• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yaşadığım yerde perinatolog yok. Içinizde perinatologa giden arkadaşlar varsa rica etsem dr larınıza sorar mısınız. Rahim yırtılması yaşayan biri tekrar hamile kalsa bu durum tekrarlar mi. Ben de gideceğim başka bir ile ama daha zaman var. En azında başka dr lardan da yorum almış olurum.
Rahim yırtılmasının sebebi neymiş peki? İlk defa duyuyorum rahim yırtılmasını... Plesanta ayrılması olabilir mi acaba?? Rahim sebepsiz neden yırtılsın ki...

Sancım hiç yoktu rahim ağzı da kapalıydı ,plasenta ayrılması başlamış.ilk doğumum normaldi bu sezeryan oldu.

Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun... Plesanta ayrılmasının en büyük sebeplerinden biri kan pıhtılaşması. Lütfen 6 lı trombofili panali testini yaptırın bir eğitim ve araştırma hastanesinde...

Rahim yırtılmasının sebebi neymiş peki? İlk defa duyuyorum rahim yırtılmasını... Plesanta ayrılması olabilir mi acaba?? Rahim sebepsiz neden yırtılsın ki...
Bir sebebi yok. 37+6 da kendiliğinden yırtıldı. Bebeğim karin boşluğuna düştü ve kaybettik. Bebek alındıktan sonra rahim dikildi ama tam iyilesmemis dedi dr um

23 gün sonra bir yıl olacak yavrumu kaybedeli gün geçtikçe acım daha da artıyor hayattan zevk alamıyorum artık .sırf kafam dağılsın dıye bır yılda eşim bir çok kez tatile çıkardı ama yok aklımdan atamıyorum.Çevremdeki herkes hamile yanlarına gittiğimde kendimi uğursuz gibi hissediyorum .en çok da kızımı çok özlemek yakıyor canımı daha doğmadan kafamdaydı ona yapacaım doğum günü balonlar yerıne ufacık toprağına dokunacağım

Seni çok iyi anlıyorum. Benim kısımında 12 ağustosta 1. Dogum günü olacaktı. O gün çok zor geçti. Allah bize sabır versin

23 gün sonra bir yıl olacak yavrumu kaybedeli gün geçtikçe acım daha da artıyor hayattan zevk alamıyorum artık .sırf kafam dağılsın dıye bır yılda eşim bir çok kez tatile çıkardı ama yok aklımdan atamıyorum.Çevremdeki herkes hamile yanlarına gittiğimde kendimi uğursuz gibi hissediyorum .en çok da kızımı çok özlemek yakıyor canımı daha doğmadan kafamdaydı ona yapacaım doğum günü balonlar yerıne ufacık toprağına dokunacağım
Benimde 5 ay oldu ama hic bitmiyo acım.dogum yapan akrabalarima arkadaslarimi arayamiyorum bile.bebegi olanlarin yanima gitmiyorum eve kabul etmiyorum

Benimde 5 ay oldu ama hic bitmiyo acım.dogum yapan akrabalarima arkadaslarimi arayamiyorum bile.bebegi olanlarin yanima gitmiyorum eve kabul etmiyorum
Bir müddet daha görme zaten yeni doğan bebekleri. Benim 1 yıl oldu ben hala gör.ek istemiyorum yeni doğan bebekleri. Herkes de anlayışlı olmak zorunda bu konuda

Yeni doğan bebek değil de hamileleri görmek zor geliyor bana da... :(

Bir müddet daha görme zaten yeni doğan bebekleri. Benim 1 yıl oldu ben hala gör.ek istemiyorum yeni doğan bebekleri. Herkes de anlayışlı olmak zorunda bu konuda
Ahh keske herkes anlayisli olsa gercekten.insanlar daha da zorlastiriyo durumumu.Ama Rabbim insallah bizimde acimizi dindirir en kisa zamanda

dün 30 agustos..
zafer bayrami kutlayamadim kutlayamam ki o gün şehitler günü....
bide oğlumu o gün kaybettim 30 agustos 2015...
3 sene geçti hala acim taptaze...
geçmedi geçmiyor.
oğlumun utrason fotograflara baktim öptüm kokladim...
hele de mezarinda gittim mezar taşini sevdim canim yavrum dedim ama ağlayamadim...
ağlayamiyorum içim agliyor.
gözümden bi damla akıtamadim. ağlaya ağlaya oğlumu rüyamda göremediğim için...
deniz kadar olmuştur ağlamam..
çok zor hep eksik hep boynu bürük... çevredeki insanlari azaldığı pek kimseyle görüşmeyeşim...
oğlumm seni çok özledim unutamam seni ömür boyu olsada hiç unutmam..
hayatimdaki en büyük acimi EVLAT ACISI yaşadım.:(

Geçecek hepsi geçecek buna inanın hayat normale dönüyor.inançlı olanlar için söylüyorum o melekler şimdi daha rahat daha iyi acı çekmedikleri bir yerde gönlünüzü ferah tutun.inancı olmayanlar için ise bu olayı bütün memeli hayvanlar yaşıyor bizler biyolojik canlılarız ya vücudumuz o an bebeği kaldıramıyor ya da bebek de anomali var ve doğa döngüsünü devam ettirebilmek için bu yolu seçiyor.iki türlü düşününce de bebekler için en doğru olan olmuş oluyor yani sonuç olarak acı çekmiyorlar şu an .içinizi ferah tutun.

Back