- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Aynen canım benimde sen aklıma geldin şu an ikiniz birbrzni daha iyi anlarsınız eminim ben bı nebze teselli edebilirim belki ama aynı durum insanı birbrne daha bı yakinlastiriyor ariycam canım da eminim bı müddet telefonlara donemiycek biraz zaman geçsin arayıp saatlerce ağlamak istiyorum onunla korona dan dolayı ziyarette edemiycez işin kötü tarafı bı tarafimiza da korona geçti arkadasmda koronaymis zaten insan hamile kalmya da korkuyor artık bilmiyorum Rabbim hayrlsndan versin...Aynı benım durumumu yaşamış demekki arkadasın doğduktan sonraki kaybın acısı daha bi tarıfsız çünkü evede getırmıs çok zor allahım çok rabbım yardımcısı olsun allahım sabırlar versın bence ara senden baska kimse anlayamaz onu canım destek ol tek olmadıgını bizler gibi nice melek anneleri oldugunu söyle ona evet benimde yıldızım düşüktür ve göze geldım buna cok ınanıyorum ama baktıgımzda da bir sürü ünlü var herseyını paylasıp hıc bırsey olmuyor bazen nazar dıyede yorumlamamaya calısıyorum o yuzden bilmiyorum ama paylasmamak içinde yasamak en guzeli amin arkadasım hepımızı o gozlerden korusun rabbım
O kadar çok üzüldüm ki arkadasına sonra yasadıgım ilk zamanlarımı çok acı çok bir gün öncesi tebrik haberleri aldım göz aydıgınlıgı aldım diğer gün başın sağolsun haberleri aldım nasıl zor nasıl diyıcek kelime yok aynen canım bende hıc acmıyodum telefonları biraz gecsın ararsın destek olursun düşünüyorum o dönemde benım gıbı durumu yasayan bı arkadasım bana destek olsa çok iyi gelebılırdı bana hıc cevremde boyle bı durumu yasayan bilmedıgımden tek ben sandım isyan etmıstm neden ben dıye o yuzden bilsin yalnız degıl nıceleri var bız bırbırımızı bılıyoruz bılmedıgımız daha bırcok melek anneleri vardır evet eve getırdıgının ya da doğurup kucagına aldıgın evladının yasama garantısı yok dedıgın gıbı hersey rabbımızın takdiri verende o alanda herseyın sahibi oAynen canım benimde sen aklıma geldin şu an ikiniz birbrzni daha iyi anlarsınız eminim ben bı nebze teselli edebilirim belki ama aynı durum insanı birbrne daha bı yakinlastiriyor ariycam canım da eminim bı müddet telefonlara donemiycek biraz zaman geçsin arayıp saatlerce ağlamak istiyorum onunla korona dan dolayı ziyarette edemiycez işin kötü tarafı bı tarafimiza da korona geçti arkadasmda koronaymis zaten insan hamile kalmya da korkuyor artık bilmiyorum Rabbim hayrlsndan versin...
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bizlerede tekrarını..hayat imtihanlarla dolu evine getrdgn bebeğin bile garantsii yok herşey Rabbimden
Rabbim sabır versin cok zordur gözünün önündeEnfeksiyon canımevinde vefat etmiş hemde...ah çok acı cok...bugün defnedicekler dua edin Allah kolaylığını versin sabrni artrsin arkadaşımın
Kesinlikle canım...O kadar çok üzüldüm ki arkadasına sonra yasadıgım ilk zamanlarımı çok acı çok bir gün öncesi tebrik haberleri aldım göz aydıgınlıgı aldım diğer gün başın sağolsun haberleri aldım nasıl zor nasıl diyıcek kelime yok aynen canım bende hıc acmıyodum telefonları biraz gecsın ararsın destek olursun düşünüyorum o dönemde benım gıbı durumu yasayan bı arkadasım bana destek olsa çok iyi gelebılırdı bana hıc cevremde boyle bı durumu yasayan bilmedıgımden tek ben sandım isyan etmıstm neden ben dıye o yuzden bilsin yalnız degıl nıceleri var bız bırbırımızı bılıyoruz bılmedıgımız daha bırcok melek anneleri vardır evet eve getırdıgının ya da doğurup kucagına aldıgın evladının yasama garantısı yok dedıgın gıbı hersey rabbımızın takdiri verende o alanda herseyın sahibi o
Şu yazdıklarınızı okurken nasılda kendi yaşadıklarım hissettiklerim geçti gözümün önünden film şeridi gibi..Kesinlikle canım...
Bende aylarca açamadım telefonumu zaten virüsten dolayida fazla kimse gelemedi bı müddet yalniz kalmak iyi geliyo bı zaman sonra evlat acısı yaşamis kişilerle konuşmak istiyosun benim etrafımda fazla olmadığı için hatta tam aksi benim arkadaslrmdan eşimin arkadaşlarından aynı anda hamile olduklarim sağlıkla kucaklarına aldıkları için çok zorlanmistim itiraf etmeliyim niye ben demisimdir kendime hakim olamayıp Allah'ım affetsin şu an hepsinin bebekleri büyüdü bazen konuşuyoruz hepsi ek gidaya geçmiş emekliyor gülüyor anne babaları çok mutlu hayat onlara güzel şu an diyorum ve kendi durumuma bakıp iç çekiyorum ama daha sonra Allah'a olan inancım beni ayakta tutuyor dua ediyorum elimden gelen hiç bişey yok diyorum ve devam ediyorum kaldığım yerden artık daha güçlüyüm daha bı olgunum hayata bakış açım tamamen değişti hiç bı beklentim kalmadı Allahim eşime aileme sağlık sıhhat hayrlı ömür ver diyorum ve bazı şeylerde ısrarcı olmamaya karar verdim çok istediğin birşey olmuyorsa mutlaka ya vakti vardır daha yada daha güzeli olacaktır Rabbim ayarlıyor dur diyorum
Amin canım seninde basın sağolsun bende 33.haftamda kaybettim Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşleriyle kucaklarimizi doldursunAllah sabır versin ,hepimiz en zorunu yaşadık sanarız daha zorlarını yaşayanları görene kadar ..Ben 32. Haftamda kaybettim dünyanın en zor acısı sandım zor toparlandım ,Rabbim o anneye peygamber sabrı versin taşıyamayacağımız yükler yüklemesin inşallah .
Hepimizin hemen hemen aynı yasadiklari atlatma şekillerimiz farklı olsada ilk süreci hepimiz ayni gecrmisiz ben biraz insanlardan da uzaklaştım bu süreçte bu da iyi geldi sanki kendi halimde olmaya aslında çok ihtiyacım varmış onu farkettim evin içinde farklı hobiler edindim inşallah ruhen bedenen daha iyi olucazŞu yazdıklarınızı okurken nasılda kendi yaşadıklarım hissettiklerim geçti gözümün önünden film şeridi gibi..Yaşadığımız acılar bizleri olgunlaştırıyor hayata bakışımızı değiştiriyor gerçekten ..
Öyle canım benımde aynı şekılde aynı zamanda hamile oldugum arkadaslarımın kucaklarında şimdi çok üzülüyorum ama elden ne gelır biz secmedik ki bu kaderi elımzde olsa bu durumu yasarmıydık gurbetteyım oyle boş ki ev çok canım sıkılıyor dıyorum yolunu bekledıgım yavrum olsaydı simdi yanı basımda can olsaydı nefes olsaydı bana çok ıhtıyacım vardı ama olmadı işte herkes bana güçlüsün sen dıyor ama değilim ki ben cok kırılgan alıngan narın bı yapılıyım üstüne bırde bunları yasadım ama çok olgunlastım yaşından kucuk gosterıyosun derler bi bılseler görünen yüzün altındaki buyuk yükü acıyı..dedıgın gibi rabbım eşimize ailemize saglık sıhhat versin onların yoklugunu göstermesin biz rabbımıze bırakalım mevlam ne eylerse güzel eyler derler ya o bizler için en güzelini en hayırlısını nasip eyler ınsallahKesinlikle canım...
Bende aylarca açamadım telefonumu zaten virüsten dolayida fazla kimse gelemedi bı müddet yalniz kalmak iyi geliyo bı zaman sonra evlat acısı yaşamis kişilerle konuşmak istiyosun benim etrafımda fazla olmadığı için hatta tam aksi benim arkadaslrmdan eşimin arkadaşlarından aynı anda hamile olduklarim sağlıkla kucaklarına aldıkları için çok zorlanmistim itiraf etmeliyim niye ben demisimdir kendime hakim olamayıp Allah'ım affetsin şu an hepsinin bebekleri büyüdü bazen konuşuyoruz hepsi ek gidaya geçmiş emekliyor gülüyor anne babaları çok mutlu hayat onlara güzel şu an diyorum ve kendi durumuma bakıp iç çekiyorum ama daha sonra Allah'a olan inancım beni ayakta tutuyor dua ediyorum elimden gelen hiç bişey yok diyorum ve devam ediyorum kaldığım yerden artık daha güçlüyüm daha bı olgunum hayata bakış açım tamamen değişti hiç bı beklentim kalmadı Allahim eşime aileme sağlık sıhhat hayrlı ömür ver diyorum ve bazı şeylerde ısrarcı olmamaya karar verdim çok istediğin birşey olmuyorsa mutlaka ya vakti vardır daha yada daha güzeli olacaktır Rabbim ayarlıyor dur diyorum
Gurbetlikte yoldaşımız olacaklardı,meleklerimizÖyle canım benımde aynı şekılde aynı zamanda hamile oldugum arkadaslarımın kucaklarında şimdi çok üzülüyorum ama elden ne gelır biz secmedik ki bu kaderi elımzde olsa bu durumu yasarmıydık gurbetteyım oyle boş ki ev çok canım sıkılıyor dıyorum yolunu bekledıgım yavrum olsaydı simdi yanı basımda can olsaydı nefes olsaydı bana çok ıhtıyacım vardı ama olmadı işte herkes bana güçlüsün sen dıyor ama değilim ki ben cok kırılgan alıngan narın bı yapılıyım üstüne bırde bunları yasadım ama çok olgunlastım yaşından kucuk gosterıyosun derler bi bılseler görünen yüzün altındaki buyuk yükü acıyı..dedıgın gibi rabbım eşimize ailemize saglık sıhhat versin onların yoklugunu göstermesin biz rabbımıze bırakalım mevlam ne eylerse güzel eyler derler ya o bizler için en güzelini en hayırlısını nasip eyler ınsallah
Ne güzel umut oldun bizeMrb kızlar bende bi zamanlar bu topiğie yazmıştım. Çok çok zor günlerdi, çok şükür geride kaldı her ne kadar ilk günki gibi olsa da acı alışıyor insan bir süreden sonra.
Benimde ilk bebegimdi 38. haftada doğum diye gittik fakat çoktan öldüğünü söylediler YIKILDIM normal doğumla doğurmustum. 5 defa kordon dolanmıştı yavruma
Normal doğumdan 2 ay sonra hamile kaldım oğluma 36+7 de sezeryan la kucagıma aldım çok şükür şuan 3.5 yasında
ve suan tekrardan hamileyim
Sadece sunu söylicem aglamanız geliyorsa ağlayın, bagırın çagırın asla benim gibi içinize atmayın, daha sonra atlatması daha zor oluyor.
Bu kara günler hepsi geçecek o bulutlar hepsi dagılacak ve saglıkla bebişlerinizi kucagınıza aldığınızda yükünüz bir nebzede olsa azalacak ama asla bitmeyecek.
Dualarım sizinle rabbim hepinizin kucagına saglıklı bebişler verir inş umudunuzu yitirmeyin
Amin canım inşallah bizlerde senin gibi vakti geldıgınde yavrularımızı kucağımıza alırız hamileymıssn rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu yavrunuda inşallahMrb kızlar bende bi zamanlar bu topiğie yazmıştım. Çok çok zor günlerdi, çok şükür geride kaldı her ne kadar ilk günki gibi olsa da acı alışıyor insan bir süreden sonra.
Benimde ilk bebegimdi 38. haftada doğum diye gittik fakat çoktan öldüğünü söylediler YIKILDIM normal doğumla doğurmustum. 5 defa kordon dolanmıştı yavruma
Normal doğumdan 2 ay sonra hamile kaldım oğluma 36+7 de sezeryan la kucagıma aldım çok şükür şuan 3.5 yasında
Sadece sunu söylicem aglamanız geliyorsa ağlayın, bagırın çagırın asla benim gibi içinize atmayın, daha sonra atlatması daha zor oluyor.
Bu kara günler hepsi geçecek o bulutlar hepsi dagılacak ve saglıkla bebişlerinizi kucagınıza aldığınızda yükünüz bir nebzede olsa azalacak ama asla bitmeyecek.
Dualarım sizinle rabbim hepinizin kucagına saglıklı bebişler verir inş umudunuzu yitirmeyin
Mrb kızlar bende bi zamanlar bu topiğie yazmıştım. Çok çok zor günlerdi, çok şükür geride kaldı her ne kadar ilk günki gibi olsa da acı alışıyor insan bir süreden sonra.
Canım ne güzel umut oldun iyiki yazdin Allah razı olsun Allah evlatlarını sana bağışlasın hayrlı uzun ömürler versin insallah bizlerede dua et bu kötü günleri atlatıp meleklerimizin kardeslerine sagsalim kavusalimMrb kızlar bende bi zamanlar bu topiğie yazmıştım. Çok çok zor günlerdi, çok şükür geride kaldı her ne kadar ilk günki gibi olsa da acı alışıyor insan bir süreden sonra.
Amin en kısa en hayırlı zamanda inşallahAmin canım seninde basın sağolsun bende 33.haftamda kaybettim Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşleriyle kucaklarimizi doldursun
Git canım biliyorum çok zor bende kötü olmaktan korkuyorum muayene olunca hamılelık gunlerim kızım gelcek aklıma ama bi görün rahmıne baksın durumunu söyle bedenınde bu kaybı yasadıgın ıcın temkınlı git öncesindede ne gerekıyosa yaptırırsın test falan ben bana isterlermı bılmıyorum dogduktan sonra kaybettım dıye ıstemezler dıye dusunuyorum rabbım ınsallah bu sefer cok bekletmeden tez zamanda yüzünü güldürür canım hepımızın yuzu tez vakitte guler insallah birbırırmize müjdeli haberi verdıgımız günler gelsın acımız bir nebzede olsa dinsinKızlar ben doğum yapali 8.ay bitiyor hiç korunmadim kırkım çıktıktan sonra ama henüz nasıp olmadı acaba bı doktora gitsemmi diyorum kafama göre hamile kalmasammi ne biliyim korkuyorum bilinçsiz bişey yapmaktan folik asit haricinde bişey kullanmıyorum eşimde kullanmiyor.acikcasi doktora gidip sedyeye uzanıp ultrason muayenesi olmak bile zor benim için hep aklıma oğlum gelicek ama aşmam lazım doğumdan sonra bı kere gittim dikişlerin için gayet güzel demişti doktor işte şimdi tekrar düşününce gitmem lazimmi ne yapsam diyorum oğlumuda iki sene bekledik belki kardeşi de geç gelicek hiç bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bı an önce istiyorum kucagim dolsun
Canım benim perinatologum gebelikten en az 3 ay önce içmem gereken 4 tane vitamin verdi.(Folik asit,çinko,b12,elevit )Kızlar ben doğum yapali 8.ay bitiyor hiç korunmadim kırkım çıktıktan sonra ama henüz nasıp olmadı acaba bı doktora gitsemmi diyorum kafama göre hamile kalmasammi ne biliyim korkuyorum bilinçsiz bişey yapmaktan folik asit haricinde bişey kullanmıyorum eşimde kullanmiyor.acikcasi doktora gidip sedyeye uzanıp ultrason muayenesi olmak bile zor benim için hep aklıma oğlum gelicek ama aşmam lazım doğumdan sonra bı kere gittim dikişlerin için gayet güzel demişti doktor işte şimdi tekrar düşününce gitmem lazimmi ne yapsam diyorum oğlumuda iki sene bekledik belki kardeşi de geç gelicek hiç bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bı an önce istiyorum kucagim dolsun
Cok üzüldüm arkadaşına. Allahım dayanma gücü versin..ben de karşıyım öyle herşeyin sosyal medyaya konulmasına. Inanıyorum nazara kötü enerjiye kötü nefse..Kızlar az önce kötü bı haber aldım...
Bı arkadaşım doğum yapmıştı geçen hafta . bugün bebeğini kaybetmiş ... Çok üzüldüm yeni yeni kendimi toparlarken böyle bı haberi almak mahveetti beni şu an arkadaşımı düşünemiyorum aynı seyleri yaşadığım için kendimi onun yeerine koyup nasıl acı çektiğini tahmin edebiliyorum Allah yardımcısı olsun ariyamiyorum da boğazımda düğümlendi cümleler ne teselli edebilirki şu an onu hiç bişey...evine getirdikten sonra kaybetmenin acısı daha zor çok zor etrafımda hiç yok derken Rabbim bak bitek sen değilsin dedi ve kendimi Rabbime karsi çok mahcup hissettim evet bizler yalnız degiliz bu acıyı yalnız biz yaşamıyoruz Allah bizleri seçti ve imtihan ediyor inşallah isyan etmeden imtihanlarimiszi veirirs kızlar lütfen bide boy boy hamilelik fotoğraflarınızı ssosyal medyada paylaşmayın bebeklerinzi mutluluğunuzu paylaşmayın göze çok inanıyorum bu arkadaşımn da öyle olduğunu düşünüyorum her paylasanaa nazaar değmiyor ama kiminin yıldızı düşük oluyor ve isabet ediyor kimsenin iyi niyetine inanmayın küçük bı tavsiye ... Ben hiç bı fotoğrafımi sosyal medyada paylasmadim sevincimi mutluluğumu ama başıma bu geldi paylaşan Lara hayret ediyorum hiç korkmuyolar diye sizler onlardan olmayın Rabbim hepimzi kötü gozlerden korusun
İnşaallah canım en kısa ve hayrlı vakitte müjdeli haberleri veriirz burada o kadar çok istiyorum ki bütün melek annelerinin yüzleri gülsün içinde benimdeGit canım biliyorum çok zor bende kötü olmaktan korkuyorum muayene olunca hamılelık gunlerim kızım gelcek aklıma ama bi görün rahmıne baksın durumunu söyle bedenınde bu kaybı yasadıgın ıcın temkınlı git öncesindede ne gerekıyosa yaptırırsın test falan ben bana isterlermı bılmıyorum dogduktan sonra kaybettım dıye ıstemezler dıye dusunuyorum rabbım ınsallah bu sefer cok bekletmeden tez zamanda yüzünü güldürür canım hepımızın yuzu tez vakitte guler insallah birbırırmize müjdeli haberi verdıgımız günler gelsın acımız bir nebzede olsa dinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?