- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Allah razi olsun canim Hepimiz birbirimizin dualarinda bulusuyoruz ne guzel bizi bizden baska kim anlar ki onun icin acilarimiz bir dualarimiz birB BlackandBlackzelal41 @orkidekaramel arasimmmm Nehirimmmm Tutuy bengisu022 C cikonunannesi ebican_040506 N nihangenc @Melekoglumm @cookies91 @Gulcin-84 @Esigul6061 @gaye demir @tugrammbebegimm @Yusuf Eymen melegim @eda_insaat @Rose7106 ismini Unuttuğum tüm melek anneleri,arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınz
Canım bi gelişme varmı . Farklı doktora filan gittin miAmin canim amin hicbirimize bir daha yasatmasin insallah herseyin temiz cikmasina sevindim canim bakalim bizim ne cikicak.paikolojik durum ne cnm merk ettim..bende korkarim canim seni cok iyi anlıyorum korkum iki kat artti ah diyorum oglum yasasaydibuyuycekti...guzel oglum...herseyin hayirlisi versin Rabbim ins birgun bizde saglikli evlatlarin anneleri oluruz
Hyr cnm gdemedim agrim var evde yatyrm dnleniyrm bsy olmasn hafta snu doktorlar gelmiyrms müdahale etmeye pazartsi kendi dktruma gdicem tekrr bakicak kalp atisi varmi dye hakkimda hayirlisi olsun insCanım bi gelişme varmı . Farklı doktora filan gittin mi
Nasıl Ağrı'n var canımHyr cnm gdemedim agrim var evde yatyrm dnleniyrm bsy olmasn hafta snu doktorlar gelmiyrms müdahale etmeye pazartsi kendi dktruma gdicem tekrr bakicak kalp atisi varmi dye hakkimda hayirlisi olsun ins
Sanki adetim gelicek gbi canim kasiklarim da batma var bde su gbi akintim olmaya basladi ara sira hafif karnima agri gryrNasıl Ağrı'n var canım
Canm ben hamileyken ilk baslarda adet sancisı gibi sancı çektim.hatta 3. 4 aya kadat da vardı.doktorm ağrı normal degil diyordu amw ben cektimSanki adetim gelicek gbi canim kasiklarim da batma var bde su gbi akintim olmaya basladi ara sira hafif karnima agri gryr
. Tam olarak bilemiyorum ama bu tür Ağrı'lar ve akıntı normal olabilir. Tabi önemli olan şiddeti . Çok şiddetli ise biran önce doktora gitmekte fayda varSanki adetim gelicek gbi canim kasiklarim da batma var bde su gbi akintim olmaya basladi ara sira hafif karnima agri gryr
Dktrm progestan ic dedi kanamn pihtili olursa hastaneye gel dedi bekliyrm hakkimda hayirlisi olsun artik umut etmiyorm cnku ben de gördüm ultrasonda hc hareket yktu kalpte sesi brk hareket yoktu. Tam olarak bilemiyorum ama bu tür Ağrı'lar ve akıntı normal olabilir. Tabi önemli olan şiddeti . Çok şiddetli ise biran önce doktora gitmekte fayda var
Yok canim 33te 0 kilodaydi simdi 35 olduk ama cok sukur dun kontrolumde cok almamisti 160 gr filan almis dikkat ettim bu ay. Aslinda gelisimi normaldi sadece 1 hafta ondeydi ben is yerinde hareketliydim. Ama son 1 ay yaninda calistigim dr ayrilinca hastanefr bankoda oturdum sanirim hareketsizlik bi anda kilo yapti. Dun cok guzrl karsiladi oglumuz bizi inanim mutluluktan agladim. Ultrosomda gulumsuyodu nts deyken cok dua ettim sonra usg bi baktik su yutup guluyor dr da sasirdi bu ender rastlafigimiz yakaladigimiz anlar dedi . Sanki strsimi anliyomus gibi beni rahatlatti. Allah buyuk oma sigimdik canim. Allah senim kuzunuda korusum hepimizinkini korusin insallajSelam canım öncelikle hayırlı olsun bebisin. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Benimde bayram tatiline denk geliyordu dogumum malum 9 gün tatil. Riske girmek istemedim ya o tarihlerde Allah korusun birşey olursa diye Dr umla bayramdan önce 38+2 de 3400 kg olarak doğumumu yaptım çok sukur ki sağlıklı ve yanımda. Ayrıca drlarin kilosuna dikkat et demelerine çok bakma son haftalar bebeğin kilo alımı yavaşlıyor baya bakarsın son haftalar gelişimi normali yakalar yada fark daha az olur. Buarada ne yiyip iciyorsun masaallah benimki son haftalarda o kilodaydi 29 haftalıksin değil mi? Bu arada bebeğin kilo alımı doğum şeklinden dolayı dememiştir Dr un rahim tasiyamazsa diye dikkat et demistir. Sağlıcakla kalın.
Canım benim, öyle güzel yazmışsınız ki resmen o anları yaşadım ben. Maaşallah oğluşa, rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel allahım biz yaralı annelere de kısa zamanda hediyelerimizi göndersin. Amin. Allah nazarlardan korusun.Yok canim 33te 0 kilodaydi simdi 35 olduk ama cok sukur dun kontrolumde cok almamisti 160 gr filan almis dikkat ettim bu ay. Aslinda gelisimi normaldi sadece 1 hafta ondeydi ben is yerinde hareketliydim. Ama son 1 ay yaninda calistigim dr ayrilinca hastanefr bankoda oturdum sanirim hareketsizlik bi anda kilo yapti. Dun cok guzrl karsiladi oglumuz bizi inanim mutluluktan agladim. Ultrosomda gulumsuyodu nts deyken cok dua ettim sonra usg bi baktik su yutup guluyor dr da sasirdi bu ender rastlafigimiz yakaladigimiz anlar dedi . Sanki strsimi anliyomus gibi beni rahatlatti. Allah buyuk oma sigimdik canim. Allah senim kuzunuda korusum hepimizinkini korusin insallaj
33 teyse normal canım çok sevindim herşeyin normal güzel gitmesine. İnan tombis bebegi yıkamak bakmak zayıf bebekten daha kolay azıcık etli butlu olmalarinin bir zarari yok bence :) ama önce sağlıkları yerinde olsun da herşey olur Allahın izniyle. Rabbim tamamına erdirsin canim. Kucağına aldıktan sonra gecirdigin su sıkıntılı günleri unutuyorsun inan benimde hamilelikte psikolojim cok kotuydu heran kaybetme korkusu ile yasiyordum ama inan şuan bebisten aklına birşey gelmiyor. Rabbim isteyen herkese öncelikle buradaki arkadaşlarıma bu duyguyu yasamayi nasip etsin. Bizimde meleklerimize sağlıklı güzel uzun omurler versin.Yok canim 33te 0 kilodaydi simdi 35 olduk ama cok sukur dun kontrolumde cok almamisti 160 gr filan almis dikkat ettim bu ay. Aslinda gelisimi normaldi sadece 1 hafta ondeydi ben is yerinde hareketliydim. Ama son 1 ay yaninda calistigim dr ayrilinca hastanefr bankoda oturdum sanirim hareketsizlik bi anda kilo yapti. Dun cok guzrl karsiladi oglumuz bizi inanim mutluluktan agladim. Ultrosomda gulumsuyodu nts deyken cok dua ettim sonra usg bi baktik su yutup guluyor dr da sasirdi bu ender rastlafigimiz yakaladigimiz anlar dedi . Sanki strsimi anliyomus gibi beni rahatlatti. Allah buyuk oma sigimdik canim. Allah senim kuzunuda korusum hepimizinkini korusin insallaj
Ne guzel Canm.hersey yolunda.biz de bebegimizin su yutmasni görmüştük.cok sasrmistk.bi defa da yeni uyanmis büyük insanlar gibi hem esniyo gem geriliyo gibiydi.ah canm bizlere de dua et bir an önce gebe kalalm.Yok canim 33te 0 kilodaydi simdi 35 olduk ama cok sukur dun kontrolumde cok almamisti 160 gr filan almis dikkat ettim bu ay. Aslinda gelisimi normaldi sadece 1 hafta ondeydi ben is yerinde hareketliydim. Ama son 1 ay yaninda calistigim dr ayrilinca hastanefr bankoda oturdum sanirim hareketsizlik bi anda kilo yapti. Dun cok guzrl karsiladi oglumuz bizi inanim mutluluktan agladim. Ultrosomda gulumsuyodu nts deyken cok dua ettim sonra usg bi baktik su yutup guluyor dr da sasirdi bu ender rastlafigimiz yakaladigimiz anlar dedi . Sanki strsimi anliyomus gibi beni rahatlatti. Allah buyuk oma sigimdik canim. Allah senim kuzunuda korusum hepimizinkini korusin insallaj
Amun canum bu gun asure yapip dagitim yaparken hepinize dua ettim. Allah buyuk hepimizin Yar ve yardimcisi olsun insallaj33 teyse normal canım çok sevindim herşeyin normal güzel gitmesine. İnan tombis bebegi yıkamak bakmak zayıf bebekten daha kolay azıcık etli butlu olmalarinin bir zarari yok bence :) ama önce sağlıkları yerinde olsun da herşey olur Allahın izniyle. Rabbim tamamına erdirsin canim. Kucağına aldıktan sonra gecirdigin su sıkıntılı günleri unutuyorsun inan benimde hamilelikte psikolojim cok kotuydu heran kaybetme korkusu ile yasiyordum ama inan şuan bebisten aklına birşey gelmiyor. Rabbim isteyen herkese öncelikle buradaki arkadaşlarıma bu duyguyu yasamayi nasip etsin. Bizimde meleklerimize sağlıklı güzel uzun omurler versin.
Etmem mi canim inan bu gun adure pusirirken bile hepinize dua ettim Yuce Mevla kucaklarimizi saglikli hayirli omurlu evlatlarla en hayirli ve tez vakitte doldurur insallahNe guzel Canm.hersey yolunda.biz de bebegimizin su yutmasni görmüştük.cok sasrmistk.bi defa da yeni uyanmis büyük insanlar gibi hem esniyo gem geriliyo gibiydi.ah canm bizlere de dua et bir an önce gebe kalalm.
Zelal cok mutlu oluyorum boyle guzel haberler alinca masallah kuzucuga Allah saglik sihhat versin insallah canim.Cok duygulandim inan burda ilk test yapip cift cizgi gordugun gunler geldi aklima nasil da heyecanlanmistik mutlu olmustuk zaman nasil da geciyor .insallah canim simdi de bebegine saglik sihhatle kavusacagin gunler gelecek az kaldi bol bol dinlen dualarim her zaman seninle ve minik prensinle arkadasim.Yok canim 33te 0 kilodaydi simdi 35 olduk ama cok sukur dun kontrolumde cok almamisti 160 gr filan almis dikkat ettim bu ay. Aslinda gelisimi normaldi sadece 1 hafta ondeydi ben is yerinde hareketliydim. Ama son 1 ay yaninda calistigim dr ayrilinca hastanefr bankoda oturdum sanirim hareketsizlik bi anda kilo yapti. Dun cok guzrl karsiladi oglumuz bizi inanim mutluluktan agladim. Ultrosomda gulumsuyodu nts deyken cok dua ettim sonra usg bi baktik su yutup guluyor dr da sasirdi bu ender rastlafigimiz yakaladigimiz anlar dedi . Sanki strsimi anliyomus gibi beni rahatlatti. Allah buyuk oma sigimdik canim. Allah senim kuzunuda korusum hepimizinkini korusin insallaj
Sagol canim evet 15 mart esimin dogum gunuydu erjen yspmistim testi hsyslet gibiydi cizgiZelal cok mutlu oluyorum boyle guzel haberler alinca masallah kuzucuga Allah saglik sihhat versin insallah canim.Cok duygulandim inan burda ilk test yapip cift cizgi gordugun gunler geldi aklima nasil da heyecanlanmistik mutlu olmustuk zaman nasil da geciyor .insallah canim simdi de bebegine saglik sihhatle kavusacagin gunler gelecek az kaldi bol bol dinlen dualarim her zaman seninle ve minik prensinle arkadasim.
B BlackandBlackzelal41 @orkidekaramel arasimmmm Nehirimmmm Tutuy bengisu022 C cikonunannesi ebican_040506 N nihangenc @Melekoglumm @cookies91 @Gulcin-84 @Esigul6061 @gaye demir @tugrammbebegimm @Yusuf Eymen melegim @eda_insaat @Rose7106 ismini Unuttuğum tüm melek anneleri,arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınz
Cnm senn kese olusmuydu yoksa hic olusmadan mi düştü kurtaj olmadn dmi cok zor seyler yasiyoruz rabbim yardım etsn
ALLAH razı olsun canım, inşallah ALLAH sağlıcakla uzun ömürle kavuşmayı nasip eder hepimize.Etmem mi canim inan bu gun adure pusirirken bile hepinize dua ettim Yuce Mevla kucaklarimizi saglikli hayirli omurlu evlatlarla en hayirli ve tez vakitte doldurur insallah
amin canım amin. yasemin sen aspirin kullanmayı bıraktın mı ? 32 gibi bırakılıyor dimi.Canım arkadaşım, kaderdaşım sen de benim dualarımdasın... Doğuma girerken Rabbim nasip ederse hepinize ayrı ayrı dua edeceğim. Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin, sağlıklı, hayırlı evlatlar ama en çok melek annelerine nasip etsin. Bu duyguyu en çok bizler hak ediyoruz... Rabbim gönlümüzü yaralı bırakmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?