- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
Amin inşallah darisî senin basina inşallah.:)Gözün aydın canım allah ayırmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah darisî senin basina inşallah.:)Gözün aydın canım allah ayırmasın
Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Sağol canım inşallah hepimizin yüzü güler.Hayırlı olsun canım herşey Güzel olur inşallah
Cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı tüm melek annelerinin başına.Nehirimmmm allah razi olsun çok şükür doğdu bebisim.:) darisî senin basina inşallah.. Oda gelir annesine kosacak. Benim bebek ben yokken çok aglamis spinal anateziyle sezaryenle doğum yaptim allah çok şükür bebeğim yanimda. Bebeğimi kucagima aldigimda bambaşka tarif duygu bu çok şükürler olsun allahima bin şükür.
Canim cok sevindim seniBugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
On gun kaldi Zelalcim insallah.Firsat bulamamakta haklisin canim oglun hareketlenmistir de artik onun pesinde kosturuyorsundur.Sen ve bebegin iyisinizdir umarim.Mis kokulu opucukler DenizimizeCanim cok sevindim seniNehirimmmm merak ettim firsat olmuyor bakamiyorum. Guzel haberleri fuyunca cok mutlu oldum. Saglicskla buyut yavrunu hayirli omurlu olsun insallah
Sen naslsn canm?kac aylık oldu bebeğin?Canim cok sevindim seniNehirimmmm merak ettim firsat olmuyor bakamiyorum. Guzel haberleri fuyunca cok mutlu oldum. Saglicskla buyut yavrunu hayirli omurlu olsun insallah
Hayırlısı olsun canım da niye bekletiyor ki.riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.40 a kadar bekleyecek misin yani.Canim benim de mart 7 insallah:)Doktorum son ana kadar bekletmek istedi.Zor geciyor artik son gunler.Elim karnimda surekli kendimi dinliyorum hep bir tedirginlik hali.Nerdeyse iki aydir suyum ha geldi gelir derken bugunleri de gordum sukurler olsun.
Tabii en iyisini sen bilirsin yine canım ama gerçekten çok stresli bir dönem son haftalar. Ben 37.haftada aldirmistim bebegimi çünkü dr.um da çok stres yapıyorsun bu bebek için de iyi değil. En iyisi alalım demisti. Çok şükür büyük bir problem de yaşamadık. Son haftalarimi hatırlıyorum da uyku bile uyuyamiyordum. Sürekli hareketlerini takip ediyordum. Sonuçta biz normal gebe değiliz. Daha stresli ve daha korku dolu geçiriyoruz gebeligimizi. Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın bu aciyi...N nihangenc B BlackandBlack haklisiniz ben de yarin doktorumu arayip beklemek istemedigimi soylemeyi dusunuyordum.
Saol allah razi olsun 4 gün oldu çok şükür bebekle ugrasiyom bu kez memeucum catladi nabim yinede emziriyorum çok aciyor yapacak birşey yok herseyle çektim halada cekiyorum annelik iste@orkidekaramel canım gözün aydın olsun. Rabbim bebeğine sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler versin. Çok şükür bugunumuze. Rabbim bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün :)
Nehirimmmm canım sen bilirsin ama son ana kadar bekleme bence. 39.haftadasin zaten. Sen stres yaptıkça bebeğin de strese girer, hiç gerek yok. Haftası da gayet iyi. Gelişimi ve kilosu normalse ben senin yerinde olsam aldırırım fazla beklemeden..
Canım öyle düşünme rabbim dermansız dert vermesin. Ayrıca kulaktan dolma şeylere inanma en iyisini doktorun bilir canım. Benim kuzenimin vardı doğum kontrol hapımıydı neydi onu kullandı hap bitince hamile kaldı hemen. Kendini strese sokma umutsuzlağada ümitsizliğede kapılma geçmiş olsun canımYumurtaligimin birinde cikolata kisti cikti visanne diye bi ilac basladi doktor ama bu ilacla hamilr kalmam cok zormus tedavi de uzun surecliymis artk hc hamile kalamyacakmis gibi hissediyorum napacagimi bilemedim =(
Tesekkur ederim ama 7ay oldu kizimi kaybedeli. hemen hamile kalirim sanmistim gidip hemen dogum destekli ozel saglik sigortasi bile yatirdim ama malesef =(Canım öyle düşünme rabbim dermansız dert vermesin. Ayrıca kulaktan dolma şeylere inanma en iyisini doktorun bilir canım. Benim kuzenimin vardı doğum kontrol hapımıydı neydi onu kullandı hap bitince hamile kaldı hemen. Kendini strese sokma umutsuzlağada ümitsizliğede kapılma geçmiş olsun canım
Sık sık emzir cnm.bi kaç damla da şekerli su ver ağzına.doktorlar verme diyorlar ama sarılık yükselince hastaneyr yatırıyorlar direkt.Saol allah razi olsun 4 gün oldu çok şükür bebekle ugrasiyom bu kez memeucum catladi nabim yinede emziriyorum çok aciyor yapacak birşey yok herseyle çektim halada cekiyorum annelik istebu kez sutum gelmeyince bebeğim sarilik oldu dünden beri onunla ugrasiyorum dua edin bebegim geçsin hemen
![]()
Sagol teyzesi iyiyiz cok sukur deniz buyuyor dukurler olsun beni cok yoran bi bebek degil. Cok hareketli anne karninda oyleydi su an iyi bu durum gaz sorununu engeliyor hareket edince rahat atiyor gazini ama ayaklandimi o zaman kisturcagiz sanirim cani sagolsunda kosariz pesindenOn gun kaldi Zelalcim insallah.Firsat bulamamakta haklisin canim oglun hareketlenmistir de artik onun pesinde kosturuyorsundur.Sen ve bebegin iyisinizdir umarim.Mis kokulu opucukler Denizimize
Yumurtaligimin birinde cikolata kisti cikti visanne diye bi ilac basladi doktor ama bu ilacla hamilr kalmam cok zormus tedavi de uzun surecliymis artk hc hamile kalamyacakmis gibi hissediyorum napacagimi bilemedim =(