• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım ne süründürücen ki.testler zorunlu değik hüçbir doktorda yaptırmıyo hamilelikten önce bu testleri.hatta devlet 3 kayıptan sonra yapıyor.ben 3 doktora gitmiştim en sonında biri acıdı halime ki tamam dedi.ben istanbuldayım.eğitim araştırma hastanesi genetik bölümünde yaptırdım.yanlız eşinle gitmem gerek.çünkğ ondanda kan alıyorlar.genetik testi pıhtılaşma için deersin.zaten durumunu anlatınca doktor yönlendirir.gerek yok filan derse pes etme iste ısrarla.
Anladım canım tşk ederim gidelim bakalım

Şimdi yapsalar pıhtılaşma testi olur yani demi o testin adı ne diye geçiyor evdeki testlerime bakayım birsürü tahlil yaptırdım amasyadayım ben devlet hastanesi ne gidiyodum

Trombofili paneli diye geçiyor herhalde canım sen pıhtılaşma testi dersen bilirler. Başka birkaç şeye de bakıyorlar. Öyle çok sık yapılan testler değil bunlar. Nihan ın söylediği gibi 3 kayıptan sonra bakıyor devlet. Bizde rica ederek yaptırdık. Özelde de yapılır ama fiyat yüksek diye biliyorum. Mutlaka yaptır ve iyi doktorlara görün canım.

Merhaba kızlar ben iki hafta önce 39 haftalık bebeğimi kaybettm kalbi durmuştu ve normal doğum yaptm çok boşluktayım hersey boş geliyor şimdi hamile olan arkadaşlar yeni gebelik için ne kadar beklediniz benım doktorm bişi demedi ama başka doktora sordum altı ay yeter dedı intrrnette bi sene iki sene de yazıyor
Başin sagolsun canim.Yasadiklarin cok zor Allah sabir versin.Şimdi sana herşey boş heryer dar gelir zamana ihtiyacin var canim hem ruhen hem bedenen toparlanabilmen icin.Normal doğum yapman bir avantaj hic de o kadar uzun sure beklemene gerek yok.Ben sezeryan oldum dort ay sonra dayanamadim ve biraktim korunmayi hep dua ettim ne zaman hayirli zamansa o zaman olsun diye ve dogumdan sekiz ay sonra hamile kaldim.Hicbir sorun yasamadim sezeryanla ilgili.Bu aci unutulacak bir aci degil.Yasayan biri olarak seni öyle teselli edemem o herzaman senin kalbinde kanayan bir yara olacak ve halihazirda ne zaman döküleceğini kestiremeyecegin gözyaşlarin ama şunu soyleyebilirim ki hicbir zaman unutamayacagin bu aciyla yasamaya alisacaksin ve yeni umutlarla yeşereceksin canim.Zaman herseyin ilaci kendine zaman tani iyilesmen toparlanman icin.Rabbim yardimcin olsun insallah kucagin saglikli uzun ömurlu bir evlatla dolsun canim

Nehirimmmm Nehirimmmm nasilsin dogumu yarin yapacaksin diye hatirliyorum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almaya nasip etsin ins. Annelik cok guzel duygu kizcem tum vaktimi alıyor rabbime cok sukurler olsun emzir altini temizle uyut:)
Ayyyy canim benim ya senin mutlu oldugunu duymak cok guzel tadini cikar daya doya op kokla emzir altini temizle uyut kuzucugunu:))Dogum yarin insallah canim.Hem heyecan mutluluk hem bir hüzün duygularimi tarif etmem öyle zor ki

Hepinizden helallik istiyorum arkadaslarim Ne hakki demeyin burdaki her bir arkadasim bir bir elimden tutup ayaga kaldirdi beni.Dibe vurdugum kendimi caresiz hissettigim anlarda benimle ayni aciyi yasayan arkadaslarim beni yargilamadan acimi kucumsemeden dinledi teselli etti.şimdi ellerini acip dua etme sirasi ben de hepiniz icin Rabbimden yasadigim mutlulugu yasamanizi dilerim Allahim herbirinize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin acilarinizi dindirsin.Hamile olanlari saglikla tamamina erdirsin ,bebek isteyenlere tez vakit nasip etsin ve dogum yapanlarin evlatlarina saglik sihhat versin.Siz de bana dua edin nolur bu kez hersey guzel olsun

başın sağolsun canım . bende 39+6 günlük bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim .normal doğum oldu benimde .birçok doktor 6 ay dedi bana.hatta 3 ay diyen bile oldu .5,5 ay sonra hamile kaldım. şuan için çok şükür bi problem yok.şimdi senin için çok zor biliyorum zamanla çok daha farklı olucaktır inşallah. güçlü olmaya çalış kendini başka işlere vermeye çalış. ben zor toparlanmıştım. rahim kasılmalarım çok şiddetliydi. ağlamaktan harap düşmüştü.inaşllah hepimiz için güzel günler yakındır.[/QUOTE] kubra5505 kubra5505

Şimdi yapsalar pıhtılaşma testi olur yani demi o testin adı ne diye geçiyor evdeki testlerime bakayım birsürü tahlil yaptırdım amasyadayım ben devlet hastanesi ne gidiyodum
kesinlikle testlerini yaptır canım. ben doktoruma sormuştum doğum sonrası kontrole gittiğimde daha öncede düşük geçmişim var test yaptırayım mı diye bana onları sıralı düşüklerde yaptırıyoruz demişlerdi. senin bu ölü doğum gerek yok demişti. burdaki arkadaşların yönlendirmesi ile iki ay sonra eşimle beraber gittik ve pıhtilaşma çıktı. kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. sakın ihmal etme .hormonların biraz düzene girmesi gerekiyor yalnız bu testin doğru çıkması için. üç kaybım var demiştim sana tavsiyem sende öle de bazı doktorlar problem yaratabiliyor

Başin sagolsun canim.Yasadiklarin cok zor Allah sabir versin.Şimdi sana herşey boş heryer dar gelir zamana ihtiyacin var canim hem ruhen hem bedenen toparlanabilmen icin.Normal doğum yapman bir avantaj hic de o kadar uzun sure beklemene gerek yok.Ben sezeryan oldum dort ay sonra dayanamadim ve biraktim korunmayi hep dua ettim ne zaman hayirli zamansa o zaman olsun diye ve dogumdan sekiz ay sonra hamile kaldim.Hicbir sorun yasamadim sezeryanla ilgili.Bu aci unutulacak bir aci degil.Yasayan biri olarak seni öyle teselli edemem o herzaman senin kalbinde kanayan bir yara olacak ve halihazirda ne zaman döküleceğini kestiremeyecegin gözyaşlarin ama şunu soyleyebilirim ki hicbir zaman unutamayacagin bu aciyla yasamaya alisacaksin ve yeni umutlarla yeşereceksin canim.Zaman herseyin ilaci kendine zaman tani iyilesmen toparlanman icin.Rabbim yardimcin olsun insallah kucagin saglikli uzun ömurlu bir evlatla dolsun canim
Aynen canım beş ay beklemem ondn sonra deniycem allahım ne zaman hayırlısı ise o zaman versin allah hepimizin yardımcısı olsun

başın sağolsun canım . bende 39+6 günlük bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim .normal doğum oldu benimde .birçok doktor 6 ay dedi bana.hatta 3 ay diyen bile oldu .5,5 ay sonra hamile kaldım. şuan için çok şükür bi problem yok.şimdi senin için çok zor biliyorum zamanla çok daha farklı olucaktır inşallah. güçlü olmaya çalış kendini başka işlere vermeye çalış. ben zor toparlanmıştım. rahim kasılmalarım çok şiddetliydi. ağlamaktan harap düşmüştü.inaşllah hepimiz için güzel günler yakındır.
kubra5505 kubra5505 [/QUOTE]
Allah aynı acıları bi daha yaşatmasın inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini zaman çabuk geçsin istiyorum tahlilleri yaptırıcam biraz beklemem lazım hamile kalmadan o testleri yaptırıcam

Hepinizden helallik istiyorum arkadaslarim Ne hakki demeyin burdaki her bir arkadasim bir bir elimden tutup ayaga kaldirdi beni.Dibe vurdugum kendimi caresiz hissettigim anlarda benimle ayni aciyi yasayan arkadaslarim beni yargilamadan acimi kucumsemeden dinledi teselli etti.şimdi ellerini acip dua etme sirasi ben de hepiniz icin Rabbimden yasadigim mutlulugu yasamanizi dilerim Allahim herbirinize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin acilarinizi dindirsin.Hamile olanlari saglikla tamamina erdirsin ,bebek isteyenlere tez vakit nasip etsin ve dogum yapanlarin evlatlarina saglik sihhat versin.Siz de bana dua edin nolur bu kez hersey guzel olsun
Canım dualarımız seninle. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kuzunu. Yavruna kavuşmana az kaldı. Ne güzel şükürler olsun...

Merhaba kızlar ben iki hafta önce 39 haftalık bebeğimi kaybettm kalbi durmuştu ve normal doğum yaptm çok boşluktayım hersey boş geliyor şimdi hamile olan arkadaşlar yeni gebelik için ne kadar beklediniz benım doktorm bişi demedi ama başka doktora sordum altı ay yeter dedı intrrnette bi sene iki sene de yazıyor
Canım başın sağolsun. Allah sabır versin sana. Çok zor bir süreç. Ben de 15 ay önce 36 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim. Sezaryenle doğum yaptım. Görünen hiçbir sebep yoktu. Doktorum pıhtılaşma dan şüphelendi ve araştırma hastanesine sevk etti. Orta düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık saptandı. Ben kaybımın yanısıra daha önce 1 düşük yaptığımı söyledim. Bu işimi kolaylaştırdı. Yoksa problem çıkarıyorlar. Hamile kalmaya çalıştığım sırada coraspin ve folik asit kullandım. Şu An 6 haftalık hamileyim ve öğrendiğim günden itibaren kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.
Lütfen sen de testlerini yapmayı ihmal etme. Normal doğum yapmışsın, kendini toparladıktan vitaminlerini yerine koyduktan sonra düşünebilirsin bence. Allah yardımcın olsun canım.

Allah sabır versin.maalesef acını cok iyi biliyoruz.kendini toparlamaya çalış.aglamak istediginde ağla acını da yaşa ama kendini cok yıpratma.normal dogum yapman acantaj.çoğumuz sezarysn olduk.dikiş korkularmz olsa bile yeni evlat hasreti yanıp kavurdugu icin doktorlarn en az 6 ay sözünü dikkate aldk çoğumuz.sezaryana bile 6 ay deniyo.ama sen doktorunu dinle vücut toparlansin.rahim yenilensin.sonra sağlıklı bi gebelik yasamak icin 6 ay sabret.kilon varsa kilo ver bu süreçte.yapman gereken tahliller varsa yaptr tedbirini al.ins kucağına alacağın evlatlar olacak hep umutlu ol.bu acının ilacı yeni bi evlat.Rabbim tekrar sabır versin.ben de gecen yıl bu zamanlar 37 haftalktm gün sayyrdm doğuma ama ben de 39.haftamda kaybettim kızımı.acı geçmiyor canm ama alışyrsun acınla yasamaya.kabullleniyorsun.sonradan temi bebek yeni evlat umut ediyorsun iste

Allah yardmcn olsun canm.ins rahat bi sezaryan gecirirsin.bebegini kucağına alnca bütün acıların gececek canm.yarn aksam bebeğinin aglama sesleri emzirme telaşı olacak.Şimdiden hayırlı evlat olsun sağlıklı ömürlü olsun canm.

Merhaba arkadaşım öncelikle başın sağolsun. tam 7ay önce bende 39 haftalık bebeğimi kaybettim. O 7ay nasıl gectı tarif bile edemem. Diyebilirim ki haystımın en zor dönemiydi. Halada bütünüyle atlattım diyemem ama alışıyor insan işte. Benim bebeğim Ters olduğu için sezeryan oldum. Normal doğum yapsaydım doktorum hemen hamile kalabilirsin demişti ama sezeryan olunca en ax 6 ay bekleyin diyorlar. Hem psikolojik hem de bedensel olarak toparlanma için. Genetik pataloji onlarca test yaptı şimdi tekrar gebelik düşünüyorum bu ay korunmadık ama bugun regl oldum Üzüldüm çok üzüldüm ama hayırlısı bekleyeceğiz işte

Allah sabır versin.maalesef acını cok iyi biliyoruz.kendini toparlamaya çalış.aglamak istediginde ağla acını da yaşa ama kendini cok yıpratma.normal dogum yapman acantaj.çoğumuz sezarysn olduk.dikiş korkularmz olsa bile yeni evlat hasreti yanıp kavurdugu icin doktorlarn en az 6 ay sözünü dikkate aldk çoğumuz.sezaryana bile 6 ay deniyo.ama sen doktorunu dinle vücut toparlansin.rahim yenilensin.sonra sağlıklı bi gebelik yasamak icin 6 ay sabret.kilon varsa kilo ver bu süreçte.yapman gereken tahliller varsa yaptr tedbirini al.ins kucağına alacağın evlatlar olacak hep umutlu ol.bu acının ilacı yeni bi evlat.Rabbim tekrar sabır versin.ben de gecen yıl bu zamanlar 37 haftalktm gün sayyrdm doğuma ama ben de 39.haftamda kaybettim kızımı.acı geçmiyor canm ama alışyrsun acınla yasamaya.kabullleniyorsun.sonradan temi bebek yeni evlat umut ediyorsun iste

Bişey bulabildiker mi canım? Yeni bir bebek düşünüyor mısun

başın sağolsun canım . bende 39+6 günlük bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim .normal doğum oldu benimde .birçok doktor 6 ay dedi bana.hatta 3 ay diyen bile oldu .5,5 ay sonra hamile kaldım. şuan için çok şükür bi problem yok.şimdi senin için çok zor biliyorum zamanla çok daha farklı olucaktır inşallah. güçlü olmaya çalış kendini başka işlere vermeye çalış. ben zor toparlanmıştım. rahim kasılmalarım çok şiddetliydi. ağlamaktan harap düşmüştü.inaşllah hepimiz için güzel günler yakındır.
kubra5505 kubra5505 [/QUOTE]

Arkadaşıö sizde bişey bulabildiler mi? Şuanda kullandıgın bi ilaç var mı

Yumurtaligimin birinde cikolata kisti cikti visanne diye bi ilac basladi doktor ama bu ilacla hamilr kalmam cok zormus tedavi de uzun surecliymis artk hc hamile kalamyacakmis gibi hissediyorum napacagimi bilemedim =(

Canım bende bıraktım korunmayı ama bu ayda hamile kalamadım. Stres yaptıkca dahada kötü oluyor düşünmeyeyiö dıyorum ama elde degıl. Bu psikolojiden bir an önce kurtulmaşıyız :(

Hayırlı geceler arkadaşlar uzun suredir giremiyordum telimden dolayı Yen'i arkadaşlar katılmış rabbim sabır versin inşallah bende genetik sonuçlarımı aldım kromozom analizi normal çıktı ama pıhtılaşma çıktı bendede cuma günü bütün testlerimi kadın Doğuma gösterdim gebelik için 1 sene bekle riske atmayalım dikişler açısından dedi gebelik planlamadan 1 ay önce gel folikasit ve kan sulandırıcı vericek dedi gebe kaldığında iğneye başlıcaz dedi bakalım herşey nasip nasip olursa Ramazan'dan sonra tekrar gidip muayene olup görüşücem

Sağol cnm tsk ederim eğer öyle bişi çıkarsa süründürürüm o doktoru yarın ilk iş o testi yaptırcm adı ne diye geçiyor biliyo musun[/
canım yaaa uyuyamazsın şimdi sen bu gece.kk ya sırf senin için girdim şuan.dualarım seninle.inşallah sağ salim kavuş evladına,sağlıkla uzun ömürle .o kavuşma anı çom değişik hem ağlar hem gülersin yarın.herşey gönlünce olsun.

Back