• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynen öyle ilk zamanlar öyle oluyor.. Ben burda cok rahatlıyorum yaşamayan anlamıyor çünkü.. Bana da onların yaşadıkları dertler cok basit geliyor hatta diyorum bos yere üzüyosunuz kendinizi
Aynen saçma sapan şeyler bomboş geliyor dinlemiyorum artık canımın istemedgne acmiyorum telefonları bide şu aralar hamileyim ama sana nasıl soylicemi bilmiyorum cular çoğaldı o da ayrı bi dert banane kardeşim bende aynı şeyi yaşadım hiç yasamasaydim belki iç çekerdim sen soylesende soylemesende beni ilgilendirmez kiskanacagimi mi düşünüyorlar anlamıyorum umrumda bile değil banane

Bende bebek mağazalarından görmemişcesine alışveriş yapmıştım dediğin gibi ne kadar ilerileri dusunmusum nerden bilecektim son ayda bebeğimi kaybedecegimi hep dediler doğmadan bu kadar alışveriş yapma nolur nolmaz diye bende hep tersledim saçmalamayın son aya geldim nolabilirki diyordum cahillik işte ölüm hiç aklımda yok yada beni bulmaz diye düşünmüştüm oysaki ölüm benim icimdeymis...
Her akşam yattığımda herşey film seridi gibi geçiyor gözümün önünden beynimi zaptedemiyorum ben bide şok geçirdim agliyamadim normalde herşeye çok çabuk agliyam bı insanim haberi aldığımda gram tepki veremedim eşim ağladı bağırdı çağrdi inanmrsnz ben onu teselli ettim şaşkinligimdan anlatsalar inanmam nasıl aglanmaz diye ama agliyamadim kitlendim kaldım hiç konuşamadım iki gün öyleydim sakinleştiricide yapmışlar ameliyattan sonra eve geldik herkes ağlıyor sızlıyor bende yine tepki yok sonra bı kaç gün geçince bende ipler koptu zaten sinir krizleri...
Allah'ım çok zor gunlerdi birdaha yaşamayız insallah yasamiycaz inanıyorum...🙏
Allahım birdaha hiç birimize yasatmasin🙏

Aynen saçma sapan şeyler bomboş geliyor dinlemiyorum artık canımın istemedgne acmiyorum telefonları bide şu aralar hamileyim ama sana nasıl soylicemi bilmiyorum cular çoğaldı o da ayrı bi dert banane kardeşim bende aynı şeyi yaşadım hiç yasamasaydim belki iç çekerdim sen soylesende soylemesende beni ilgilendirmez kiskanacagimi mi düşünüyorlar anlamıyorum umrumda bile değil banane
Kıskanmak değil o duygu cnm farklı bi duygu.. Ben duyduğumda bi tuhaf oluyorum..

Kıskanmak değil o duygu cnm farklı bi duygu.. Ben duyduğumda bi tuhaf oluyorum..
Yani şöyle bişey galiba nasilki bı arkadaşımzn babası vefat etse yanında hayatta olan kendi babamizdan bahsetmekten cekiniyorsak onlarda biz bebeğimizi hamileyken kaybettiğimiz için hamilelikten bahsetmekten çekiniyorlar bunun gibi bişey

Yani şöyle bişey galiba nasilki bı arkadaşımzn babası vefat etse yanında hayatta olan kendi babamizdan bahsetmekten cekiniyorsak onlarda biz bebeğimizi hamileyken kaybettiğimiz için hamilelikten bahsetmekten çekiniyorlar bunun gibi bişey
Aynen öyle:( Benım ıkı tane arkadasım vardı evlılerdi biri bır yıllık dıgeri üç olucak çocuk dusunmuyolardı daha yenıyız bız boyle ıyıyız falan ben hep derdim yapın tam zamanı sizde ardımdan gelın yaşımız küçük degıl bildiğinız gaza getırıyordum şimdi gelınen nokta benım kucagım bos kaldı onlar bebek dusunuyolar basladılar dusundukce kahroluyorum ne duruma düştüm

Keşke benim etrafımdaki insanlar seninkiler gibi olsa.. Ben kizimi kaybettim bi arkadasim msj attı naısl gidiyor hamilelik diye kaybettim yazdim cok üzüldüm bende çift çizgiyi gördüm kan verdim yazmis.. Oyle tuhaf olmuştum ki soylencek zaman miydi yani ilk gunlerdi bide

Aynen öyle:KK43: Benım ıkı tane arkadasım vardı evlılerdi biri bır yıllık dıgeri üç olucak çocuk dusunmuyolardı daha yenıyız bız boyle ıyıyız falan ben hep derdim yapın tam zamanı sizde ardımdan gelın yaşımız küçük degıl bildiğinız gaza getırıyordum şimdi gelınen nokta benım kucagım bos kaldı onlar bebek dusunuyolar basladılar dusundukce kahroluyorum ne duruma düştüm
Hayat işte canım ne planlar yapiyoruz hayaller kuruyoruz ama bambaska senaryolarla karşılaşıyoruz..hayatın en acı gerçeği bu.keske herşey istedigmiz gibi olsa mükemmel ilerlese ama öyle olmuyor herkesin bı derdi sıkntisi var herkes bisrylerle imtihan olunuyor evet biz evlat acısıyla olunuyoruz baskalarida sagliklariyla eşleriyle aileleriyle mallarıyla bı şekilde herkes bir imtihandan geçiyor sabredip güzel verirsek imtihanmizi ahirette melegimizle cennete nail olabiliriz inşallah

Keşke benim etrafımdaki insanlar seninkiler gibi olsa.. Ben kizimi kaybettim bi arkadasim msj attı naısl gidiyor hamilelik diye kaybettim yazdim cok üzüldüm bende çift çizgiyi gördüm kan verdim yazmis.. Oyle tuhaf olmuştum ki soylencek zaman miydi yani ilk gunlerdi bide
Ahh ne insanlar var ya...düşüncesiz ligin bu kadarı bizide bu yasaklardan önce bı komsumuz çaya çağrdi gittik oturuyoruz adam gençler daha bizle ayarlar bizim bebegmzden 5 ay felan büyük bebekleri neyse adaam başladı ya komşum işte ben hayatta bebek sevmezdim kucağıma alamazdim benim oğlan oldu kapıdan verdiler kucağıma ya o nasıl bı duygudur ağlıyorum böyle ilk defa bebek kucaklamisim ve benim evladım düşünsene muhteşem biseydi baba olduğumu orda hissettim dedi benim ve eşimin direk sürat düştü ve bu insan güya bizim kafamız dağılsın diye bizi oturmaya cagrms insan...sözün bittiği yer işte cildirmamak elde değil benim eşim bebeğinin cenazesini morgtan almış toprağa koymuş bı insan bunu ne ara unutursun böyle bişey anlatrisn eşimde dedi abi yasamadgm için bilmiyorum ben tam tersini yaşayınca dedi o kadar kotu oldumki eşime dedim nolursjn kalk gidelim evimize sonra kalktk kusura bakmayın boş bulundum bilmem ne felan dedi adam ama bana hiç samimi ve inandrci gelmedi o gün bugündür görüşmüyoruz anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor en çok eşime üzuldum garibim gözleri dolmuş onu öyle görmek beni mahvetti adam umrumda değildi ama neyse eve gelince destek olduk birbrmze yapacak bişey yok çünkü öyle işte her zaman anlayışlı insanlar olmuyo malesef

Ahh ne insanlar var ya...düşüncesiz ligin bu kadarı bizide bu yasaklardan önce bı komsumuz çaya çağrdi gittik oturuyoruz adam gençler daha bizle ayarlar bizim bebegmzden 5 ay felan büyük bebekleri neyse adaam başladı ya komşum işte ben hayatta bebek sevmezdim kucağıma alamazdim benim oğlan oldu kapıdan verdiler kucağıma ya o nasıl bı duygudur ağlıyorum böyle ilk defa bebek kucaklamisim ve benim evladım düşünsene muhteşem biseydi baba olduğumu orda hissettim dedi benim ve eşimin direk sürat düştü ve bu insan güya bizim kafamız dağılsın diye bizi oturmaya cagrms insan...sözün bittiği yer işte cildirmamak elde değil benim eşim bebeğinin cenazesini morgtan almış toprağa koymuş bı insan bunu ne ara unutursun böyle bişey anlatrisn eşimde dedi abi yasamadgm için bilmiyorum ben tam tersini yaşayınca dedi o kadar kotu oldumki eşime dedim nolursjn kalk gidelim evimize sonra kalktk kusura bakmayın boş bulundum bilmem ne felan dedi adam ama bana hiç samimi ve inandrci gelmedi o gün bugündür görüşmüyoruz anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor en çok eşime üzuldum garibim gözleri dolmuş onu öyle görmek beni mahvetti adam umrumda değildi ama neyse eve gelince destek olduk birbrmze yapacak bişey yok çünkü öyle işte her zaman anlayışlı insanlar olmuyo malesef
Malesef vicdansızlık yapmışlar resmen size ayıp ya.. Eslerimiz icin de cok zor gercekten biz bi şekilde oyalaniyoruz onlar genelde icine kapanıyor

Aynen canım anlayışlı dikkatli insan yok denecek kadar az malesef
Ben kızımı kaybedince tanıdım insanların ne oldugunu.. Suan ailem esim dışında kimse umrumda bile değil. Bu aci bana cok seu öğretti.. Zamaninda ufacık seyleri takip bos yere uzuyomusum kendimi

Ben kızımı kaybedince tanıdım insanların ne oldugunu.. Suan ailem esim dışında kimse umrumda bile değil. Bu aci bana cok seu öğretti.. Zamaninda ufacık seyleri takip bos yere uzuyomusum kendimi
Demekki düşünce öğreniyor görüyor insan herkesin ne olduğunu..kimin dost kimin sahtekar oldugunu..bosverin kızlar eşiniz aileniz eşinizin ailesi destek çıkıyorsa en önemlisi onlar onlar yaninizdaysa daha rahat atlatırsın iş yalnizda bu acı yasanmiyor tabi anne olarak en çok bizim içimiz yanıyor ama onlarda uzuluyorlar..aradan 8 ay geçti bakın bı zamanlar annemlerin evinde cenaze havası vardı sinir krizleri geçiyordum burada herkes basın sağolsun diye ariyodu çok zor zamanlar gecrdim ilk günlerde annemlerdeydim şimdi zaman ilaç işte herkes normal hayatına geri döndü akşam eskisi gibi oturuyiruz filmz izliyoruz muhabbet ediyoruz yemekler yiyoruz gülüyoruz yeri geliyor duygusallasiyoruz hayat böyle bişey işte hep aynı gitmiyor iniş çıkışlar oluyor arada bı melegimizden konuşuyoruz şu an emekliyor olacakdi diyoruz suratimiz bı düşüyor sonra tekrar moral veriyoruz birbrmze öyle geciyo bı şekilde..
Belki seneye bugün meleklerimizin kardesleri olacak 👶bellimi olur ...birbrmze yine yazicaz burdan inşallah o zaman güzel seyler yazicaz evlerimiz bebek kokacak Allah'ın izniyle🙏

Demekki düşünce öğreniyor görüyor insan herkesin ne olduğunu..kimin dost kimin sahtekar oldugunu..bosverin kızlar eşiniz aileniz eşinizin ailesi destek çıkıyorsa en önemlisi onlar onlar yaninizdaysa daha rahat atlatırsın iş yalnizda bu acı yasanmiyor tabi anne olarak en çok bizim içimiz yanıyor ama onlarda uzuluyorlar..aradan 8 ay geçti bakın bı zamanlar annemlerin evinde cenaze havası vardı sinir krizleri geçiyordum burada herkes basın sağolsun diye ariyodu çok zor zamanlar gecrdim ilk günlerde annemlerdeydim şimdi zaman ilaç işte herkes normal hayatına geri döndü akşam eskisi gibi oturuyiruz filmz izliyoruz muhabbet ediyoruz yemekler yiyoruz gülüyoruz yeri geliyor duygusallasiyoruz hayat böyle bişey işte hep aynı gitmiyor iniş çıkışlar oluyor arada bı melegimizden konuşuyoruz şu an emekliyor olacakdi diyoruz suratimiz bı düşüyor sonra tekrar moral veriyoruz birbrmze öyle geciyo bı şekilde..
Belki seneye bugün meleklerimizin kardesleri olacak 👶bellimi olur ...birbrmze yine yazicaz burdan inşallah o zaman güzel seyler yazicaz evlerimiz bebek kokacak Allah'ın izniyle🙏
Yanımda olmayanlari bosveriyorum cnm alıştım inan ilk zamanlar hayal kırıklığına uğradım üzüldüm ama şimdi kendileri bilir diyorum.. Malesef benim eşimin ailesi hic yanimda değil hamilelikte d e öyleydi kaybedince de.. Nisankiyken xe öyleydi evlenince de.. Yani kişilikleri bu ben kabullendim artık ama keske azcık acima saygi duysalardi.. Ins ya ins güzel haberler veririz birbirimize 😍

Yanımda olmayanlari bosveriyorum cnm alıştım inan ilk zamanlar hayal kırıklığına uğradım üzüldüm ama şimdi kendileri bilir diyorum.. Malesef benim eşimin ailesi hic yanimda değil hamilelikte d e öyleydi kaybedince de.. Nisankiyken xe öyleydi evlenince de.. Yani kişilikleri bu ben kabullendim artık ama keske azcık acima saygi duysalardi.. Ins ya ins güzel haberler veririz birbirimize 😍
Rabbim o güzel sevinci hepimize yaşatsın bütün melek anneleri için dua ediyorum....
Hayat su yorgun yüzümüze gulucek kafanızı yormayin

Kızlar merhaba, hep okuyorum yazdıklarınızı ama okurken hep ağlamaya başladığım yazamadım bir türlü. Ahmetinannesi011 Ahmetinannesi011 canım benim senin yazdıkların o kdr iyi geldi ki pozitif bakış açın, teslimiyetin. Ben böyle olamadım Allah affeder inşallah. Biz ikinci kez tüp bebek tedavisine başladık. Biraz daha kötü durumumuz geçen seneye göre. Biraz moralim bozuldu açıkçası. Hatta ilk başta o kdr bunalmıştım ki hiç yapmasak mı denemesek mi dedim. Eşim olmayınca çok demoralize oluyorum diye ayrı üzülüyor, kızıyor. Geçen hafta çok ağladım. Yeni bebeğim olma ihtimali azaldıkça ölen kızıma daha çok ağladım. Allah bizi sınıyor belki ya da bizi belki daha kötü bir şeyden koruyor ama benim ruh halim bazen bunu kaldıramıyor.. Doktordan gelince çok moralim düşüktü dün, sonra sma'lı bir bebeği gördüm yine son 10 günüymüş diye okudum, ağladım ağladım daha çok. Hayat karşısındaki zorluklar, özellikle annenin evladıyla sınavı beni bitiriyor. Kendi halime şükrediyorm daha beterlerini gördükçe ama o anneler için daha çok üzülüyorum. Keşke hayatta hiç böyle şeyler olmasa..
Hepiniz doğal yoldan hamile kalabilmişsiniz. İnşallah tekrar nasip olur bu sefer sağlıkla. Ben pozitif olmaya çalışsam da bizim tedavi sürecimiz var, inşallah olumlu geçer dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize sarılıyorum kucak dolusu..

Kızlar merhaba, hep okuyorum yazdıklarınızı ama okurken hep ağlamaya başladığım yazamadım bir türlü. Ahmetinannesi011 Ahmetinannesi011 canım benim senin yazdıkların o kdr iyi geldi ki pozitif bakış açın, teslimiyetin. Ben böyle olamadım Allah affeder inşallah. Biz ikinci kez tüp bebek tedavisine başladık. Biraz daha kötü durumumuz geçen seneye göre. Biraz moralim bozuldu açıkçası. Hatta ilk başta o kdr bunalmıştım ki hiç yapmasak mı denemesek mi dedim. Eşim olmayınca çok demoralize oluyorum diye ayrı üzülüyor, kızıyor. Geçen hafta çok ağladım. Yeni bebeğim olma ihtimali azaldıkça ölen kızıma daha çok ağladım. Allah bizi sınıyor belki ya da bizi belki daha kötü bir şeyden koruyor ama benim ruh halim bazen bunu kaldıramıyor.. Doktordan gelince çok moralim düşüktü dün, sonra sma'lı bir bebeği gördüm yine son 10 günüymüş diye okudum, ağladım ağladım daha çok. Hayat karşısındaki zorluklar, özellikle annenin evladıyla sınavı beni bitiriyor. Kendi halime şükrediyorm daha beterlerini gördükçe ama o anneler için daha çok üzülüyorum. Keşke hayatta hiç böyle şeyler olmasa..
Hepiniz doğal yoldan hamile kalabilmişsiniz. İnşallah tekrar nasip olur bu sefer sağlıkla. Ben pozitif olmaya çalışsam da bizim tedavi sürecimiz var, inşallah olumlu geçer dualarınıza ihtiyacım var.
Ins melek kızının kardeşine cok zorlanmadan kavusursunuz cnm. Bende kaldım cok şükür doğal yolla ama eger olmazsa mecburen tüp bebeğe geçicez çünkü insan bu duyguyu tattigi icin daha cok istiyor artik.. Cok zor bi aci cnm rabbim hepimize sabır versin ins😑

Canım bı nebze iyi geldiysem ne mutlu bana çok sevinirim bi melek annesine iyi gelmek onur verici bişey olmalı çünkü en yaralıdır o en kalbi kırık hüzünlü tıpkı kanadı kırılmış kuşlar gibidir...
Hep aynı yollardan geçiyoruz inan kimimizin doğal yoldan kimimizin tüp bebek olsada acımız hep aynı sekilde ama tabiki tüp bebek zorlu bı süreç seni çok iyi anlıyorum canım bı umut bagliyosun maddi manevi yıpraniyosun beklentiye giriyorsun kolay mı tedaviyle elde ettiğin gebelik çok kıymetlidir tahmin edebiliyorum ve onu kaybetmenin acısı bı o kadar agir...şu açıdan bakalım canım tedaviyle de olsa Rabbim sana bu eşsiz duyguyu annneligi yaşattı nimetlendirdi mucizeni gönderdi çok sevindirdi dünyanın en mutlu insanı yaptı elhamdülillah..ama şimdi aldı zaten emanetiydi Rabbimin...elbet birgün alacaktı sadece erken gitti güzel yavrun Rabbinin huzuruna cennetine.E şimdi verdiğine seviniyosak aldığındada isyan edemeyiz öyle degilmi malesef ilk zamanlar bu isyan kısmı ağır basıyor yüreğin açısından ama zaman ilerledikce daha iyi düşünüyorsun ve verende Allah alanda diyosun...lütfunda hoş kahrinda diyeblirsek tamamdır zaten herşey daha kolay oluyor ama niye aldın neden ben zaten tedaviyle olmuştu tarzı düşüncelere girersen inan canım hiç çıkamazsın Allahkorusun tevekkül et sana çok iyi gelicek vardr güzel Allhimin bir bildiği hani derler ya istediğin birşey oluyorsa bir hayr olmuyorsa bin hayr ara diye aynen öyle işte...
Bak bide şöyle dusun sen en azından tedaviylede olsa hamile kaabiliyosun benim annemin bı arkadaşı var 43 yaşında şu an ve eşinden dolayi olmuyo bebekleri sperm sayısı sifirmis ve canlı sperm bile bulamadılar dolayısıyla tutmadı hiç biri artık vazgeçtiler yaş da ileri.olmayncada olmuyor işte ama bak senin en azından bebeğin tutunuyor bı kerede olsa tutunmuş inşallah diğeri 9 ay karnında sana kavuşmayı bekliycek inanıyorum buna o abla ben bebeğimi kaybettikten sonra yanıma geldi ağlayarak dediki biliyorum çok zor dayanması ama inan ben o duyguyu bile yaşamak icin nelerimi vermezdim dedi ilk başta ne sacmlaiyor diye düşündüm çünkü o evlat acısı yasamamisti en zoru oydu bana göre ama o öyle düşünmüyor en azindan senin yine olabilir ama benim o umudum bile yok dedi düşündüm şimdilerde doğru aslında belki onunki daha zor...biz kardeşleriyle teselli bulucaz belki peki o napsin..o da kendini ibadete adadi bı sekilde dayanıyor Rabbim onada Sabrini veriyor öyle işte canım dua bütün kapıların anahtarı cokdua edicez başka elimizden hiç bişey gelmez bide pes etmek yok bu uğurda mücadele çok önemli bide inanç tabi Allah yardımcın olsun kucağını boş bırakmasın tedavinde kolaylık versin bizlerde sana duaciyiz🙏

Benimde 3 buçuk ayım geçmiş melek kizim olmadan.. Ins yeni yil bize meleklerimizin kardeşlerini getirsin sağlıkla 😍

Back