• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Doğru canım ama insanlar anlamıyor işte
bana da diyorlar cnm . o kadar sıkıntımızın üstüne bide bunlarla uğraşıyoruz yaa.gerçekten bizimki çok zor bir süreçti şimdi herkes oh bitti artık gözüyle bakıyor biz ise hala ağlıyoruz .ben de oğlumın meZarına gidicem çok uzun zamandır gitmedim onu taktım kafama nasıl gideceğim diye.bunu yazarken bile ağlıyorum .oyy oyyy oyy

Annemin elinden bebeği alıyo dudağı uçuk öpüp duruyo bebeğim uyuyo kafasındaki şapkanın ipi varmış onu alıyo hızla hıckırıyo limon verecekmiş ağzına hockırmasın diye kakasını yapamıyo niye yapamıyo diyo kimden ne duyuyorsa onu yapacak küçücük cocuga
Cnm yakındamı oturuyo kayonvaliden.sizde mi kalıyor şuan.şöyle düşün bungünler gelip geçecek en fazla eğer sende kalıyorsa 1 ay kalıp gidicek .sana yardım ediyorsa he he de geç.senin yardıma ihtiyacın var şuan.sende bebekuyıdukça yat dinlen.

bana da diyorlar cnm . o kadar sıkıntımızın üstüne bide bunlarla uğraşıyoruz yaa.gerçekten bizimki çok zor bir süreçti şimdi herkes oh bitti artık gözüyle bakıyor biz ise hala ağlıyoruz .ben de oğlumın meZarına gidicem çok uzun zamandır gitmedim onu taktım kafama nasıl gideceğim diye.bunu yazarken bile ağlıyorum .oyy oyyy oyy
Bende aynıyım canım oğlumun mezarı gözümü açıp kapatıyorum gözümün önünde diyorum ki beni istiyor yanına kuzum gidemedim uzun zaman oldu benimde

Kızlar ii akşamlar..beni sizden başka anlayabilecek biri olmadığı için buraya yazıyorum hep kusura bakmayın. Dün resmen sinir krizi geçirdim karnımdaki kızımı düşünüp sakinleşmeye çalıştım ama çok zor duruldum. Bi arkadaşa oturmaya gittik doğum yapmak uzere karnındaki hareketlerini hazırladığı şeyleri falan gosterdi. Orda belli etmedim ama beynim dondu canim yandı kavruldum sanki. Benim oğlum da öyle hareket ederdi karnımda ben de öyle hazırlanıp beklemiştim meleğimi. Ama kavuşamadık.. nankörlük yapmak istemiyorum çok şükür karnımda bi umut yavrum var ama ben iyileşemiyorum sanki kızlar..
Canım benimm bu acı çok zor bir acı.karnındaki allahın hediyesi.bizim bi komşu var evladını kaybetmiş üzerinden 25 sene geçmiş .kadın annemin komşusu.lafı geçince hala ağlıyormuş.düşün hepimizin daha o kadar yeniki.

Cnm yakındamı oturuyo kayonvaliden.sizde mi kalıyor şuan.şöyle düşün bungünler gelip geçecek en fazla eğer sende kalıyorsa 1 ay kalıp gidicek .sana yardım ediyorsa he he de geç.senin yardıma ihtiyacın var şuan.sende bebekuyıdukça yat dinlen.
Canım uyuyamıyorum gündüz kafamı koydum mu boğuldu mu düz mü döndü süt mü kaçtı boğazına gece bile bi garibim iki saatlik uykuyla duruyorum ve gene uyuyamıyorum

Bana bakmaya gelmedi canım o esim gecen gün dedi ki anne rose nin elinden tutta doğrulsun oda ben tutamam dedi güldüm sadece bir haftalık yemekleri yiyoruz canım işte bana bakmıyo o bir haftalık torununu kucağa alıştırıyor

Kızlar ii akşamlar..beni sizden başka anlayabilecek biri olmadığı için buraya yazıyorum hep kusura bakmayın. Dün resmen sinir krizi geçirdim karnımdaki kızımı düşünüp sakinleşmeye çalıştım ama çok zor duruldum. Bi arkadaşa oturmaya gittik doğum yapmak uzere karnındaki hareketlerini hazırladığı şeyleri falan gosterdi. Orda belli etmedim ama beynim dondu canim yandı kavruldum sanki. Benim oğlum da öyle hareket ederdi karnımda ben de öyle hazırlanıp beklemiştim meleğimi. Ama kavuşamadık.. nankörlük yapmak istemiyorum çok şükür karnımda bi umut yavrum var ama ben iyileşemiyorum sanki kızlar..
Kac haftalık canım bebeğin bilmiyorum ama az bi hareket etsin nasıl iyi gelecek sana onun için nasıl iyi olduğunu göreceksin

İyi akşamlar kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum. Sanırım hepimizin yapması gereken şey sabır.. hepimiz farklı süreçlerdeyiz ama yapmamız gereken şey bir. Kimimizin acısı henüz taze, onun ilacı iyileşip sürecin ilerlemesini sabırla beklemek. Kimimiz iyileşti yeni bir hamilelik gözlüyor. Her ay sabırla beklemesi gerekiyor. Kiminiz karnındaki yeni mucizenin endişesiyle haftaların ayların geçmesini bekliyor. Onun da yapması gereken sabır. Anlaşılan o ki doğumdan sonra da bazı imtihanlar devam ediyor, yine bizi bekleyen şey sabır.. hayat böyle birşey işte başa geleni sabırla dua ederek atlaymaya çalışacağız.. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın, gönlümüze ferahlık versin. Rabbimin şifası hem bizden hem bebeklerimizden eksik olmasın inşallah..

Kac haftalık canım bebeğin bilmiyorum ama az bi hareket etsin nasıl iyi gelecek sana onun için nasıl iyi olduğunu göreceksin
17 haftalık cnm karnımda kipirdadigini hissediyorum artık ve gercekten o gidiklamalar hem ii gelio hem de oğlumu hatırlatıyo. Büyüdükçe daha ii olur inş. Bu dünyada da annelik bize de nasip olur ins

17 haftalık cnm karnımda kipirdadigini hissediyorum artık ve gercekten o gidiklamalar hem ii gelio hem de oğlumu hatırlatıyo. Büyüdükçe daha ii olur inş. Bu dünyada da annelik bize de nasip olur ins
İnşallah canım büyüdükce göreceksin daha iyi olacak canım onun daha başka olduğunu görüp sevineceksin Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah

Aynı işte ne olsun doktora git gel bıktım herdefasında bidaha gitmeyecem diyorum yine gidiyorum doktor değiştirdim rahim filmi çekti sonuç temiz bakalım brklemedeyim neler olacak sende var mı bişey
Canım insallah rabbim en kısa Zaman'da nasip etsin. Beklemek çok zor biliyorum ama elimizden keske birşey gelse. Alan da o, veren de o. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Seninle aynı şekilde kaybettik Melek'lerimizi. Aklındaki tüm sorular acabalar neden ler hep kalıyor dmi

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah
Canım ya cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah hayırlı uzun ömürlü olur inşallah

Kızlar nasılsınız Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah doğum olurken hepinize dua ettim biz altı günlük olduk şükür o bana ben ona alışıyorum, abisine cok benziyor kuzum bakıp bakıp ağlıyorum cok sanırım depresyona giriyorum hayatımın en mutlu günlerini zehir ediyorum kendime sanırım. Gelenler gidenler kaynanamın gazına gelip cocuk doymuyor mama ver diyenler iki senedir evliyim kaynanama cok sinirlenirdimama hiç cvp vermedim bugüne kadar hastaneden çıkışta tüm içimizdekileri kustuk birbirimize eve gelince yalandan düştü bayıldı filan daha ne rezillikler şimdi de bana bakıyo aklı sıra misafirlerini ağırlıyor hava atıyo bol bol evimde herseyin yerini değiştirdiler hem evimde kalıp hem de bize kac gün baktılar gidecem ben deyip gitmeyen dengesiz annemin elinden bebeği alan annem severken kucağından alıp beni depresyona sokan bi insanla aynı evdeyim oğlum ölünce yüzümüze bakmayıp şimdi torun sahibi olan insan doğuma girmeden önceki gün beni telaslandırmayın panik oluyorum deyince bende doğuracağım diyen kadın su anda düşman gibi gözüküyor bana
Boşver sen kaynanayi.. Kizini ona verme aliyosa sende al kucagindan hemen. Emzircem de al. Verme bi dahada. Annen yaninda olsun o dengesiz kvye ihtiyacin yok

Canim benim CoK sevindim Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah.. Herşey çok güzel olacak inşallah. Cinsiyeti belli mi artik?

Cok sevindim canim Allah saglik sihhtale kucagina almayi nasip etsin bu kez yüzünü güldürsün insallah.Sen de umut aramak icin geldigin bu yerde artik umut olacaksin melek annelerine ne guzel.Boyle guzel haberler duydukca cok mutlu oluyorum darisi evlat acisi yasamis hasret ceken tum annelere insallah

Ne kadar güzel .Güzel haberler birbiri ardına gelmeye devam ediyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Canm hayırlı olsun.cok sevindim.ins bu defa sonu güzel olur.bizim de umudumuz artıyo böyle güzel haberler aldıkça.yüreği yanan bir annenn daha göz yaşları diniyor.evlat hasreti gidiyo.ben de bebegimi kaybettim ama umudumu kaybetmedim.inanıyorum yine gebe kalacam yine anne olacam

Bana bakmaya gelmedi canım o esim gecen gün dedi ki anne rose nin elinden tutta doğrulsun oda ben tutamam dedi güldüm sadece bir haftalık yemekleri yiyoruz canım işte bana bakmıyo o bir haftalık torununu kucağa alıştırıyor
Canım ya madem sana faydasından çok zararı var sinirinide bozuyor eşine söylesen güzel bir dille artık bebekle yalnız kalmak istediğinizi söylese gitmez mi . Benimkide bebeğimizi kaybettiğimiz zaman 5 ay sonra gelmişti müsait olup olmadığımızı sormadan 1 aylık program yapmış bide .o zamanlar ağlama krizlerim de hat safhadaydı ve eşimde iyi olmadığımı söylemişti kendisine. Ona rağmen gelmiş abuk sabuk konuşup duruyodu (kardeşinin hanımıyla dedikodumuzu yapmış onu anlatıyo bide) en son dayanamayıp ben çoçuğumu kaybetmişim siz neden bahsediyosunuz dedim .Bana çıkıp bana bak be kaybettiysen kaybettin bunun arkasına sığınıp durma dedi. Ki o zamana kadar ağzımızı açmadık herşeyimizi içimizde yaşadık .Daha ne laflar Orda parçalayacaktım kadını.Allahtan eşim yanımızdaydı da gördü hareketlerini ettiği lafları .Arabadaydık büyük bi kıyamet koptu hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım. Sonra aynı sendeki gibi memleketine gidince yok ben bayıldım yok kolum uyuştu .Eşime duygusal sömürüler ve yalanlar.anlatsam inanamazsınız.şimdi hamileyim ve eşimle konuştuk annesine söylemeyeceğiz en son ay eşim söyleyecek ve ne öncesinde nede sonrasında bizde kalmasını istemediğimi yanımda kendi annemi istediğimi söyleyecek .hamile olduğumu öğrenince uykularım kaçıyordu gelecek diye eşimle konuşunca rahatladım az da olsa .Seni ne kadar rahatsız ettiğini çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin arkadaşım.

Back