Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benimde çok gitmek istedğim bir doktor var..Kendisi riskli gebelikler uzmanı ve aynı zamanda perinatolog..Maslak Acıbadem de Prof.Dr. İbrahim BİLDİRİCİ..Ama daha önce de yazmıştım Malak acıbadem çok çok pahalı bir hastane..Kendisinin muayene ücreti 750 tl..Sırf bu yuzden yakın zamanda bir işe girip özel sağlık sigortası yapmayı düşünüyorum..Hamile kaldıktan sonra da Bakırköy Acıbadem de devam etmek istiyorum gebelık takibine..Tabii kalabilirsem..Birde @Gls31 Canım sen 3 tane bebeğini kaybetmişsin..Şu anda hayatta olan bir çocugun varmı?

Canım ben Saray da okudum M.Y.O da...Evet öğrencilik döneminde bizde hastaneye çerkeze gderdk..Saray da görüştüğüm arkadaşlarim var onlarda şikayetçi sağlık konusunda.Ben İst da oturuyorum doktor çok ama kime gideceğimi bilmiyorum güvenemiyorum yani bu kadar acı olaydan sonra.
Seninde mi
Benimde çok gitmek istedğim bir doktor var..Kendisi riskli gebelikler uzmanı ve aynı zamanda perinatolog..Maslak Acıbadem de Prof.Dr. İbrahim BİLDİRİCİ..Ama daha önce de yazmıştım Malak acıbadem çok çok pahalı bir hastane..Kendisinin muayene ücreti 750 tl..Sırf bu yuzden yakın zamanda bir işe girip özel sağlık sigortası yapmayı düşünüyorum..Hamile kaldıktan sonra da Bakırköy Acıbadem de devam etmek istiyorum gebelık takibine..Tabii kalabilirsem..Birde @Gls31 Canım sen 3 tane bebeğini kaybetmişsin..Şu anda hayatta olan bir çocugun varmı?
Canım benim 14 ve 2 yaşlarında iki oğlum var ilk bebeğimi sekiz yık önce Dr hatası yüzünden kaybettim aşırı kanamadan dolayı anjiyo ile rahme giden atar damarları tıkadılar ondan sonra hiç adet olmadım tabi adet olmadığım için rahim kalınlaşmıyor gebe kalamıyordum ve çok Dr gittim kimse derdimi anlamadı en son İstanbul bahçeli evler de medical park doç. Dr. Ayşet jane özcana gittim kendisi tüp bebek dru çok iyi bi Dr onda tedaviye başladık hamile kaldım ama 17 haftalık düşük yaptım aşırı kanama vardı durduramadılar sonra tekrar tedavi ile ikinci oğluma hamile kaldım doğurdum 14 aylıkken kendiliğinden hamile kaldım tek hatam Ayşet hocaya gitmemem gitseydim belki böyle olmazdı kırkım çıktığı gün perşembe günü Ayşet hocaya durumu anlattım çok üzüldü beni teselli etmeye çalıştı ve çok güzel konuştu tekrar başlarız bu defa yakın takibe alırız falan muayenesi 205 TL. Senin varmı çocuğun bir bebeğin melek olmuştu değilmi canım

Canım çalışmayınca özel sağlık sigortası yapılmıyormu. Tekrar hamile kalırsın inşallah ben son meleğime hamile kalmadan önce bana kendiliğinden hamile kalman imkansız mümkün değil demiştiler bi ay sonra hamile kalmıştım ve 9 haftalık Ken öğrenmiştim ama 30 haftalıkken kaybettim.

Bana bu kadar kesin konuşmuştular. Senin neden olmasın Rabbim büyük ol desin olu verir. Sen allah de ona sığın inşallah dualarını çabalarını boş çevirmez Rabbim ben inanıyorum acını hafifletecek çok güzel bi bebeğin olacak. Canım kaç yaşındasın sen?

Bana bu kadar kesin konuşmuştular. Senin neden olmasın Rabbim büyük ol desin olu verir. Sen allah de ona sığın inşallah dualarını çabalarını boş çevirmez Rabbim ben inanıyorum acını hafifletecek çok güzel bi bebeğin olacak. Canım kaç yaşındasın sen?
31 yaşındayım canım..Hiç çocuğum yok..Ben bahçelievler de oturuyorum zaten ve medical parkta yakın bana..Çalışmadan da özel sigorta yaptırabilirsin tabi ama maddi durumun iyiyse tabi..Benim şu anda çalısmadan yaptıracak imkanım yok

31 yaşındayım canım..Hiç çocuğum yok..Ben bahçelievler de oturuyorum zaten ve medical parkta yakın bana..Çalışmadan da özel sigorta yaptırabilirsin tabi ama maddi durumun iyiyse tabi..Benim şu anda çalısmadan yaptıracak imkanım yok
Allah yardımcın olsun canım. Ben jane hocayı bi dene derim. Çok iyi bi Dr. Ne kadar oldu bebeğini kaybedeli? Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım. Kucağını doldurur inşallah. Tüp bebekmi yaptırmıştı sen?

Allah yardımcın olsun canım. Ben jane hocayı bi dene derim. Çok iyi bi Dr. Ne kadar oldu bebeğini kaybedeli? Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım. Kucağını doldurur inşallah. Tüp bebekmi yaptırmıştı sen?
Yok canım tüp bebek değildi normal yoldan hamile kaldım ve ilk korunmasız ilişkide oldu hemen..Verdiğn doktoru araştırdım tüp bebekte iyi sanırım o.Bebeğimi kaybedeli 5 ay olacak.

Yok canım tüp bebek değildi normal yoldan hamile kaldım ve ilk korunmasız ilişkide oldu hemen..Verdiğn doktoru araştırdım tüp bebekte iyi sanırım o.Bebeğimi kaybedeli 5 ay olacak.
Canım normal yolla hamile kalabiliyorsan neden korkuyorsun bidaha olur ALLAH İn izniyle evet doktorum tüp bebek Dr ama normal gebelikleride takip ediyor. Ve sorunlu bi bebek veya hamilelik geçirdiysen ona göre tedbir alıyor bütün tahlillerini yaptırıyor. Yakın takip ediyor.

Pıhtılaşma için igne kullananlar ne zman igne başlanılıyo acaba hamileligi ögrenir ögrenmz mi kaçıncı haftada yani nasıl oluyo bu igne nereye vuruluyo acıyo mu yani igne hakkında bilgisi olan anlatabilir mi rica etsem

Pıhtılaşma için igne kullananlar ne zman igne başlanılıyo acaba hamileligi ögrenir ögrenmz mi kaçıncı haftada yani nasıl oluyo bu igne nereye vuruluyo acıyo mu yani igne hakkında bilgisi olan anlatabilir mi rica etsem
Canım ben kullanmıştım. 3 haftalık kendi Dr yazmıştı. Karnımdan vuruyordum ben bacaklar ve kollarda da vuruluyor. İnsülin iğnesi gibi küçük uçlu iğneler acımıyor ama bazen vurduğun yer morarma biliyor.

Canım ben kullanmıştım. 3 haftalık kendi Dr yazmıştı. Karnımdan vuruyordum ben bacaklar ve kollarda da vuruluyor. İnsülin iğnesi gibi küçük uçlu iğneler acımıyor ama bazen vurduğun yer morarma biliyor.[/QUOTE
Ögrenir ögrenmez hemen vyrmak mı lazım benm doktorum ankarada ben bursada otryrm ögrenirsem hamile oldugumu randevu alıp gitmk birz zaman alablr o beni tedirgin yapıyo

Canım Dr vermesi lazım rapor lu alıyorsun o iğneleri yoksa pahalı olur ben tedaviyle hamile kalmıştım üç haftalık tı gittim o zaman yazdı drum şimdi sana ne desem yanlış olur varsa numarası Dr unu ara. En doğrusu Pıhtılaşma varmı ki senin kanında? Çok heyecanlandım canım inşallah hamilesin dir.

Yok canım daha korunmayı bırakmadk 1 aya bırakrz inşallah testlrm yapıldı pıhtılaşma var igne konusunu çok merak ettigim için sorıyım dedim heterozigot çıkyı benim

Yok canım daha korunmayı bırakmadk 1 aya bırakrz inşallah testlrm yapıldı pıhtılaşma var igne konusunu çok merak ettigim için sorıyım dedim heterozigot çıkyı benim
Canım inşallah hemen hamile kalırsın zaten adet gecikince belli oluyor gebelik o zamanda üç haftalık falan olunuyor öğrendikten bi hafta sonra kullanabilirsin iğneleri.

Kızlar daha öncede yazmıştım buraya gelişim geriliği b bebeğşmde dün acile gittim ve doktor suyun bitmiş dedi araştırmaya git yatırırlar seni dedi kalbi her an durabilir ..bayram tatili var doktor var mı beni ne bekliyor ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar daha öncede yazmıştım buraya gelişim geriliği b bebeğşmde dün acile gittim ve doktor suyun bitmiş dedi araştırmaya git yatırırlar seni dedi kalbi her an durabilir ..bayram tatili var doktor var mı beni ne bekliyor ne yapacağım bilmiyorum
Ayy canım benim yaa üzme kendini rabbim bebegini sana bagşlasın kaç haftalık

24 haftaligiz... Allah'ım hayırlı bir kapı açsın ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun korkma allahım yardım etsin. Şifa versin bebeğine bu mübarek bayram arefesinde Rabbim peygamber efendimiz in yüzü suyu hürmetine bağışlasın bebeğini sana.

Back