• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sevgili melek anneleri kaderdaslarimiz. Bu perşembe günü minik kizimiza kavusacagi inşallah. Asil olan 2 mart dediydi enfeksiyon yüzünden bi hafta erkene alindi hayirlisyila 23 şubatta kavusacagim benim için de dua edin dualarinizi bekliyorum Rabbimin iziniyle inşallah. Hamile ve hamile adaylara içinde dua edicem inşallah herşey güzel olucak
Canımm rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle kuzuna kavuşş hemencikk allahın izniyle

Sevgili melek anneleri kaderdaslarimiz. Bu perşembe günü minik kizimiza kavusacagi inşallah. Asil olan 2 mart dediydi enfeksiyon yüzünden bi hafta erkene alindi hayirlisyila 23 şubatta kavusacagim benim için de dua edin dualarinizi bekliyorum Rabbimin iziniyle inşallah. Hamile ve hamile adaylara içinde dua edicem inşallah herşey güzel olucak
Canım çok şükür ki bebeğine kavuşacaksın. Sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle...

Merhaba, arkadaslar nasılsınız aranızda beni hatırlayanlar vardır . 1 ağustosta 38 haftalık oğlumu kaybetmiştim plasenta dekolmanla cok sukur bu günlere geldik ve sanırım 5 haftalık hamileyim en son 13 ocakta oldum . Benim icin dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin. Ben bebeğimi kaybettim sezeryan dogum yaptım 13 kiloverdim 3. Ayımda ise basladım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ve cevremde kimseye asla söylemiyorum gerek yok. Zamanı gelince herkes öğrenir.

Merhaba, arkadaslar nasılsınız aranızda beni hatırlayanlar vardır . 1 ağustosta 38 haftalık oğlumu kaybetmiştim plasenta dekolmanla cok sukur bu günlere geldik ve sanırım 5 haftalık hamileyim en son 13 ocakta oldum . Benim icin dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin. Ben bebeğimi kaybettim sezeryan dogum yaptım 13 kiloverdim 3. Ayımda ise basladım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ve cevremde kimseye asla söylemiyorum gerek yok. Zamanı gelince herkes öğrenir.
Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına almak nasip olur.cok iyi kilo vermissin.brn de diyet yapyrm.doguma girdigin kiloyla mı fark 13.yoksa dogumdan sonraki kilon mu

Ben de dekolman plesanta yasadm.doktorum önlem amaçlı igne kullandrrm diyo.senin icin nasıl bi tedbir alınıyo?doktorn ne diyo?bi de hangi doktora gidiyorsun?

Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına almak nasip olur.cok iyi kilo vermissin.brn de diyet yapyrm.doguma girdigin kiloyla mı fark 13.yoksa dogumdan sonraki kilon mu
65 le hamile kaldım 67 kilodayım su anda doğumdan sonra corasprin ve folixasit kullanmaya devam ettim daha doktora gitmedim ama benimde igne tedavisi olacak muhtemelen bu hafta kontrole gidecem ve maraton baslıyor benim icin hamilelik oncesi birşeyim yoktu sonra birden surekli hapsurmaya basladım ve Burnum tıkalı bunlar bende belirti çünkü normaldeasla iki kere ust uste hapsurmam cok ilginc degilmi

Aynı doktoruma gitmem ben cok güvendim o doktora ama düzgünce hic ilgilenmedi yuzunu gormek bile istemiyorum doğumdan sonrada ilgilenmedi. Baska bir doktora gorunecem insallah haber veririm mutlaka

Sezaryanla dogum yaptin sanirim bende sezaryanla dogum yaptim ama 45 gun sonra bebedimi kaybettim suan 1 sene oldu bekliyorum korkuyorum erken mi diye ama siz cok beklememissiniz

Sezaryanla dogum yaptin sanirim bende sezaryanla dogum yaptim ama 45 gun sonra bebedimi kaybettim suan 1 sene oldu bekliyorum korkuyorum erken mi diye ama siz cok beklememissiniz
Bana doktordoğumdan iki iy sonra hamile kal dedi ben hem kilo vermek hemde psikolojimi düzeltmek icin bekledim 5 ay var arada

Bana da kendi doktorum 6 ay yeterli dedi.ama arastrmadaki dr hic bekleme tekrar düşün dedi.burda cogu arkadas 6.7 ay sonra gebe kalıp sorunsuz dogum yaptılar.ama sen yine de doktora danış

Hayirli olsun canim Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar.
Cok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bir bir yüzümüz gülüyo cok şükür normal canım değerlerin benimde ilki 75 sonra 120 çıkıp iki gün Sonrada 370 çıkmıştı sonucum şimdi ise kucağımda miniğim hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah

Cok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bir bir yüzümüz gülüyo cok şükür normal canım değerlerin benimde ilki 75 sonra 120 çıkıp iki gün Sonrada 370 çıkmıştı sonucum şimdi ise kucağımda miniğim hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah
Sağol canım Rabbim evladınla sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size. Pazartesi günü keseyi görücez. İnşallah herşey yolunda gider.

Back