Kızlar napiyosunuz nasılsınız
bengisu022
zor gerçekten..doğumdan sonra geçen günler geçiyor bı şekilde de gel de bize sor degilmi dışarıdan bakıldığında ne de güzel toparlanmışsin diyor insanlar Ahh keşke keşke öyle olmuş olsa kafamızda herşeyi bitireblsek ama malesef bitmiyor yeni bı gebelik oluncaya kadar bugünlerde annem sürekli kendime hobi bulmam konsunda ısrar ediyor tamam diyorum örgü dikiş biseyler yapıyorum hemen sıkılıyorum farkettimki ilacım sadece yeni bı bebek oglumun acısını dindiricek ona baktığımda dünyaların benim olduğu yeni bı bebek...evim bebek koksun süt koksun bebek kolonyası koksun istiyorum artik 3 yıllık evliyim ilk günden beri bebek istedik hemen olmadı iki senem bebek ozlemiyle geçti çocukları aşırı seviyorum ve anaokulunda eğitmen olduğum için hep bı çocuğum olsun güzelce egiteyim hep onunla ilgileneyim annelik icgudum çok fazla oldu bu yüzden ve meleğim oğlum geldi supriz yapti bize ben artık tedaviye başlayalım diyordum eşime ki o ay gelmiş zaten meleğim iki sene sonra...geçen sene ah bu zamanlar hiç kiymetini bilememisim hayatımın ennn güzel gunleriymis mide bulantilariyla geçti 4 ayım snrasi güzeldi bebebgim çok sağlıklıydi gelişimi harika diyordu doktor çok hareketli bı bebekti hiç kilo almadım bol hamile kıyafetleri aldım o kadar hevesliydimki herşey rüya gibi işte şimdi geldiğim nokta sıfır...oğlundan geriye kalan üç beş ultrason resmi ve eşyaları ... Bide mezarı ...
Bugün bı mahzunum kızlar kusura bakmayın dertleniyorum bazenn...bazen yeniden anne olmaya dair umutlarım yeşeriyor bazen bı daha hiç olamiyccakmsim gibi geliyor sizlerde de o oluyormu bilmiyorum oğlum gec gelince kardeşide mi öyle olacak acaba diyorum çok beklemek istemiyorum bı an önce kucagim dolsun eşimin gözyaşı dinsin içinin yangini hafiflesin istiyorum başkalarının bebeklerine bakıp ah benimde oğlum böyle olacaktı demekten yoruldum galiba daha yolun çok başındayım Rabbim sabr selamet versin yükümuzu hafifletsin...birgün bizlerinde kucağı dolacak inşallah o günleri hasretle bekliyorum
yeni yıl hepimize şans uğur getirsin bu yıl gülelim Rabbim bidaha hiç aglatmasin hepiniz için dileğim budur