• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar bunu oludunuz mu ? Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyayagelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlarakefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göreiyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi enbüyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile oluncabaşka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..
O kadar duygulandım ki hıçkıra hıçkıra ağladım sanki bebeğim karşıma geçmiş benimle konuşuyor du allahım ne zor

Annemin elinden bebeği alıyo dudağı uçuk öpüp duruyo bebeğim uyuyo kafasındaki şapkanın ipi varmış onu alıyo hızla hıckırıyo limon verecekmiş ağzına hockırmasın diye kakasını yapamıyo niye yapamıyo diyo kimden ne duyuyorsa onu yapacak küçücük cocuga
Canim sakin opturme ucuk varsa ya ne dengesiz insanlar var 6 gunluk bebek opulur mu? Ben grip hasta olan varsa eve almiyorum. Kimse bana cok gormesin diyorum. Havalar malum hastalik kol gexiyor ilk 3 ay cok onemli bebek usutmesin grip almasim hele ucuk virusu hic esin uyarsin gerekirse

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah
Cokk cook sevindim canim denizle ugradirken giremiyorum. Hep aklimin kosesindeydin soramiyodum . Dualarimdaydin ama Allah tum melek annelerine yenideb saglikki hayirki evlatlar nasip etsin. Acimizin tekrarindan korusun bu gunumuzu aratmasin bizlere. Dogacak yavrunda sagkikli omurlu hayirli olsun insallah. Evladinizi size sizi evladiniza bagislasin

Kızlar bunu oludunuz mu ? Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyayagelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlarakefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göreiyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi enbüyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile oluncabaşka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..
Her defasinda aglaya aglaya okuyorum bu yaziyi ama bi o kaara icimi rahatlatiyo hep iyi olduklarina dair yazilar okumak istiyor insan.

Canim sakin opturme ucuk varsa ya ne dengesiz insanlar var 6 gunluk bebek opulur mu? Ben grip hasta olan varsa eve almiyorum. Kimse bana cok gormesin diyorum. Havalar malum hastalik kol gexiyor ilk 3 ay cok onemli bebek usutmesin grip almasim hele ucuk virusu hic esin uyarsin gerekirse
Canım 10 günlük bebeği kucağa alıştırdılar sinir oluyorum artık bebeği izin versem benim bile elimden alacak annem annem diye seviyo lohusalıktan mı nedir düşman gibi görünüyor artık bana uyuyan cocugu kaldırıp misafirlere gösterecekmiş kucağa bile alıştırdı

Gerçekten çok sevindim. Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin ins Biliyorsun benimde kizim olucak nasip ederse. Oğlum hala aklimda. Ama zaman geçmiyor hep korku gergin yasiyorum doğum iki mart dedi doktor max 39 da Alcaklar erken almasini istiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum :KK43:
Söyle canım doktoruna.38 de alınsın de.neden o kadar bekletiyor ki.

Kızlar merhaba.bize dua edin.kızım rahatsızlandı.kanında enfeksiyon çıktı.hastaneye yatırdılar 5 gece kalacakmışız.ben gözüm gibi bakarken bu oldu.inşallah iyileşir çıkarız.böyle sıkıntılar olunca çıldıracak gibi oluyorm.aslında çok pimpirikli biri değildim ben ama başımıza gelenlerden sonra böyle oldum.

Kızlar merhaba.bize dua edin.kızım rahatsızlandı.kanında enfeksiyon çıktı.hastaneye yatırdılar 5 gece kalacakmışız.ben gözüm gibi bakarken bu oldu.inşallah iyileşir çıkarız.böyle sıkıntılar olunca çıldıracak gibi oluyorm.aslında çok pimpirikli biri değildim ben ama başımıza gelenlerden sonra böyle oldum.

Canım geçmiş olsun, yavruna Allah şifa versin en kısa zamanda iyi olur inşallah. Endişe etmen doğal. Ama minik bebeğin senden güç alacak senin nefesin sütün hep şifa ona. Duamdasınız..

Canim geçmiş olsun bende kizini soracaktim bunu görünce üzüldüm şifa olsun inşallah. Bebeğine sütü bol olsun.. İnşallah bi anda iyileşir cikarsin. Dualarim seninle.

Canım gecmiş olsun Rabbim şifasını versin dualarımdasınız hayırlısıyla tedavi olur çıkarsınız inşallah

Canım geçmiş olsun. Elbet dikkat ediliyor ama rahatsızlanmadan olmuyor minik kuzular üzme kendini hayırlısıyla anlamadan geçer 5 gün inşallah.

Canim cok gecmis olsun Rabbim şifa versin kuzucuguna insallah tez zamanda iyilesir dönersiniz evinize.Dualarim sizinle

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah
Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin dualarımda ve hep aklımdaydın. Çok mutlu oldum.
Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım benim allah şifa versin inşallah sakin ol annesi sağlıkla çıkacak yavrun allah görünür görünmez bütün şer lerden korusun

Allah şifa versin bebeğine canım. Çabucak iyileşecek inşallah.

Kızlar doğum yaptım biraz geç girdim kızımda iyi bende şükür hepinize dua ettim ağrım varbiraz darısı hepinize inşallah
Canım cok sevindim gözün aydın bebeğine kavusmussun...Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeğine güle güle büyüt hep mutlu olun :) darısı diğer kader arkadaşlarımıza ve bana olsun inşallah

Cok sevindim canim benim Rabbim saglikla mucizeni kucagina almayi nasip etsin

Back