Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Üç günlük taze anneyim :))
Çok şükür kızıma kavuştum
Gerçi hanımefendi sabırsız çıktı .36+0 da izne ayrılmıştım . Herşey yolundaydı. Bir gün sonrası hafif kasılmalar . Doktor açılma ve su olmadığı için eve yolladı . Sadece iki gün dayanabildik ve 36+3 günlükken su gelmesi ile sezeryan oldum. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye riske atmak istemedim . Normal doğum denemeyi önerdi doktorum
Çok şükür herşey yolunda . Süt gelmesi için uğraşıyoruz . Bide göğüs uçlarım yara olmak üzere .
Rabbim bu günleri gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.
Amin...
Canim gozun aydin;) Allah saglikli omurlu hayirli eylesin yavrunu.. vok seviniyorum melek anneleri evlatlarina kabusunca. Gogus ucu icin ayva cekirdeklerini suda beklet cay bardagina koy iki cm su yeter cok bile hatta krem.kivamina gelince gogus ucuna sur hem dogal bebegede zarari yok

Evet vardı
Nasıl öğrendim çok uzun hikaye.. anlatayım kısacasini.
Oğlumu 7.5 aylık(31 haftalık) hamileyken kaybettim plasenta ayrılmıştı çok hareketliydi anlayamamıştım.. :KK43: sora burayı rastladım bende pirtlasma çıkabilir dedim gittim orta derece pirtlasma olduğumu öğrendim. Hamile kalır kalmaz coraspim ve iğne kullandim 9ay boyunca çok şükür kucağıma aldım. Yediğime ictigime dikkat ettim. Hamur işi tatlı yasaktı. Çok şükür sorunsuz bir şekilde kızımı kucağıma aldım.
Ama oğlumu çok ozluyorum bende kızım olsa da unutulmuyor her evlat ayrı bir kokudur:KK43: oğlumun kokusunu mezarında kokluyorum ve çok özledim:KK43: mezarın başında durmak isterdim işte. Çok zor hele benden sonraki bebeğini kim kaybederse ağlıyorum. Yanımda olsa sarilasim kokasim elimi tutasim geliyor gerçekten :KK43: buradaki benle birlikte olan @Nehirimmmm @toprakim- B BlackandBlack zelal41 zelal41 N nihangenc daha sayacak olanlarla benle birlikte hepimiz hep destek olan tüm kişilere İnankı sarilasim geliyor Burda olsa eminim kı elini tutardim hepimiz daha iyi anladık anlıyoruz hala.:KK43:
Ozlenmez mi canim her evladin yeri baska.. sukrediyosun kucagindakine ama aklinin kosesinde sorular yasasa o da boyle mi kokucakti o da boylemi gulucekti vs vs... bazen Ali Baranim hayatta olsa deniz belki olmuyacakti diyorum. Hele ben kaybimin medeninin ihmal oldugunu ogrenimce doktorlara hastanelere olan inancim kayboldu. Korkuyorum hastalansa kime guvencem diye Allah hastalik vermesin hic birimizim evladina ama beynim cok yorgun bu aralar. 13 nisanda mahkemeye gittim. Pskolojim iyi degildi secimden sonra altinoluga grldim l. annemler araba kiraladi gelip aldi kafam dagiliyor burda en azindan.Olayi yapan hemsire yoktu iyi ki gelmemis baska bir ildeymis. Yogun bakim dr u uraydi gordum o gune gittim bildigi halde bizi nasil boyle bilinmezlige atarlar. Neler cektim kac dr gezdim siz sahitsiniz. Ikinci bebegim dogdu bi sey olucak korkusuyla gunlerce uyymadim uykusuzluktan sutum azaldi cocugun ac kaldi. Esime bile emanet edip uyuyamiyodum evde annem teyzelerim de var ama hep basinda bekleme gudusu... cocuk uyuyor ben uyuyamiyorum. Sunu anladim ki doktorlarinda umrunda degil hemsirelerinde hepsi kendisini kurtarma derdinde. Artik avukatlarim ilgilenicek ve Allaha havale ettim. Bunca zaman sonra cikardi mevlam gercekleri ortaya... Dua edip saburla kavuscagimiz gunu bekliycegiz arkadasim. Cok sukur kardedleri var kollarimizda onlara sarilcagiz. Allah onlari bize bagislasin buyutmeyi nasip etsin. Vakti gelincede cennet kuslarimiza kavusuruz insallah

Canim gozun aydin:KK66: Allah saglikli omurlu hayirli eylesin yavrunu.. vok seviniyorum melek anneleri evlatlarina kabusunca. Gogus ucu icin ayva cekirdeklerini suda beklet cay bardagina koy iki cm su yeter cok bile hatta krem.kivamina gelince gogus ucuna sur hem dogal bebegede zarari yok
Rabbim bağışlasın yavrunu darısı hepimize inş

Bugunlerde okadar kotutim ki beni sizin anloyacaginizi dusunerek buraya yazmak istedim...gecen sene temmuz ayinda kaybettigim canim oglumu....o gune yaklastikcs icim cok koty oluyor...her gece agliyorum...4 arkadastik ayni anda hamile kaldik duger ucunun bebekleru kocaman oldu...ne biliyim kiskancluk degil ama imreniyorum galiba...cvremde kimi gorsem hamile...Allahim hayirli zamanimda banada bizede nasip eder insalaah...10 aydir yasiyorum ama kolum kanadim kirik...sizden baska acimin tarifini kimse anlayamaz....

Ah canım gözyaşları içinde okudum cok zor cok hiçbir teselli cümlesi yok sözlerin kelimelerin bittiği yer ben gidemiyorum gitsemde onun orda olmasını kabullenemiyorum belkide annemin üzerine gömüldüğü için gittiğimde burda benım kızım mı yatıyor her mezarlığa gidişimde küçük meZarlara bakar dua eder onlara üzülürdüm gün gelip benimde bunu yaşayacağım aklıma gelmezdi zaman azalıyor Allah kısmet ederse kucağıma almama sayılı günler kaldı ama sanki kızıma haksızlık ediyorum gibi geliyor onu alınan herşeyi simdi baska bir heyecan için tekrar hazırlamak vicdan azabı gibi içimi yakıyor Kızımı kaybettikten sonra yapılan genetik testlerde pıhtılaşma yok ama iğne kullanabilirsin demişlerdi bu hamileliğimde de aynı doktoruma gitmiştim beni iyi anlar korkularımı bilir doktor ihmali yok demiştim aradan geçen onca zaman sonra korkularımdan dolayı ultrason ölçümleri aynıydı hemen hemen ikisininde hep acaba diyorum dediğimde gelişim geriliği vardı dedi şoka girdim 1 hafta basından beri geç döllenme vardı ama son geldiğinde iki haftaya cıkmıstı dedi bunu niye benle paylasmadı herşey yolunda dedi benimde ilk hamileliğim cok hareketli değildi bende az hareket ediyordu ama sorun olabilceği aklıma gelmedi ben deseydim az hareket ediyor oda geride deseydi bişeyler olabilirdi belki herşey kader biliyorum sadece bunlar birer vesile sebep ama ogünden beri doktoruma güvenim gitti iyi desede korkuyorum cok az kaldı doğuma baska doktora geçmekte sil baştan yaşamak gibi kalbim beynim uyuşmuş gibi
Bende gidemiyorum kizimin mezarina burda bebeginin mezarina giden annleribgorunce ben niye gidemiyorum dedim.kabullenemiyorum bende orda olusuna orda birakip geri donemem ayrilamam.bu yuzden gidemiyorum.aklimda son hali kalsin istiyorum.ama benim gelmemi bekliyormu diye hep dusunuyorum.esim hep gidiyor.ben cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum

Sezeryan dogumdan ne kadar sonra hamile kaldiniz.ben 12 ocakta dogum yaptim ne zamana kadar beklemeliyim

Bugunlerde okadar kotutim ki beni sizin anloyacaginizi dusunerek buraya yazmak istedim...gecen sene temmuz ayinda kaybettigim canim oglumu....o gune yaklastikcs icim cok koty oluyor...her gece agliyorum...4 arkadastik ayni anda hamile kaldik duger ucunun bebekleru kocaman oldu...ne biliyim kiskancluk degil ama imreniyorum galiba...cvremde kimi gorsem hamile...Allahim hayirli zamanimda banada bizede nasip eder insalaah...10 aydir yasiyorum ama kolum kanadim kirik...sizden baska acimin tarifini kimse anlayamaz....
Canm Rabbim dayanma gücü versin.başka bebekleri gorunce hepimiz kötü oluyoruz.kiskanmak degil bu.kendi bebeklerimiz aklımıza geliyo yasayamadklarmz yüreğimizi yakıyo ciger acısı bu canm.benim komsumun bebegi benimkinden 20 gün once doğmuştu ger gördükçe icim parçalanıyor ilk zamanlar gece bebegin aglamasna uyanrdm.ben de uyanr oturur aglardm.benim bebegim de bu saatte uyanacak miydi derdim.onu hic göremedim sütümü vermek nasip olmadı.cok agladm cok hala da ağlıyorum.ömür boyu da gecmeyecek biliyorum.Rabbim tekrarndan korusun bize ömürlü evlatlar nasip eylesin.Cok zor Takdiri ilahi iste sabredecez dua edecez.sabrini Allahtan dileyecez.baska yapacak bisey yok.insanlar acimasz kalp kirar yerli yersiz konudur incitir halden anlamaz.acıyı yasayan bilir ancak

Canm Rabbim dayanma gücü versin.başka bebekleri gorunce hepimiz kötü oluyoruz.kiskanmak degil bu.kendi bebeklerimiz aklımıza geliyo yasayamadklarmz yüreğimizi yakıyo ciger acısı bu canm.benim komsumun bebegi benimkinden 20 gün once doğmuştu ger gördükçe icim parçalanıyor ilk zamanlar gece bebegin aglamasna uyanrdm.ben de uyanr oturur aglardm.benim bebegim de bu saatte uyanacak miydi derdim.onu hic göremedim sütümü vermek nasip olmadı.cok agladm cok hala da ağlıyorum.ömür boyu da gecmeyecek biliyorum.Rabbim tekrarndan korusun bize ömürlü evlatlar nasip eylesin.Cok zor Takdiri ilahi iste sabredecez dua edecez.sabrini Allahtan dileyecez.baska yapacak bisey yok.insanlar acimasz kalp kirar yerli yersiz konudur incitir halden anlamaz.acıyı yasayan bilir ancak

Dedigin cok dogru kalp.kirmak cok kolay...zaten cok cok cok duygusalim okunca yazdiklarini yine hemen gozyaslarim suzuldu...dualrimiz hep birbirimizle...bizde guzel gunler goruruz insalah...saglikli bebkeklerimizle ailemizle...

Kızar bizde bi liste yapalım ne dersiniz tekrar bebek düşünenler listesi kalanları yazalım bebişlerini bekleyelim sezeryamlılar normal doğumlular diye kayıt yapalım müjdeli haberlerinizi verelim birbirimize

Bencede çok iyi dertleşiriz birbirimize yol gösteririz beraber sevinçle heyecevanla bekleriz hemen yeni konu aç bence linkinide at bizde takip edelim

Bu topiği açtım aynı şeyleri yaşayan ve bir ümit bekleyen herkesi bekliyoruz inşallah çook güzel haberler alır bebiş haberleriyle mutlu oluruz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bende gidemiyorum kizimin mezarina burda bebeginin mezarina giden annleribgorunce ben niye gidemiyorum dedim.kabullenemiyorum bende orda olusuna orda birakip geri donemem ayrilamam.bu yuzden gidemiyorum.aklimda son hali kalsin istiyorum.ama benim gelmemi bekliyormu diye hep dusunuyorum.esim hep gidiyor.ben cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum
Canım hiç mi gitmedin.kaybedeli ne kadar oldu bilniyorum ama bence git.ben de sık gidemiyorum her gittiğimde kahroluyorum ama gidince de ne bilim onla konuşmak filan bi iyi geliyor.hem çok kötü oluyorum en az 2 gün ruh gibi dolaşıyorum bi yandan da gittim diye mutlu oluyorum.

Bende bugün parka gittim.benle doğum yapanların çocukları top oynuyor parkta.ahh ahh dedim dedim dedim neler dedim ama ...

Arkadaşalar bebegim doğduktan sonra muanede cmv bulguları görüldü beyninden ör çekildi ondada cmv bulguları görüldü ve 18 gün sonra kaybettik bir sonraki hamilelik için nasıl olur bilginiz var mı

Arkadaşalar bebegim doğduktan sonra muanede cmv bulguları görüldü beyninden ör çekildi ondada cmv bulguları görüldü ve 18 gün sonra kaybettik bir sonraki hamilelik için nasıl olur bilginiz var mı
Bu konuyla ilgili pek bilgim yok canım ama ben vücut bu virüse bağışıklık kazanıyor diye biliyorum. Senin şansızlığın bu virüsle ilk kez gebeyken tanışman olmuş :(

Back