Canim hic uzulme bu dan daha dusuk degerle arkadasim tup bebekle hamile kaldi hemde 40 yasinda. Bu konularda umutsuzluga kapilmamak gerek. Butun yollari deneyip cabalamamiz lazim. Herseyi denedikten sonra da kader kismet iste nasipte varsa oluyor. Ilk bebek mi olcak sizinde??Canım Allah sana da sabırlar versin. Yeni bebeğin sana umut olsun inşallah. Yaşadıklarımız çok zor. Bende 10 aydır hamile kalmayı ümit ederek zamanı geçirdim, herkes yeniden olucak elbette dedi. 3 prof a göründüm bu süreçte, hiç birisinin istemediği tahlili geçen hafta gittiğim ufak bi hastanedeji doktor istedi. Hani dedim son kez de normal Bi kontrol olayım dedim. Neyse bana dediği aman aman yumurtaların gözükmüyor bir Amh değerine bakalım dedi ve değerimi öğrendiğim cuma günü dünya yeniden başıma yıkıldı. 0,235 çıkmış. Henüz doktor yorumlamadı ama nette baktığımda acilen bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiği yazıyor ve belki böyle bile güç olacağı. Yaşım 37 neredeyse menopoza girmek üzereymişim. Ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım cumadan beri ağlıyorum. Zaten bin bir korkuyla tekrar gebeliği arzu ederken bunu öğrenmek beni çok kötü yaptı. Şimdi de tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım. Eşimden de sperm tahlili istendi ki en son gebeliğimdede 8 ay olmayınca bakılmıştı değerine ve ileri hızlı hareketli sayısı%5 çıkmıştı. Ve tesadüfen o ay hamile kalmıştım. Büyük ihtimalle değeri yine düşüktür. Ve şimdi yine hiç bilmediğimiz bir yolun başındayız. Belki de vazgeçmelisin artık diyorum kendime. İçimdeki korkulardan ötürü acıbadem de doğum sigortası yaptırdım, bin türlü düşünceyle bekleme süresini bitirdim ve şimdi bambaşka bir sonuç. Çok yoruldum artık