• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Inanin bede oyleyim sabahtan beri agliyorum.ne dersek boş içimizin yangini gecmiyo gecmicek.ama inaniyorum Rabbim bu sıkıntilarin arkasindan yuzumuzu güldürecek.benim 2.kaybettigim bebegimdi.3. de yuzum gulecek insallah.dua etmekten sabretmekten baska caremiz yok.cennette sefaatcilerimiz var bizim annemi almadan bi yere gitmem dicek orda yavrularimiz bize.hersey insallah cok guzel olacak.burdan birbirimize sevincli haberlerimizi vericez
Durumumuz ayniymis yani. Bende 3. Gebelikten umutluyum artik. Iki kere yasamak cok agir geldi. Insallah rabbim bu sefer yuzumuze bakar.

merhaba kizlar bnmde icim yaniyor. 1. hamileligm 20 haftalk dusuk. 2. hamileligmde 37. haftada karnimda öldü. halen lohusaym. Sezeryanla aldilar ne yapcm bilmiyorm. Hemen hamile kalmk istyrm ama en az 1 yil beklemem gerek ;(

merhaba kizlar bnmde icim yaniyor. 1. hamileligm 20 haftalk dusuk. 2. hamileligmde 37. haftada karnimda öldü. halen lohusaym. Sezeryanla aldilar ne yapcm bilmiyorm. Hemen hamile kalmk istyrm ama en az 1 yil beklemem gerek ;(
Başın sagolsun çok üzücü hepimiz aynı şeyleri yaşadık çok zor rabbim sabır versin hemen hamile kalamazsın dikişlerin var önce bir toparlan sonra yine bebegin olur inşallah..pıhtılaşma testleri hormon testlerini falan yaptırdın mı hiç bebeginin neden kalbi durmuş birşey dediler mi

Başın sagolsun çok üzücü hepimiz aynı şeyleri yaşadık çok zor rabbim sabır versin hemen hamile kalamazsın dikişlerin var önce bir toparlan sonra yine bebegin olur inşallah..pıhtılaşma testleri hormon testlerini falan yaptırdın mı hiç bebeginin neden kalbi durmuş birşey dediler mi
Hic yaptrmadim. Doktorm bebek ile esi arasinda kucuk bi kanama olmus dedi. Biraz toparlanaym insaallah gidp butun testlerimi yapacm.

Bu forumda sezeryandan kısa süre sonra tekrar hamile kalan arkadaslar var mı acaba
Canm ben 1 yıl sonra hamile kaldım ama bir tanıdıgım var yeni dogum yapmıştı dogum yapınca bazıları hemen adet olmuyo oda olmamış dogum yapalı 4 ay olmuş mide bulantısından hastaneye gitmiş 2 bucuk aylık hamileymiş sezeryanla dogum yapmıştı şimdi bu bebegi de dogdu maşallahı var tabi herkez de durum farklı oluyo

Merhaba arkadaşlar,
Ne üzücü yüreği yangın yeri anneler gelmiş gene bu sayfaya.
11.09.2015 te ben de sizin gibi yangın yeriydim. Üstüne üstlük 8. haftada kromozomal bozukluktan 04.01.2017 de bir de kürtajım vardı. Araya birde apandisit ameliyatım girdi.
Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz kolay değil. Aynı acıyı yaşamayan kimse anlayamaz bu yürek sızısını.
Sizlere umut olsun diye yazmak istedim sadece.
Şu an da kucağımda 5 aylık uyuyan oğlumla hepinize dua ediyorum.
Umarım kendinizi hazır hissettiğiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız ve evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.

Merhaba arkadaşlar,
Ne üzücü yüreği yangın yeri anneler gelmiş gene bu sayfaya.
11.09.2015 te ben de sizin gibi yangın yeriydim. Üstüne üstlük 8. haftada kromozomal bozukluktan 04.01.2017 de bir de kürtajım vardı. Araya birde apandisit ameliyatım girdi.
Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz kolay değil. Aynı acıyı yaşamayan kimse anlayamaz bu yürek sızısını.
Sizlere umut olsun diye yazmak istedim sadece.
Şu an da kucağımda 5 aylık uyuyan oğlumla hepinize dua ediyorum.
Umarım kendinizi hazır hissettiğiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız ve evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.

Oyyy canım hatırladım seni. Bebeklerimiz arasında 3 gün vardı :KK43: Ben 08.09.2015'te kaybetmiştim meleğimi. Çok sevindim adına. Rabbim sağlıklı, hayırlı upuzunn ömür versin kuzuna...

Ben 2 ay oldu sezeryan olalı. 2 ay sonra tekrar gebelik istiyorum ama korkuyorum da. Burda 4-5 ay sonra hamile kalıp sorun yaşamadan doğum yapanlar var mı? Nolur umut olun bana da bekleyemiycem 1 yıl, hayalleri yarım kalmış kim bekleyebilir ki. 36 haftalık dogan oglumu kaybettim ben kavuştum derken kaybettim. Yüreğim dayanmıyo artık bi bebeğin varlığına sıcaklığına çok ihtiyacım var

Ben 2 ay oldu sezeryan olalı. 2 ay sonra tekrar gebelik istiyorum ama korkuyorum da. Burda 4-5 ay sonra hamile kalıp sorun yaşamadan doğum yapanlar var mı? Nolur umut olun bana da bekleyemiycem 1 yıl, hayalleri yarım kalmış kim bekleyebilir ki. 36 haftalık dogan oglumu kaybettim ben kavuştum derken kaybettim. Yüreğim dayanmıyo artık bi bebeğin varlığına sıcaklığına çok ihtiyacım var
Rabbim sabir versin bnde 1 ay önce 37 haftalik bebegimi kaybettim rabbim sabirlarn eñ büyügunü versin. Rabbimin vardr bi bildigi elbet sen dua rabbim bizlere insallah daha guzel saglikli hayrli evlatlar nasip eder.

Ne zordur tam kavuşacam derken kaybetmek hastaneden herkes eli dolu çıkarken senin eli boş dönmen çok acı doğum yapmışsın yapmışsın ama elin boş vucudun bile kabul etmiyor hemen süt üretiyor 15 temmuzda bir yıl olacak yavrumun gidişi halen yangın yeri yüreğim unutulmuyor hergün ağlıyorum ama kimseye anlatamıyorum iyi oldum sanıyorlar en çok koyanda evden çıkarken karnında olan yavrun eve gelirken ne karnında ne kucağında Rabbim kuranı kerimi indirdiği bu mübarek ramazan ayı hürmetine bütün yüreği yanmış annelerin kucağını hayırlı sağlıklı Salih ve Saliha evlatlarla doldursun inşallah birbirimize dua edelim kaderdaşlarım allah günahsız ağızdan edilen duaları kabul edermiş inşallah bizim dualarımızda kabul olur

Ne zordur tam kavuşacam derken kaybetmek hastaneden herkes eli dolu çıkarken senin eli boş dönmen çok acı doğum yapmışsın yapmışsın ama elin boş vucudun bile kabul etmiyor hemen süt üretiyor 15 temmuzda bir yıl olacak yavrumun gidişi halen yangın yeri yüreğim unutulmuyor hergün ağlıyorum ama kimseye anlatamıyorum iyi oldum sanıyorlar en çok koyanda evden çıkarken karnında olan yavrun eve gelirken ne karnında ne kucağında Rabbim kuranı kerimi indirdiği bu mübarek ramazan ayı hürmetine bütün yüreği yanmış annelerin kucağını hayırlı sağlıklı Salih ve Saliha evlatlarla doldursun inşallah birbirimize dua edelim kaderdaşlarım allah günahsız ağızdan edilen duaları kabul edermiş inşallah bizim dualarımızda kabul olur
Yanıyorum ama kor olmuyorum. Yavrum cennette ben bu dünyada cehennemi yaşıyorum. Allahım yardım etsin bir uykuya dalmadım ağlamadan bir sabaha uyanmadım. Tükendim artık

Yanıyorum ama kor olmuyorum. Yavrum cennette ben bu dünyada cehennemi yaşıyorum. Allahım yardım etsin bir uykuya dalmadım ağlamadan bir sabaha uyanmadım. Tükendim artık
Böyle düsunmeyin ne olur Allah ın zoruna gider. Buyutup kaybetseydin hasta olsaydi hergun gozunun önunde ölseydi dahami iyiydi. O sana şalefaatci olack insallah cennete seni bekliyor

Canım başın sağolsun daha çok yeni senin zamanla geçer unutursun diyorlar ama unutulmuyor unutamazsın ki zaten canından can gitmiş yaşamayan anlamaz allah kimseye yaşatmasın sen şuan kabullenemiyorsun zamanla boyun eğecen kadere ağlamalar biraz azalacak ama önemli olan isyan etmemek tevekkül etmek Rabbim cennette girmemizi istiyor ki dünyada anahtarımızı verdi bize tabi allaha hamd edip layık bir kul olmak şartıyla ne diyor Allah kuluma taşıyamayacağı yükü yüklemem diyor demek biz taşıyabiliyormuşuz benim üçüncü meleğim elden gelen bişey yo k düşün peygamber efendimize habibim demiş Allah oda tattı evlat acısını biz neyizki onun yanında Rabbim böyle istedi sahibimiz yaradanımız o hiç vermeseydi ne yapabilirdikki çok şükür oluyor ya olmayanlar Rabbim sabır versin onlarada bizede ne diyor Rabbim ben kulumu imtihan ediyorum sabrederse daha iyisini verecem kuluma kabul etmiyceğim duayı ettirmem diyor inşallah kardeşim dualarımız bu mübarek günlerin hatırına kabul olur Rabbim yüreği yanan ve hiç evladı olmayan ümmeti müslümana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah semaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin rabbim

Oyyy canım hatırladım seni. Bebeklerimiz arasında 3 gün vardı :KK43: Ben 08.09.2015'te kaybetmiştim meleğimi. Çok sevindim adına. Rabbim sağlıklı, hayırlı upuzunn ömür versin kuzuna...
yasemin sen hamile misinz:)
hadi gözünaydin rabbim kucaginza almaya nasip etsin inşallah:)

ezmucum çok sevindim ya hamilesin Allah kucaginiza almaya nasip etsin. inşallah.

burda yeni gelenler olmuş :(
Allah en kısa zamanda hamile olmayı ve kucaklarina almaya nasip etsin aci hiç geçmez biliyorum.

Back