Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim hic uzulme bu dan daha dusuk degerle arkadasim tup bebekle hamile kaldi hemde 40 yasinda. Bu konularda umutsuzluga kapilmamak gerek. Butun yollari deneyip cabalamamiz lazim. Herseyi denedikten sonra da kader kismet iste nasipte varsa oluyor. Ilk bebek mi olcak sizinde??

Teşekkür ederim canım. İnşallah herşey güzel olur. Sadece biraz ağır geldi öğrenince. Ve ben aslında gebelik istemeye başladığım 2 yıl önceki süreçte te hep bu testler yapılsın istedim, gerek duymadı çok bilmiş doktorum. Mesela o zaman d vitamini dibe vurmuştu, çok iyi değerlerin senden daha kötü değerlerle hamile kalıyorlar demişti. Ardından 8 ay gebelik olmadı, en sonunda yine benden değilde eşimden sperm tahlili istemişti ve bize tahlil için birliktelik önerdiği gün ben tesadüfen hamile kalmıştım. Hiç unutmam 2017 yılbaşına 2 gün vardı. Eşimde de sperm hareketliliği çok az çıkmıştı. Tabi sonrası büyük Bi sevinç ve kızımız olacaktı. Oğlumla hep gün saydık. Oğlumda birinci sınıfa başlayacaktı. Oryantasyon haftası ilk gün hep beraber gittik okula, fotoğraf çekildik bahçesinde oğlumun eli karnımda. Ama ertesi gün bebeğim artık yoktu. Çocuğumda şoka girdi. Ardından kara günler. Oğlumun bebeğin ne olduğu ile ilgili soruları. Ona da ve bana da söylenen teselli yine olucak, geçecek hepsi dendi. Ve ben 2.sezeryandan bile çok korkarken şimdi önümde bilinmez uzun bir yol duruyordu. Ve oğlumun kardeş düşüncesiyle ilgili bitmek bilmez hayalleri. Biz anlayabiliriz ama o nasıl anlasın ki. Bu süreçte acıbadem doğum sigortası yaptırdım ve bekleme süresi gelmesini endişeyle de olsa bir an önce bitmesini bekliyordum. Bu arada da yine biri perinatoloğa 3 prof a göründüm. Hiç biri bu testi istemedi yine söylediğim halde tüm yaşadıklarımı. Bende sorun yoktur diye düşünerek bugünlere geldim. Eşime ve kendime omega3 koenzim q10, e vitamini kendimce takviyeler aldık. İlk denemede olmadı. Sonra dedim, bir tanıdığımızın çalıştığı hastanede bir tanıdık doktor var ona gittim. O istedi bu testi ve dünya da başıma yıkıldı. Bugün eşim semen analizi verdi. Cumartesi Bahçeci Fulya da Güvenç Bey e ön görüşme için randevu aldık. Bakalım o ne diyecek. Gerisi Allah a kalmış, nasip ederse olur ama inanın çok yıprandım artık.

merhaba hanimlar burda yenilerde gelmiş hiç olmazsa
bide hamile kalanmlara gerçekten yürekten tebrik eder. ve Allah kucaginiza almaya nasip etsin inşallah..
bende 3 yıl önce 30 agustosta oğlumu kaybettim.
hala unutamiyorum unutulmuyor yürek işte. kardeşi oldu ama oğlum daima aklımda...
off olmuyo ki onunla hayatım mahvoldu kimseyle görüşesim gelmiyo kaçiyorum insanlarda.n psikolojim hala yerinde degil. kızım olsada... millet bak bi evladin daha var diyo ama olmuyooo işte olmuyoo.

Kayıplar iz bırakıyor, unutmak mümkün değil. Unutmayalım da zaten, sadece acısı hafiflesin, yaşanabilir hale gelsin. Ben hala bebeğimin 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonlarını saklıyorum. Eşim onlara ihtiyaç yok, at artık baktıkça üzülüyorsun diyor ama ben atamıyorum. İlk annelik heyecanını ben onunla tattım, o güzel yüzünü gördüğümde kalbim yerinden fırlayacaktı oysa, minik burun minik gözler... Normal doğurdum da, lohusayım. Şimdi bakıyorum da nasip değilmiş ama bana yaşattığı güzel duyguları da görmezden gelmiyorum. İnşallah acısına dayanır hale gelirim ve yeni hamilelik nasip olur da oğlumun kardeşi olur yine de diyorum

rabbim yine hamile kalmaya nasip etsin ama pırtlaşma var mi diye kontrol ettir derim.
kardeşi doğdu çok şükür. ama oğlumu unutamadim. ben hala oğlumun utrason resimleri sakliyorum eşim atacakti izin vermedim. hele ölüm belgesini de sakladim. 32 haftamda kaybettim 31+6 haftadaydi. ama doktor 33 haftadaydi diyo. iki hafta öndeydi. bende ilk heyecani onunla tattım.. o heyecani kızımla yaşayamadim. kızımı sım sıkı sarılsam da aklım hep oğlumdaydi. ne bilim unutamiyorum. göremedim görseydim diyorum ama rüyamda gördüm oğlumu. çok güzeldi tipki babasina benziyodu babasi gibi mavi gözleri vardi.. hele babasindan uzundu boyu.. dayılara çekmişti. 18 yaşındaki hali gördüm .. yüzü melek gibiydi melek oldu zaten. üzgündü benim üzüldüğüm içindir.. şimdi kardeşine hamile kalirken 5 yaşlarinda görmüşüm.. bana ve kardeşine bakti son kez bakışıydı bu bi daha geri gelmedi... rüyalar hala aklımda... unutamiyorum 3 senem geçti.

Rabbim hepimize sabır versin.
Pıhtılaşman varmıydı senin

Gördüğünüz sahneyi de unutamıyorsunuz, çıkmıyor aklınızdan. Normal Doğumda gördüm bebeğimi ve o sahne aklımdan çıkmıyor. Belki görmemek daha iyi, sadece ultrasonlarla hatırlarsınız en sevimli halini. Kanlar içinde cansız bir bedeni devamlı hatırlamak çok acı

Cuma kontrolüm var doktoruma danışacağım kan pıhtılaşmasını bakalım...

Meraba arkadaşlar. Benim de 1 yıl olacak 12 ağustosta güzel kizimi kaybedeli. Haziran ayında doğumumu yaptıran dr a gittim ultrasonda bakti rahim toparlanmamis 4 -5 yıl bekle dedi. Dondum kaldım.

Meraba arkadaşlar. Benim de 1 yıl olacak 12 ağustosta güzel kizimi kaybedeli. Haziran ayında doğumumu yaptıran dr a gittim ultrasonda bakti rahim toparlanmamis 4 -5 yıl bekle dedi. Dondum kaldım.

O nasıl iş ya? 4-5 yıl nedir ? Neyi toparlanmamış rahimde, bence başla doktora görünün

Bence de başka Dr görün o ne biçim Dr ve oluşuna bırak hamile kalırsan demek ki toparlanmış rahim toparlammamışsada zaten hamile kalmazsın ben normal yolla doğurmuştum bebeğimi iki ya sonra başladım şükür hamilede kaldım bebeğimi kucağıma da aldım tabii sezaryan farklı normale göre ama dört beş yıl çok çok fazla 1 yıl normal hatta örnek verim bi akrabamız sezaryenle doğum yaptı bebeğini sağlıkla kucağına aldı kırkı çıkmadan tekrar hamile olduğunu duyduk onuda kucağında aldı sağlıkla bebeğini demem odur ki oluşuna bırak rahim toparlandıysa zaten kabul eder bebeği haa olmadıysa zamanı var demektir kor gibi yanan yüreğini bi Dr söyledi diye 4 5 yıl bekletme hepimize iyi geldi ikinci bebbebeğimi sanada iyi gelir belki hamile kalırsın ve kucağına alırsın o yüzden başka Dr a görün lütfen

Dr lara göre söylemesi kolay. Kendin kurtuldun ona şükret dedi. Sonra ben ağladım 3 ay sonra gel rahim filmi cekelim ona göre karar verelim dedi. Benim dogumum normal sezaryenlerden farklı. Ben rahim yırtılması nedeniyle bebeği kaybettim rahim paramparçaydı diktim yine yırtılabilir diyor çok üzülüyorum. 1 yılda iyilesmemis

Rahmin yırtıldığını bilmiyordum üzüldüm cnm Rabbim yar ve yardımcı olsun

Yaşadığım yerde perinatolog yok. Içinizde perinatologa giden arkadaşlar varsa rica etsem dr larınıza sorar mısınız. Rahim yırtılması yaşayan biri tekrar hamile kalsa bu durum tekrarlar mi. Ben de gideceğim başka bir ile ama daha zaman var. En azında başka dr lardan da yorum almış olurum.

Merhaba ben de sezeryan sonrası bebeğini kaybetmiş bir anneyim.23.haftamda erken doğum başlayınca sezeryanla aldılar.

Merhaba ben de sezeryan sonrası bebeğini kaybetmiş bir anneyim.23.haftamda erken doğum başlayınca sezeryanla aldılar.

Doğum başlayınca sancınız olmadı mı? Benim sancım olduğu için Doğum kendiliğinden gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…