• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım ya madem sana faydasından çok zararı var sinirinide bozuyor eşine söylesen güzel bir dille artık bebekle yalnız kalmak istediğinizi söylese gitmez mi . Benimkide bebeğimizi kaybettiğimiz zaman 5 ay sonra gelmişti müsait olup olmadığımızı sormadan 1 aylık program yapmış bide .o zamanlar ağlama krizlerim de hat safhadaydı ve eşimde iyi olmadığımı söylemişti kendisine. Ona rağmen gelmiş abuk sabuk konuşup duruyodu (kardeşinin hanımıyla dedikodumuzu yapmış onu anlatıyo bide) en son dayanamayıp ben çoçuğumu kaybetmişim siz neden bahsediyosunuz dedim .Bana çıkıp bana bak be kaybettiysen kaybettin bunun arkasına sığınıp durma dedi. Ki o zamana kadar ağzımızı açmadık herşeyimizi içimizde yaşadık .Daha ne laflar Orda parçalayacaktım kadını.Allahtan eşim yanımızdaydı da gördü hareketlerini ettiği lafları .Arabadaydık büyük bi kıyamet koptu hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım. Sonra aynı sendeki gibi memleketine gidince yok ben bayıldım yok kolum uyuştu .Eşime duygusal sömürüler ve yalanlar.anlatsam inanamazsınız.şimdi hamileyim ve eşimle konuştuk annesine söylemeyeceğiz en son ay eşim söyleyecek ve ne öncesinde nede sonrasında bizde kalmasını istemediğimi yanımda kendi annemi istediğimi söyleyecek .hamile olduğumu öğrenince uykularım kaçıyordu gelecek diye eşimle konuşunca rahatladım az da olsa .Seni ne kadar rahatsız ettiğini çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin arkadaşım.
Canım ya sağlıkla al bebeğini kucağına Rabbim acısını göstermesin bugün güzel haberler alıyoruz bir bir benimki de bayıldı hemen ayıldı sağlıkcıyım ben bide yani gidecekti gidemedi bosanacaksanız bosanında beni kullanmayında oğlum olmasa ben senle napacağım filan zamanında istediği şey olmayınca kendini camdan aşağı atmış kadın bişey filan olur benden bulmasın dedim belasını ama Rabbim bildiği gibi yapsın bu kadını başka bişey demiyorum

R Rose7106 @orkidekaramel Nehirimmmm Nehirimmmm D Duygu8635 bengisu022 bengisu022 ve diğer tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim evladına kavuşan annelerin evlatlarına uzun ömür, hamile arkadaşlara evlatlarına sağlıkla,uzun ömürle kavuşmak, hamile kalmak isteyen tüm melek annelerine tez vakitte uzun ömürlü evlatlarnasip etsin.

Cok sevindim canim Allah saglik sihhtale kucagina almayi nasip etsin bu kez yüzünü güldürsün insallah.Sen de umut aramak icin geldigin bu yerde artik umut olacaksin melek annelerine ne guzel.Boyle guzel haberler duydukca cok mutlu oluyorum darisi evlat acisi yasamis hasret ceken tum annelere insallah
Nehirim nasilsin nasil gidiyor doktorun doğum tarihi artik belirledi mi?

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah
Ay cnm ben senin hamile olduğunu bilmiyordum.yeni mi söylüyorsun dimi.çok sevindim çok

R Rose7106 @orkidekaramel Nehirimmmm Nehirimmmm D Duygu8635 bengisu022 bengisu022 ve diğer tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim evladına kavuşan annelerin evlatlarına uzun ömür, hamile arkadaşlara evlatlarına sağlıkla,uzun ömürle kavuşmak, hamile kalmak isteyen tüm melek annelerine tez vakitte uzun ömürlü evlatlarnasip etsin.

Maşallah ya sayfamızda bir sürü hamile oldu Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin bekleyen tüm kardeşlerim de inşallah en hayırlı vakitte bizlere güzel haberler verecekler..

Nehirim nasilsin nasil gidiyor doktorun doğum tarihi artik belirledi mi?
Pazartesi gidicem canim doktora bakalim tam belli olur artik herhalde.Sen nasilsin belli oldu mu tarih?Bir de ayni güne denk gelirmiş ikimizinde:))Iyiyim agirlaşmaya başladim kasilmalarim da sıklaşti stres dersen tavan yapti artik.Ablam geldi sagolsun hem kafam dagiliyor hem de her işime yardimci oluyor.Bebegin utusu yaptik dolabini hazirladik işin dogrusu yalniz yapacak cesaretim yoktu kizim hep aklimda onun icin aldigim çogu eşyayi kaldirdim melegim icin almistim sadece onun olarak kalsin istedim Yaptigim her işte ah kizim diyorum senin icin de böyle hazirliklar yapacaktim ah cok üzülüyorum

Pazartesi gidicem canim doktora bakalim tam belli olur artik herhalde.Sen nasilsin belli oldu mu tarih?Bir de ayni güne denk gelirmiş ikimizinde:))Iyiyim agirlaşmaya başladim kasilmalarim da sıklaşti stres dersen tavan yapti artik.Ablam geldi sagolsun hem kafam dagiliyor hem de her işime yardimci oluyor.Bebegin utusu yaptik dolabini hazirladik işin dogrusu yalniz yapacak cesaretim yoktu kizim hep aklimda onun icin aldigim çogu eşyayi kaldirdim melegim icin almistim sadece onun olarak kalsin istedim Yaptigim her işte ah kizim diyorum senin icin de böyle hazirliklar yapacaktim ah cok üzülüyorum
Benim doktor 2 mart dedi 39 haftasında Alcaklar inşallah. tarih artik belli. Henüz su an çok şükür kasilma yok kasik Agrisi yasiyorum. Kizima fazla birşey almadik hastane çikisi bataniye falan hazir henüz yikamadik erken daha. Zaman cabuk geçmiyor bi an kizimi kucagima alasim geliyor. Doğumlar başladı mart grubunda. Takip ediyorum oradan da:) evimde hic birşey yapmiyorum yatiyorum hep. TV izliyorum nete takiliyorum böylece vakit geçiyor canimda sikiliyor napam işde:\ pzt günü öğren bakalim bende merak ettim bize de haber ver bekliyorum:) allahim inşallah kucagimiza aliriz yavrularimizi

Benim doktor 2 mart dedi 39 haftasında Alcaklar inşallah. tarih artik belli. Henüz su an çok şükür kasilma yok kasik Agrisi yasiyorum. Kizima fazla birşey almadik hastane çikisi bataniye falan hazir henüz yikamadik erken daha. Zaman cabuk geçmiyor bi an kizimi kucagima alasim geliyor. Doğumlar başladı mart grubunda. Takip ediyorum oradan da:) evimde hic birşey yapmiyorum yatiyorum hep. TV izliyorum nete takiliyorum böylece vakit geçiyor canimda sikiliyor napam işde:\ pzt günü öğren bakalim bende merak ettim bize de haber ver bekliyorum:) allahim inşallah kucagimiza aliriz yavrularimizi
Cnm niye o kadar çok bekletiyor.39.hafta geç değil mi.yani normalde geç değil ama bizim için geç.

Cnm niye o kadar çok bekletiyor.39.hafta geç değil mi.yani normalde geç değil ama bizim için geç.
Bende korkuyorum doktora dedim 37 te al dedim alamam diyo bebis iyi gidiyor diyor hepsi doktorun fikrinde. Ama işde:KK43: saglikli doğsun da gerisi bos. Kasilmada yok henüz.

Benim de doktor igneyi kesti artik bundan sonra dogsa da olur dedi.Tarih erken dogum söz konusu oldugu icin vermiyor galiba.Eger bir sıkınti olmazsa mart başina kadar bekleriz demisti bakalim pazartesi haber veririm canim.

Bende korkuyorum doktora dedim 37 te al dedim alamam diyo bebis iyi gidiyor diyor hepsi doktorun fikrinde. Ama işde:KK43: saglikli doğsun da gerisi bos. Kasilmada yok henüz.
Aynen cnm önemli olan sağlıkla doğması.stres yapma diye dedim ondan.benim doktor max.38 de alacaktı ama sonradan 37+4 e karar verdik öyle alındı.

Benim de doktor igneyi kesti artik bundan sonra dogsa da olur dedi.Tarih erken dogum söz konusu oldugu icin vermiyor galiba.Eger bir sıkınti olmazsa mart başina kadar bekleriz demisti bakalim pazartesi haber veririm canim.
Biz İğneyi kesmedik doğuma kadar var. Coraspini kestim. Sadece kan hapi kullanıyorum çok şükür kan değerlerin iyi gidiyor bu arada tansiyon cikmaya başladı son zamanlarda:KK43: korkuyorum :KK43:

Canım insallah rabbim en kısa Zaman'da nasip etsin. Beklemek çok zor biliyorum ama elimizden keske birşey gelse. Alan da o, veren de o. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Seninle aynı şekilde kaybettik Melek'lerimizi. Aklındaki tüm sorular acabalar neden ler hep kalıyor dmi
Hiç çıkmıyor ki neden acaba diye soruyorum allah tekrarından korusun hepimizi

O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah
İnanmıyorum çok çooook sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gider hayırlı olsun canım yeminle çok sevindim

toprakim- toprakim- canım çokk sevindimm sıhhatli sağlıklı kucağına almak büyütmek nasip olsun inşallah darısıda bizlere artık hayırlısıyla allahın izniyle
S sernur3535 canım neyaptın tahlil sonuçlarına birşey demedin sanırım merak ettimm

Ay cnm ben senin hamile olduğunu bilmiyordum.yeni mi söylüyorsun dimi.çok sevindim çok
Evet canım yeni söyledim :) çok şükür rabbime. Nasipse kızım olucak. @orkidekaramel sormuştun canım

İnanmıyorum çok çooook sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gider hayırlı olsun canım yeminle çok sevindim
Canım benim çook teşekkür ederim. İnşallah. Rabbim en tez vakitte sana da nasip etsin . Dualarımdasın

toprakim- toprakim- canım çokk sevindimm sıhhatli sağlıklı kucağına almak büyütmek nasip olsun inşallah darısıda bizlere artık hayırlısıyla allahın izniyle

amin canımm. İnşallah hepimiz güzel günler görücez.isteyen tüm melek annelerine nasip olsun hayırlı ömürlü evlatlar

Niye insanlar tarafından doğum yapmamış anne olmamış gibi bakılıyoruz? O kadar sinirleriö bozuluyor ki.. mesela bi ortamda çocuklulular falan karışık bi ortamda çocuğu olmayan biri kalkıp ay bak biz rahatız çocukla uğraşıyolar baksana gibi bi cümle nasıl kurabiliyor yada çocuğu olunca ay canım çocuksuz zamanlarının tadını çıkar nasıl diyebiliyor?? Aklım almıyor nefret duygularım kabarıyor. Be hadsiz densiz ben anne değilmiyim bebeğim toprakta da yanımda değil diye anne olamadım mı? Ben yanımda olsaydı bir kere of dermiydim bir kere isyan edermiydim? Bu kadar düşüncesix olunabileceğini Aklım beynim almıyor Kalplerini kırıcam bir gün o olacak kaçıncı defa bu konuşmalar yapılıyor nasıl tepki vermem şazım susmam mı gerek

Evet canım yeni söyledim :) çok şükür rabbime. Nasipse kızım olucak. @orkidekaramel sormuştun canım

Canım benim çook teşekkür ederim. İnşallah. Rabbim en tez vakitte sana da nasip etsin . Dualarımdasın
Gerçekten çok sevindim. Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin ins Biliyorsun benimde kizim olucak nasip ederse. Oğlum hala aklimda. Ama zaman geçmiyor hep korku gergin yasiyorum doğum iki mart dedi doktor max 39 da Alcaklar erken almasini istiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum :(

Niye insanlar tarafından doğum yapmamış anne olmamış gibi bakılıyoruz? O kadar sinirleriö bozuluyor ki.. mesela bi ortamda çocuklulular falan karışık bi ortamda çocuğu olmayan biri kalkıp ay bak biz rahatız çocukla uğraşıyolar baksana gibi bi cümle nasıl kurabiliyor yada çocuğu olunca ay canım çocuksuz zamanlarının tadını çıkar nasıl diyebiliyor?? Aklım almıyor nefret duygularım kabarıyor. Be hadsiz densiz ben anne değilmiyim bebeğim toprakta da yanımda değil diye anne olamadım mı? Ben yanımda olsaydı bir kere of dermiydim bir kere isyan edermiydim? Bu kadar düşüncesix olunabileceğini Aklım beynim almıyor Kalplerini kırıcam bir gün o olacak kaçıncı defa bu konuşmalar yapılıyor nasıl tepki vermem şazım susmam mı gerek
Bende ayni fikirdeyim 40 günlük bebeği boğulup denize atan cani anneler var geçen haberlerde izledik hele iki aylik bebeğini evde yalniz birakip kaçan da o kadar kiziyorum insan yavrusu için içi içi titrer.. Ben bile titriyorum yavruma birşey olmasin diye. Hareket etmedi mi hemen hastaneye koşuyorum korkuyorum iste :(

Kızlar bunu oludunuz mu ? Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyayagelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlarakefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göreiyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi enbüyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile oluncabaşka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..

Back