Allah sabır versin canm.dayanmak zor tabi ki.hepimiz bu acıyı yasadk maalesef.Rabbim baska sağlıklı ömürlü eat nasip etsin.hic birimize bi daha evlat acısı yasatmasn.ilk günler insan nefes bile alamıyo.acı gecmiyo ama alisiyo insan acıya.yeni bebek umudu ayakta tutuyo iste
Az kalmış doguma canm.ins bu defa hersey güzel olacak.gönlünü ferah tut.sağlıkla kucagimiza alrz hepimiz ins.
Canm okuyunca gözlerim doldu.cok duygulandm gercekten.şükür ku Rabbim tesellesini gönderdi bebegini sana bagislasn Allah.bebegin nasl?kac aylık oldu annesi?sen dekolman plesanta mı yasadn?bilmiyordum.benim de dekolman plesantaydı.üstelik ben hastanedeyken koptu esinden.dr bebegimi aldignda bile kalbi atıyormuş ama nasibi yokmuş kuzumun.ben de burdan haberdar olarak pıhtılasma testini yaptm hafif düzeyde pıhtılasma çıktı.su anda 18 haftalk hamileyim cok şükür.dr 0.2 hibor igne kullanmami önerdi.kullanyrm ben de.ins bu defa nasip olur bebegim.inanır msn hala cinsiyeti bile ögrenmedim.hayırlısıyla saglkla kucağıma alaym da cinsiyet umrumda degil.bir de doktorum igneyi son aya kadar göbekten vurun en fazla öyle etki eder.dedi.iğneyi dimdik batırsan bile keseye ulasmaz dedi.ama tereddüt ediyorum ben.sizler nasl yaptnz?
Benim doktorum da 38 de alrm demişti.ama bizim baya zaman var bakalım sonuç ne olacak?diger gebeligimde 39.haftamda dogum yapmstm o zaman benim nornal dogumum baslamstı ama sorun oldugu icin acil sezaryan oldm.