Kızlar Allah hepinize sabır versin.Sizi öyle iyi anlıyorum ki yıllar geçse de bu acı geçmiyor. Gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor. Ben 3 tane karnımda kaybettim 12.Haftaya gelmeden,hepsiyle beraber hamile olduğum arkadaşlarım vardı ,hepsi kucağına aldı benim kucağım boş kaldı.Benim 1 oğlum var çok şükür 9 yaşında. Ondan önce bir tane,sonra 2 tane karnımda kaybettim. Bir tane meleğim de doğdu ama çok hasta doğdu ve 7 buçuk ay yaşayabildi. Ablamla beraber hamileydik,onun peşpeşe 2 tane oldu,2 tane de vardı zaten. O da her ay aylık resimlerini paylaşıyordu watsap grubundan,teyzeme dedim hiç düşünmüyor üzülürüm diye,o da diyorki yok ya art niyeti yoktur,olmasa bile insan biraz düşünür. Yani gerçekten en yakınlarımız bile anlamıyor bizi,eşimiz bile.En son meleğimi 2018 şubatta kaybettim.Biraz olsun acısını hafifletir belki diye tüp bebek denedik geçen temmuz ayında, hamile kalmamda sıkıntı yok ama genetik bozukluk olduğu için. Malesef sağlıklı embriyo olmadı ve bebek sayfasını kapattık mecburen. Tüp bebek de çok maliyetli genetik testler olduğu zaman.Allah oğluma uzun ömür versin inşallah dedik..Inşallah siz de en kısa zamanda acınızı biraz olsun hafifletecek bebeklerini de kavuşursunuz.❤