- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Vardır bundada bı hayr canım moralini hiç bozma,pes etmek yok mücadele edeceğiz ve sağlıkla evlatlarımıza kavusucaz Allah'ın izniyleKızlar merhaba, 7 ekimde 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Ilk adetten sonra kontrole gittiğimde her şey normal demişti dr korunmayabilirsin. Bende denedim o ay. Ve bi baktım hamileyim. Tam 2 ay sonra 7 aralikta.. Mucize gibiydi.. bi yandan çok mutlu oldum bi yandan hep bi korku yine aynışeyler olursa diye.
Bu sefer devlete degil cok arastirarak ozelde bi riskli gebelik uzmanina gittim. Geçen cts keseyi gördük..her şey yolunda dedi dr.. 1 hafta sonrasına kalp atışı için çağırdı..derken pzt günü 5+4 te birden kanamam başladı. Bi kaç saat sonra iyice yoğunlaştı.. doktora gittiğimde kese kalmamıştı. Düşük olmaması için hoca iğne vuracaktı ama kese çoktan yok olduğu için gerek duymadı.. yani 2.gebeligimde başlamadan bitti.. doktor bu iyi bisey vücut gebe kalabiliyor, sağlıksız olani uzaklaştırdı... gibi birsuru telkinde bulunsada insan üzülüyor tabi..
Cts kontrole gidicem, rahim ne durumda içerde bisey kaldı mi bakalım...
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
2021 biz melek annelerinin yılı olsun, güzel olsun, sağlıklı olsun
Gerekli testlerini yaptrdinmi bilmiyorum onları ihmal etme bende hiç bişey çıkmadı mesela ama genellikle bı kaç kez tekrarlandımi kan pıhtılaşmasından şüpheleniliyor duymussundur mutlaka bundan sonraki süreç daha güzel olur en yakın hayrlı vakitte haberlerini alırız