- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Aynen canım benimde sen aklıma geldin şu an ikiniz birbrzni daha iyi anlarsınız eminim ben bı nebze teselli edebilirim belki ama aynı durum insanı birbrne daha bı yakinlastiriyor ariycam canım da eminim bı müddet telefonlara donemiycek biraz zaman geçsin arayıp saatlerce ağlamak istiyorum onunla korona dan dolayı ziyarette edemiycez işin kötü tarafı bı tarafimiza da korona geçti arkadasmda koronaymis zaten insan hamile kalmya da korkuyor artık bilmiyorum Rabbim hayrlsndan versin...Aynı benım durumumu yaşamış demekki arkadasın doğduktan sonraki kaybın acısı daha bi tarıfsız çünkü evede getırmıs çok zor allahım çok rabbım yardımcısı olsun allahım sabırlar versın bence ara senden baska kimse anlayamaz onu canım destek ol tek olmadıgını bizler gibi nice melek anneleri oldugunu söyle ona evet benimde yıldızım düşüktür ve göze geldım buna cok ınanıyorum ama baktıgımzda da bir sürü ünlü var herseyını paylasıp hıc bırsey olmuyor bazen nazar dıyede yorumlamamaya calısıyorum o yuzden bilmiyorum ama paylasmamak içinde yasamak en guzeli amin arkadasım hepımızı o gozlerden korusun rabbım
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bizlerede tekrarını..hayat imtihanlarla dolu evine getrdgn bebeğin bile garantsii yok herşey Rabbimden