• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar.
Cnm benim de ilk degerim 39 çıkmıştı sonra seninki gibi arttı hatta moralimi bozmuştum acaba kötü bişey mi var diye..cok şükür bi problem çıkmadı. İnş en kısa zamanda kalp atislarini da duyarsin;)

Cnm benim de ilk degerim 39 çıkmıştı sonra seninki gibi arttı hatta moralimi bozmuştum acaba kötü bişey mi var diye..cok şükür bi problem çıkmadı. İnş en kısa zamanda kalp atislarini da duyarsin:KK66:
Sağol canım içimi ferahlattınız. İnşallah herşey yolunda gider. Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Hayırlı olsun canm.ins bu defa güzel olur hersey.masaallah bir bir herkes hamile kalıyo

Cok sevindim canim hayirli olsun.Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Degerlerinde de bir sıkıntı yok canim kalbini ferah tut bu kez hersey guzel olacak insallah

Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
GöZün aydın canım aslında bizimde gözümüz aydın bir melek annemiz daha kavustu evladına umut sevinc heyecan oluyor bizede Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin birlikte geçireceğiniz uzun güzel günleriniz olsun

Hayırlı olsun canım herşey Güzel olur inşallah

@orkidekaramel canım şükürr gözünüz aydınn. Rabbim sıhhat sağlık versin hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı başımıza hepimizin herbirimiz hayırlı zamanda evlatlrımızı kucağımıxa alalım inşallah

Merhaba arkadaslar bizimde kesemiz göründü cok sukur bugun 42.gunumuz igneyede başladık hepimizin hakkında hayırlısı herşey yolunda cok sukur . @orkidekaramel tebrikler bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah

Nehirimmmm Nehirimmmm senin doğum na zaman kısmetse sıra sende.
Canim benim de mart 7 insallah:)Doktorum son ana kadar bekletmek istedi.Zor geciyor artik son gunler.Elim karnimda surekli kendimi dinliyorum hep bir tedirginlik hali.Nerdeyse iki aydir suyum ha geldi gelir derken bugunleri de gordum sukurler olsun.

Back