canımsın hiç ümidini kaybetme inşallah Rabbim nasip edecek allah bağışlarla benim şuan iki oğlum var biri 14 yaşına girecek Ekim 14 te diğeri 2 yaşına girecek Ekim 07 de canım benim ilk meleğim sudem im yaşasaydı 8 yaşında olacaktı ben rahim anjiyo suyla kanamayı durdurdular dedim ya rahme giden kan damarlarını tıkamışlar sekiz yıldır adet olmuyorum ilaç kullanırsam leke şeklinde oluyorum. İlk meleğim den sonra gitmediğim Dr kalmadı hiç biri anlamadı derdimi 4 yıl Dr Dr gezdim yok kimse bişi anlamadı sonra tekirdağa taşındık İstanbulda bi Dr buldum
tüp bebek dru ona anlattım başımdan geçenleri tedaviye başladık aşılama gibi ama aşılama değil yumurtalıkları büyüttük iğneler le çatlatma iğnesi vuruldum kendiliğinden olmasını bekledik oldu da ilk seferde tuttu Dr bile çok şaşırmıştı ilkinde olacağına ihtimal vermiyordu sekiz haftalık Ken kanama başladı durduramıyordular üç hafta hastanede yattım 17 haftalık Ken Dr muayene etti odama gönderdi hemşire geldi serumlarımı kapattı neden sancı vardı zaten sancı sıklaşınca hemşireyi çağırdım çok sancı var dedim geçer dedi gitti ama yatağı tırmalıyorum sancı dan on dk sonra tekrar çağırttım hemşireyi dayanamıyorum dedim off sende çok nazlısın tamam açıyorum serumu dedi gitti sancı kesilmedi daha çok arttı içimden bi ses kalk lavaboya git düşecek bu çocuk dedi lavaboya gittim sürgü vermiştiler afedersin oturur oturmaz düştüğünü hissettim eğilip baktığımda elini parmaklarını gördüm teni şeffaftı kemikleri bile görünüyordu daha bakamadımkıyameti kopardım çağırttım hemşireyi geldi ay düşük yapmışsın dedi ebelere haber verdi Dr mu çağırdılar kürtaja aldılar Dr altı ay bekle tekrar tedaviye başlarız dedi altı ay sonra bi daha başladık tedaviye olmadı yıkıldım yeter dedim yoruldum artık yıllardır tam oldu dedim oda kayıp gitti elimden bi daha yapmıycam olmuyorsa olmuyor dedim yine içimden biri umudunu kaybetme son kez dene ve iki ay sonra bi daha başladım tedaviye bu defa oldu güzel oğlum emirime hamileydim dokuz ay boyunca hiç bi iş yapmadım hep dinlendim yemek bile yapmıyordum eşim sağolsun yapıyordu çok şükür emir doğdu emir 14 aylıkken Dr rutin kontrol için gittim druma hocam ben üçüncü çocuk istesem tedavisiz hamile kalamazmıyım dedim mümkün değil kalamazsın sen adet olmadığın için rahim kalınlaşması olmuyor dedi senin dediğin binde bir olur dedi kesinlikle tedavisiz hamile kalamazsın dedi bende eşime duydun dru korumamıza gerek yok dedim ve korunmadık bi ay sonra iştahım acayip açıldı ne yesem doymuyorum allah allah bu normal değil normalde çok iştahlı biri değilim hafiften karnımda şişmeye başladı arkadaşımla konuşurken ya dedi bu aralar iştahım açılmış çok yiyorum dedi bende aynıyım ne oldu anlamadım iki haftada üç kilo aldım dedim ya hamile değilmisin test yaptınmı dedi yok ya dedim Dr imkansız dedi tedavisiz hayatta hamile kalamazmışım dedi Dr arkadaşım sen yinede bi test al dedi aldırmadım arkadaşıma çünkü Dr olmaz demişti bi gün çok şiddetli başım ağrıyordu ilacı elime aldım ya hamileysem diye düşündüm ve test aldım ama hiç umudum yok emir 2 yaşına girdiğinde tekrar tedavi ile bi bebek daha istiyordum yaş geçmeden testi yaptım ama hiç bakmıyorum teste döndüm çöpe atmak için bi baktım iki çizgi inanamadım nasıl olur eşimde şok oldu iki ay önce Dr imkansız dedi nasıl olur sen beni kandırıyorsun bu emirde yaptığın test dedi değil yeni yaptım randevu aldık Dr gittim 9 haftalık hamileymiş im sonra imkansız diyen druma gittik o bile şok oldu nasıl olur ama oldu Rabbim bunu sizin yüzünüze tokat gibi vurdu siz kimsiniz allahın ol dediği an olan şeye imkansız diyorsunuz bu hamileliğimde çok güzel geçiyordu hiç sorunum yoktu burda bi Dr gidiyordum ona dedim ilk meleğim de kanamayı durduramadılar tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım anlamadı Dr sen bana hatırlat kan sulandırıcı veririz dedi ne kan sulandırıcısı olmıyacaksa bile zorla kanama yaptırmaya niyetli eşime dedim ben güvenmiyorum bu Dr İstanbulda ayrıntılı ultrasonu çektirdiğim Dr gittik oda tutturdu suyun fazla ya benim diğer çocuklarımda da suyum hep fazlaydı yok erken doğurursun ciğer geliştirici iğne vurul iki doz birden vudurdu eve geldik belimden başlayan sırtıma kadar çıkan bi ağrı başladı sanki kemiklerimi kırıyorlar bide midem çok kötü oldu iki gün boyunca hiç bişey yiyemedim tekrar gittik aynı Dr verdiğim iğneden değil başka bişidendir şikayetin dedi kalp atışlarını dinletti çok iyi dedi saat 04 tü annemlerdeyim İstanbulda onlara geçtik eşim geri döndü tekirdağa akşam 11 den sonra hareketlerini hissetmedim 30 haftalık tı ve çok hareketli bi bebekti ne yaptıysam yok hareket etmiyor abimin eşine söyledim uyuyordur belki dedi saat üçe kadar bekledim yok hareket etmiyor uyuyamadım sabahı ettim sabah kardeşime söyledim evham yapıyorsun bişey yoktur için rahat değilse gidelim dedi en yakın hastaneye gittik ve duymak istemediğim o kahrolası laf malesef kalbi atmıyor nasıl olur dün dinletti Dr kalbini çok iyi dedi bi sorun yok nasıl olur bu Dr yanılmıştır apar topar druma gittik orada baktı evet kalbi durmuş nasıl olur sen dün çok iyi demedinmi varsa bi sorun nasıl göremedin yok bi sorun görünmüyordu çok iyiydi ani bebek ölümü dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eyy yeraltı yarılda içine gireyim bu ne acı ani ölüm sebepsiz o günde sıkışıp kalmışım sanki çıkamıyorum nasıl atlatacam bilmiyorum kalbim çok acıyor Rabbim şükürler olsun iki oğlum var onlara tutundum yoksa yaşayabilirmiydim bilmiyorum iki kızımı bir oğlumu cennete uçurdum Rabbim nasip ederse cennette buluşucaz ama ben hep kendimi suçluyor keşkeler yedi bitirdi beni ben haketmiyorum onlarla cennete girmeyi bana şefaatçi olmasalarda haklılar koruyamadım iyi bakamadım onlara allahım bu mübarek cuma günü hürmetine biz melek anneleri sana karşı bi isyan da bulunduysak affet emanetlerini koruyamadığım için affet ya rabbi bu mübarek günün hürmetine sen bütün melek annelerinin yüzünü güldür kucaklarını doldur kimseyi evlat acısıyla sınama Rabbim. Amin... Canım bak bana imkansız dediler Rabbim nasip etti senin neden olmasın bu mübarek günün hürmetine tedavisiz hayırlı sağlıklı çocuklara hamile kalırsın ve kucağına alırsın sen ve bütün evlat hasretiyle yananlar inşallah yarabbi bu mübarek günde sana açılan ellerimizi boş çevirme kulun kula yaptığı dua en çok kabul olunan dualardanmış Rabbim kabul et dualarımızı.. İnanmazsın şuan cuma selaları okunmaya başladı inşallah dualarımız bu mübarek selalarda kabul olur inşallah.. Çok konuştum yine hakkınızı helal edin