin o koklasin...
Birgün topragin yerinde olmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi...diyorum ya çok şanslı
Biliyorum en güzel yerdesin Cennettesin..Kavuşmamız ahirete ertelensede biliyorum birgün kavuşacağız ve biz o günü hasretle bekliyor olacağız yavrum babanla...
Aldığımiz kiyafetleri üzerinde görmeyi ne çok hayal ettim ne çok hayaller kurdum bı bilsen...babanın beşiğini hevesle kurmasini izlemek çok zevkliydi çok uğraştı ama kurdu
O beşiğin içinde çok hayal ettik seni oğlum hergun bu hayallerle yatıp kalkıyorduk...
Bilemedik cennete bu kadar erken gideceğini tahmin edemedik...hesaplamadik.Olsun Rabbimin bir emanetiydin sen bize Rabbim bizi seninle 8 ay sevindirdi çok mutlu etti ve emanetini geri aldı çünkü Rabbim seni bizim seni sevdigimzden daha çok sevdi elhamdulillah
İyiki bizi secmissin oğlum iyiki hayatimiza 8 ay da olsa dahil oldun bizi dünyanın en mutlu insanı yaptın sevindirdin iyiki...
Senin annen olduğum için çok şanslıyım çok mutluyum herkese nasip olmaz melek annesi olmak öyle degilmi?
Meleğim..miniğim
Ayrılık çok zor ama sonunda kavuşmak guzel kavusacagimiz günü hasretle bekliyorum seni çok seviyorum güzel oğlum
Seni çok seven yüreği yaralı,kanadı kırık anneciğin.