Malesef plasenta yetersizliği vardı 21. haftada öğrendim o zaman daha bebek 19 haftalık kalmıştı. 23. haftada kesinleşti bu durum ve damarlarda kan akışında akım kaybı olmaya başladı derken ters akım oldu. Aldırmanız daha mantıklı dediler ama ben dinlemedim tabi Allah bilir dedim ölecekse de kendi ölsün ben kendim sonlandıramam dedim pek çok anne gibi... En sonunda gebelik zehirlenmesi başladı 28. hafta başında. Yine alalım dediler ama ben yine direndim, birkaç gün öyle takip edildim. En sonunda beyine giden damarda da akım kaybı olunca kaybetmemiz an meselesi dendi. Madem 5 haftadır kordondaki kanda akım kaybıyla buraya kadar geldin uğraşalım bebeği yaşatmak için dediler ve 27+5te sezeryan olmak zorunda kaldım. Normal doğumu bu kdr ufak bebek kaldıramaz dediler. Ama yine de dayanamadı tabi. 5 hafta gerilik vardı doğduğunda sadece 420 gramdı=( 5,5 gün dayandı sadece.
Daha 1 ay oldu doğum yapalı. 5 ay daha beklemek zorundayım malesef.. Tüp bebekle hamile kalmıştım zaten. Merkeze daha gitmedim bakalım ne söyliyecekler. Umarım çok bekletmeden gelir ve sağlıkla kucağıma alırım bu sefer. Bazen bir ömür nasıl geçecek bu acıyla diyorum...