- 3 Mayıs 2017
- 82
- 24
- 3
- 34
Tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumBu konuyla ilgili pek bilgim yok canım ama ben vücut bu virüse bağışıklık kazanıyor diye biliyorum. Senin şansızlığın bu virüsle ilk kez gebeyken tanışman olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumBu konuyla ilgili pek bilgim yok canım ama ben vücut bu virüse bağışıklık kazanıyor diye biliyorum. Senin şansızlığın bu virüsle ilk kez gebeyken tanışman olmuş![]()
4 ay oldu.birakip eve donemem ben aklimda son hali var.gidersem o hali aklimdan gidecekmis gibi geliyo.gun gectikce daha zor geliyo.ben olecegini bile bile dogurdum.aldiramadim.umudum vardi yasar diye.doguma bi anda karar verildi soktaydim sanirim hic birsey dusunemedim.2 gun yasadi melegim.bi kere gorebildim.yogun bakimdaydi hic olecegini dusunmedim.sabah haberi alana kadar.hastaneden kucaginda bebegiyle cikanlari gorunce dahada kotu oldum.her gun agliyorum kucagimdaki boslugun yeri canimi acitiyo.ben gercekten aglamayi simdi ogrendim.etrafimda arkadaslarimin bebegi oldu ayni zamanda ust komsumunda oyle surekli beni mevlutune cagiriyolar.gidemiyorum.yada gormeye gidelim diye teklifler.artik sebep uydurmaktan yoruldum.kimse dusunmuyo halimi.gecti saniyolar ama gecmiyo gecmeyecek.Canım hiç mi gitmedin.kaybedeli ne kadar oldu bilniyorum ama bence git.ben de sık gidemiyorum her gittiğimde kahroluyorum ama gidince de ne bilim onla konuşmak filan bi iyi geliyor.hem çok kötü oluyorum en az 2 gün ruh gibi dolaşıyorum bi yandan da gittim diye mutlu oluyorum.
Tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
4 ay oldu.birakip eve donemem ben aklimda son hali var.gidersem o hali aklimdan gidecekmis gibi geliyo.gun gectikce daha zor geliyo.ben olecegini bile bile dogurdum.aldiramadim.umudum vardi yasar diye.doguma bi anda karar verildi soktaydim sanirim hic birsey dusunemedim.2 gun yasadi melegim.bi kere gorebildim.yogun bakimdaydi hic olecegini dusunmedim.sabah haberi alana kadar.hastaneden kucaginda bebegiyle cikanlari gorunce dahada kotu oldum.her gun agliyorum kucagimdaki boslugun yeri canimi acitiyo.ben gercekten aglamayi simdi ogrendim.etrafimda arkadaslarimin bebegi oldu ayni zamanda ust komsumunda oyle surekli beni mevlutune cagiriyolar.gidemiyorum.yada gormeye gidelim diye teklifler.artik sebep uydurmaktan yoruldum.kimse dusunmuyo halimi.gecti saniyolar ama gecmiyo gecmeyecek.
Malesef bizde sürekli bahane buluyoruz sanki herkes doğurmuş ya normalde hiç dikkat etmiyoruz ama hassas nokta olunca hep önüne geliyor sabredicez onlarda bizim yerimizde olabilirdi bizde onların... Nasip neyse o.. Allah sabır versin hepimize4 ay oldu.birakip eve donemem ben aklimda son hali var.gidersem o hali aklimdan gidecekmis gibi geliyo.gun gectikce daha zor geliyo.ben olecegini bile bile dogurdum.aldiramadim.umudum vardi yasar diye.doguma bi anda karar verildi soktaydim sanirim hic birsey dusunemedim.2 gun yasadi melegim.bi kere gorebildim.yogun bakimdaydi hic olecegini dusunmedim.sabah haberi alana kadar.hastaneden kucaginda bebegiyle cikanlari gorunce dahada kotu oldum.her gun agliyorum kucagimdaki boslugun yeri canimi acitiyo.ben gercekten aglamayi simdi ogrendim.etrafimda arkadaslarimin bebegi oldu ayni zamanda ust komsumunda oyle surekli beni mevlutune cagiriyolar.gidemiyorum.yada gormeye gidelim diye teklifler.artik sebep uydurmaktan yoruldum.kimse dusunmuyo halimi.gecti saniyolar ama gecmiyo gecmeyecek.
4 ay oldu.birakip eve donemem ben aklimda son hali var.gidersem o hali aklimdan gidecekmis gibi geliyo.gun gectikce daha zor geliyo.ben olecegini bile bile dogurdum.aldiramadim.umudum vardi yasar diye.doguma bi anda karar verildi soktaydim sanirim hic birsey dusunemedim.2 gun yasadi melegim.bi kere gorebildim.yogun bakimdaydi hic olecegini dusunmedim.sabah haberi alana kadar.hastaneden kucaginda bebegiyle cikanlari gorunce dahada kotu oldum.her gun agliyorum kucagimdaki boslugun yeri canimi acitiyo.ben gercekten aglamayi simdi ogrendim.etrafimda arkadaslarimin bebegi oldu ayni zamanda ust komsumunda oyle surekli beni mevlutune cagiriyolar.gidemiyorum.yada gormeye gidelim diye teklifler.artik sebep uydurmaktan yoruldum.kimse dusunmuyo halimi.gecti saniyolar ama gecmiyo gecmeyecek.
Canm gözünaydn hayırlı olsun bebeğinkac kilo doğdu peki.?36 da dogup hic kuveze girmeyen bebekler oluyo.ins seninki cabucak çıkar küvezden.arkadasm 29.haftasnda bile dogum yaptı onun kuvez suresi uzun oldu ama su anda gayet iyi bebegi.seninkini büyük ihtimal tedbir amaçlı tutuyolardr.gönlünü ferah tut annesi.Merhaba melek anneleri ben 34+3 te dün doğum yaptım apansitim patladı geçen hafta ameliyat oldum apar topar ama enfeksiyon düşmüyordu doktorumda bebek tehlikeye girmesin dedi normal doğumla oldu ilk bebeğimi kaybettiğimdede ben asla bidaha normal doğum yapmam demiştim ama büyük konusmusum ameliyat yerimden korkmustum patlarsa diye kazasız belasız geçti tabi suni sancı cekmekte kötü bişeydi erken doğduğu icin küveze alınmıstı sonra baska bir hastaneye sevkedildi ayrı hastanelerdeyiz burda ara ara gidip görüyordum herşey cok yeni daha belkide yanımda olmadığı icin şuan napalım buna şükür inşallah kısa sürede toparlanır darısı bekleyen tüm melek annelerinin basına inşallah
Canm inanki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.burdaki diger arkadaslar da aynı seyi düşünüyorlardı.ama bak masalllah hepsinin 5.6 aylk oldu bile.Rabbim bize merhametiyle davransn.aynı acıyı iki defa yasatmasn.burdaki herkes sürekli duamda emin ol.isteyen arkadaslar da is cabucak gebe kalırlararkadaşlar dualarınıza talibim, haftalar sona yaklaştıkça gerçekten stres artıyormuş. hiç hayal edemiyorum sağlıklı bir şekilde doğum yapıp kavuşabileceğimizi. korkuyorum sanki haftalar dursa böyle karnımda kalsa gibi düşünceler hücum ediyor. illa bişey olacak gibi vesvese.. mübarek cuma gününün hürmetine birbirimize çokça dua edelim inşallah![]()
Canım ameliyat için gecmiş olsun. Bebeğin için de gözün aydın :) çok şükür dünyaya gelmiş sağlıcakla. Rabbim sizi tez vakitte bir araya getirsin güzel günlerini gör bebeğinin.Merhaba melek anneleri ben 34+3 te dün doğum yaptım apansitim patladı geçen hafta ameliyat oldum apar topar ama enfeksiyon düşmüyordu doktorumda bebek tehlikeye girmesin dedi normal doğumla oldu ilk bebeğimi kaybettiğimdede ben asla bidaha normal doğum yapmam demiştim ama büyük konusmusum ameliyat yerimden korkmustum patlarsa diye kazasız belasız geçti tabi suni sancı cekmekte kötü bişeydi erken doğduğu icin küveze alınmıstı sonra baska bir hastaneye sevkedildi ayrı hastanelerdeyiz burda ara ara gidip görüyordum herşey cok yeni daha belkide yanımda olmadığı icin şuan napalım buna şükür inşallah kısa sürede toparlanır darısı bekleyen tüm melek annelerinin basına inşallah
Başın sağolsun cnm.yapmak istemediğin hiçbirşeyi lütfen yapma,ben psikologa da gitmiştim kim ne der diye düşünme dedi,seni zorlayacağını düşündüğün hiçbirşey yapma dedi.bırak desinler senin acını kimse anlayamaz,sadece çeken bilir bunu,ben arkadaşımın bebeğinin mevlüdüne gitmiştim ve çok kötü olmuştum orda da ağladım durdum gerek yok yani .4 ay oldu.birakip eve donemem ben aklimda son hali var.gidersem o hali aklimdan gidecekmis gibi geliyo.gun gectikce daha zor geliyo.ben olecegini bile bile dogurdum.aldiramadim.umudum vardi yasar diye.doguma bi anda karar verildi soktaydim sanirim hic birsey dusunemedim.2 gun yasadi melegim.bi kere gorebildim.yogun bakimdaydi hic olecegini dusunmedim.sabah haberi alana kadar.hastaneden kucaginda bebegiyle cikanlari gorunce dahada kotu oldum.her gun agliyorum kucagimdaki boslugun yeri canimi acitiyo.ben gercekten aglamayi simdi ogrendim.etrafimda arkadaslarimin bebegi oldu ayni zamanda ust komsumunda oyle surekli beni mevlutune cagiriyolar.gidemiyorum.yada gormeye gidelim diye teklifler.artik sebep uydurmaktan yoruldum.kimse dusunmuyo halimi.gecti saniyolar ama gecmiyo gecmeyecek.
Burda her yazilan yorumda kendimi goruyorum burdaki arkadaslarla konusmak herkesten daha iyi geliyor.Başın sağolsun cnm.yapmak istemediğin hiçbirşeyi lütfen yapma,ben psikologa da gitmiştim kim ne der diye düşünme dedi,seni zorlayacağını düşündüğün hiçbirşey yapma dedi.bırak desinler senin acını kimse anlayamaz,sadece çeken bilir bunu,ben arkadaşımın bebeğinin mevlüdüne gitmiştim ve çok kötü olmuştum orda da ağladım durdum gerek yok yani .
Canım foto çekip gönderirsen daha iyi anlarızPıhtılaşma tahlilim çıktı anlayan varmı faktör V heterozigot varmış mthfr heterozigot varmış PAI-1 varmış ne oluyor bunlar anlamadım randevu alıp sonuç göstercem bakalım...
Aynen öyle canım.burası herkese çok iyi geliyorBurda her yazilan yorumda kendimi goruyorum burdaki arkadaslarla konusmak herkesten daha iyi geliyor.