• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Canim cok gecmis olsun cok üzüldum:(Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle

Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ümidini kaybetme lütfen. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik elde edeceğine inanıyorum.

Geçmiş olsun canım, dualarım seninle. Halini bildir yine bize müsait oldukça.. bende 4. Haftada başladım clexane iğneye. Ondan önce de günaşırı coraspin içiyordum.

S sernur3535 canım dualarımız seninle inşallah. Hayal kırıklığına düşme nolur herşeyin hayırlısı. En iyi biz tecrübe ettik bunu . Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

S sernur3535 canim uzulme diycem ama biliyorum ki biz ne desekte uzuleceksin. Biz bile bu kadar uzulmusken sen nasilsin kim bilir. Allah buyuk umudunu yitirme sakin. Eminim Yuce Mevla en hayirli zamanda kucagini dolduracak. Gecmis olsun canim Allah sqbrini artirsin

S sernur3535 canim nasilsin durumun sagligin nasil?Merak ettim seni.Hep aklimdasin inan dua ediyorum sana Rabbim insallah boyle aci yasatmasin bir daha sana.kucagin saglik sihhatli uzun ömürlü evlatlarla dolsun

Kızlarr günaydınn:) genetik sonuçlar ve pıhtılaşma testleri çıktı şükür. Birşey yok zannediyordum ama pıhtılaşma çıktı. Coraspin verdi doktor. Bi tuhaf oldum bir çol defa konuşuldu bu konu ama beni biraz aydınlatır mısınız?

Kızlarr günaydınn:) genetik sonuçlar ve pıhtılaşma testleri çıktı şükür. Birşey yok zannediyordum ama pıhtılaşma çıktı. Coraspin verdi doktor. Bi tuhaf oldum bir çol defa konuşuldu bu konu ama beni biraz aydınlatır mısınız?

canım sonuçların hayırlı olsun, çok şükür ki önlemi alınabilecek bir durum.. 6 tane faktör var hangilerinde nasıl mutasyon çıktı homozigot mu heterozigot mu yazabilir misin?

Mthfr(c677t) heterozigot saptanmıştır.
Pai-1 5g/4g= 4g/4g
Fv leiden (g1691a) mutasyon saptanmamıştır
Fıı(g20210a) mutasyon sağtanmamıştır
Mthfr(a1298c) mutasyon saptanmamıştır
Sonuçlarım bı şekilde

canım çok düşük seviyede seninki de sanıyorum. mesela 1 faktörde heterozigot yazıyor, bu hafif derecede pıhtılaşma demek oluyormuş. homozigot olsaydı daha yoğun. zaten birinde çıkmış sanırım diğerleri normal. benimde 2 tanesi heterozigot çıkmıştı. ama kaybettiğimiz bebekle ilgili bilinen başka bir sebep olmadığı için tedbiren iğneye başladık. genetik doktoru birşey yok bu kadar mutasyon pekçok insanda var dese de, hematolog ve kadın doğum doktorum iğneye başlattı

@annecikk-16

beyazpeynir1 beyazpeynir1 ay canım rahatlattın beni sağoll. Benim de erken dönem kanama ve su gelmesi be erken doğum ile ilgili çıkan başka bi sonuç yok rahim filmi temiz genetik temiz bi bu prob çıktı. Doktor bana implantasyon problemi yani yerleşme probleminden kaynaklı demişti. Pıhtılaşmada implantasyon prob sebep olabiliyormuş görünen tek sebep bu. Allahım tekrarından korusun herbirimizi inşallahh çok sağol canımm ilgilendiğin için. Ben normalde çokk araştırırım ama bunu araştırmıcam dedim çünkü psikolojimi bozuyor okuduklarım zaten negatif bi kişiliğim olumsuzu çekiyorumm hepp okumayıö da arkadaşlarıma yani sizlere sorayım dedimm. Birde doğum için ne diyor doktorlar benii normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim iğne kullanınca nasıl oluyor

beyazpeynir1 beyazpeynir1 ay canım rahatlattın beni sağoll. Benim de erken dönem kanama ve su gelmesi be erken doğum ile ilgili çıkan başka bi sonuç yok rahim filmi temiz genetik temiz bi bu prob çıktı. Doktor bana implantasyon problemi yani yerleşme probleminden kaynaklı demişti. Pıhtılaşmada implantasyon prob sebep olabiliyormuş görünen tek sebep bu. Allahım tekrarından korusun herbirimizi inşallahh çok sağol canımm ilgilendiğin için. Ben normalde çokk araştırırım ama bunu araştırmıcam dedim çünkü psikolojimi bozuyor okuduklarım zaten negatif bi kişiliğim olumsuzu çekiyorumm hepp okumayıö da arkadaşlarıma yani sizlere sorayım dedimm. Birde doğum için ne diyor doktorlar benii normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim iğne kullanınca nasıl oluyor

Canım dediğin gibbi araştırma insanın moralini altüst ediyor ama pıhtılaşmayı araştırsan da fazla birşey okumazdın herhalde mevzu genel olarak bundan ibaret.. hamilelikten önce günaşırı coraspin içtim ben. Hamilelik başlayınca hergün coraspin ve clexane iğne. Doğum konusunu bilmiyorum bak canım, onu istersen doktoruna danış. Benim ilki sezeryan olduğu içi bu sefer de öyle olacak nasipse..

Canım dediğin gibbi araştırma insanın moralini altüst ediyor ama pıhtılaşmayı araştırsan da fazla birşey okumazdın herhalde mevzu genel olarak bundan ibaret.. hamilelikten önce günaşırı coraspin içtim ben. Hamilelik başlayınca hergün coraspin ve clexane iğne. Doğum konusunu bilmiyorum bak canım, onu istersen doktoruna danış. Benim ilki sezeryan olduğu içi bu sefer de öyle olacak nasipse..
Hayırlısı inşallah canım. Ben allahın izniyle bi gebe kalayımda ozaman deaylı konuşurum doktorumla çok sağol canımm

Hayırlısı inşallah canım. Ben allahın izniyle bi gebe kalayımda ozaman deaylı konuşurum doktorumla çok sağol canımm
Canm benim sonucumda hafif düzeyde pihtilasma.bebegime bu sebep olmustur diyemiyoruz dedi doktorum.ama bi dahaki gebelikte önlem amaçlı igne kullandırtacak.igne erken dogumu düşüğü anomali olmasını ani kalp durmasını hepsinin ihtimalini azaltr dedi.tamamen önlem tedbir icin.ki ben 39.haftamda dogum yaptm ona ragmen kullanacam

Canm benim sonucumda hafif düzeyde pihtilasma.bebegime bu sebep olmustur diyemiyoruz dedi doktorum.ama bi dahaki gebelikte önlem amaçlı igne kullandırtacak.igne erken dogumu düşüğü anomali olmasını ani kalp durmasını hepsinin ihtimalini azaltr dedi.tamamen önlem tedbir icin.ki ben 39.haftamda dogum yaptm ona ragmen kullanacam
Canım doğru diyosun biz önlemimizi alalım da gerisi takdiri ilahi zaten. Çok üzücü çok acı ya ne kadar çok anne bu sebepten yavrusunu kaybetti, bence pıhtılaşma testleri nikah işlemlerinde zorunlu olmalı

Canım doğru diyosun biz önlemimizi alalım da gerisi takdiri ilahi zaten. Çok üzücü çok acı ya ne kadar çok anne bu sebepten yavrusunu kaybetti, bence pıhtılaşma testleri nikah işlemlerinde zorunlu olmalı

Kesinlikle yaygınlaşmalı. Ama bazen duyuyorum bazı doktorlar istiyor bu testi. Bir arkadaşım hamileydi fakat farketmemiş bir ilaç kullanıyordu ilaçtan dolayı düşük yaptı ilk günlerde. Sonra da bir kimyasal gebelik geçirdi. Bunlar olağan şeyler ama doktor istemiş bu testleri. Ben çok sevindim her doktor yaptırsa keşke, 3 kayıp filan çok komik acımasız şeyler. Gerçi bu testi yaptırıp hiç mutasyon çıkmayan olur mu ki, herkes iğne mi kullanacak hamileyken.. zor bi süreç.. Allah yardımcımız olsun.

Sevgili melek anneleri kaderdaslarimiz. Bu perşembe günü minik kizimiza kavusacagi inşallah. Asil olan 2 mart dediydi enfeksiyon yüzünden bi hafta erkene alindi hayirlisyila 23 şubatta kavusacagim benim için de dua edin dualarinizi bekliyorum Rabbimin iziniyle inşallah. Hamile ve hamile adaylara içinde dua edicem inşallah herşey güzel olucak

Back