N
Nuga1905
canım benim seni inanki çok iyi anlıyorum elbette zaman herşeyin ilacı
Mezarlığa gidip yaptığımız bir görev yokki onlar melek onların bizden giden hiçbir şeye ihtiyacı yok aksine bizim onlara ihtiyacımız var bu yüzden kendini sakın suçlu hissetme herkesin bir iyileşme şekli var tabi seni senden daha iyi başka kimsede bilemez sen kendini nasıl daha iyi hissediyosan öyle yap ama nacizane tavsiyem denemelisin oraya gidince canın daha çok acıycak bu toprak benim bebeğimin mi diyeceksin burada yatan benim kanın canım ben nasıl dayanıcam diyeceksin ama zamanla alışacaksın
Ben bebeğim yanlız kalmasın diye babaannesinin üstüne defnedilmesini istedim aslında ahir hayatta yanlız değil meleğim biliyorum ama psikolojik işte tek kalmasın istedim benim tek yapamadığım şey mezar taşını yazdırmak bende bunu yapamıyorum hep niyetleniyoruz tamam diyorum ama vazgeçiyorum orda o ismi görmeye tahammül edemeyeceğimi düşünüyorum sanırım kucağıma kardeşini almadan da yapamıycam bunu... hepte uzun uzun yazıyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
farkındayım ama dertlerimi dağ gibi hissediyorum sanki yazdıkça paylaştıkça hafifliyorum yinede buna da hamd olsun rabbim bir daha yaşatmasın