Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Milletin istemeden oluyor bide hazır değildim diye hönçk hönk alıyorlar gerçekten o an sinirden ölüyorum bizde volkan lar gibi yanıyoruz tık yok ne yapalım bazen kendimi teselli ediyorum zaten kaç yıl yaşayacağız boşver diyorum ama bi yanım hep buruk
Ben de oyleyim ya.gbi arkadasm gebeligi benden 4 5 gerideydi ve dogum yaptı ocakta.gecen lohusa deprosyonu yaşıyorum diyo.icimden ben de lohusa ölümü yaşadım dedim

Ben de oyleyim ya.gbi arkadasm gebeligi benden 4 5 gerideydi ve dogum yaptı ocakta.gecen lohusa deprosyonu yaşıyorum diyo.icimden ben de lohusa ölümü yaşadım dedim
Bizi kimse anlamaz arkadaşım. Yaşamayan anlamaz. Lohusa olup da bebeksiz olmak dünyadaki en büyük acı, onlar nasıl anlasın acıyı. Öyle rahat konuşuyolar ki, bi daha olur üzülme filan diyolar. En sinir olduğum laf. Bi daha olur da aynısı olmayacak ki oğlumun? Ben oğlumu kaybettim, yeri dolmayacak ki. Olursa başka evladım olacak.

Bizi kimse anlamaz arkadaşım. Yaşamayan anlamaz. Lohusa olup da bebeksiz olmak dünyadaki en büyük acı, onlar nasıl anlasın acıyı. Öyle rahat konuşuyolar ki, bi daha olur üzülme filan diyolar. En sinir olduğum laf. Bi daha olur da aynısı olmayacak ki oğlumun? Ben oğlumu kaybettim, yeri dolmayacak ki. Olursa başka evladım olacak.
Canm senin daha cok yeni.acı gecmiyor ama insan acıyla yasamaya alışyor.ben ilk günler bu psikoljiyle hicbirsey yapamam edemem diyordum.ve gercekten nefesim kesiliyordu sanki nefes alamıyordm acımdan.sonra hayata kaldığın yerden devam ediyorsn ama buruk hüzünlü.bebegimi bir sn bile aklimdan çıkaramıyorum.ama herkesle konusmuyorum.hala agliyorum ama ilk günler gibi degil.ve herkesin yannda ağlamıyorm.mesela dün çarşıda yürürken küçük bir kızn üzerinde bebehime aldgm pembe yelegi gördüm.boğazıma birşeyler düğümlendi.aksama kadar cikardm o anı aklmdam isime gücüme baktm.ama gece oturdum baya ağladım sonra rahatladm

Canm senin daha cok yeni.acı gecmiyor ama insan acıyla yasamaya alışyor.ben ilk günler bu psikoljiyle hicbirsey yapamam edemem diyordum.ve gercekten nefesim kesiliyordu sanki nefes alamıyordm acımdan.sonra hayata kaldığın yerden devam ediyorsn ama buruk hüzünlü.bebegimi bir sn bile aklimdan çıkaramıyorum.ama herkesle konusmuyorum.hala agliyorum ama ilk günler gibi degil.ve herkesin yannda ağlamıyorm.mesela dün çarşıda yürürken küçük bir kızn üzerinde bebehime aldgm pembe yelegi gördüm.boğazıma birşeyler düğümlendi.aksama kadar cikardm o anı aklmdam isime gücüme baktm.ama gece oturdum baya ağladım sonra rahatladm
Acımız geçmeyecek ki, geçmeyeceğini biliyorum ben. Evlat kaybettik. Yerini bi şey dolduramaz. Ancak bi nebze teselli buluruz kardeşleriyle. İnşaallah rabbim nasip eder. Hep dua ediyorum, tüm melek anneleri için dua ediyorum. Rabbim diyorum biz sana bebeklerimizi melek olarak verdik, sen bize kardeşlerini hayırlı sağlıklı evlatlar olarak gönder. Amin.
Burdaki her gebelik haberinde kendim gebe kalmışım gibi seviniyorum. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. Bizim imtihanımız çok ağır, mükafatı da çok büyük. Geçecek elbet bu günler, bizim de güldüğümüz günler gelecek. Ama bebeklerimizin sızısı kalbimizde hep kalacak. Yaşlanıp torunlarımız olsa bile bebeklerimizi unutmuycaz, her evlat birbirinden farklı çünkü. Benim üzüldüğüm nokta, zannediyolar ki o bebekleri öpüp koklayamadık diye daha az seviyoruz yada daha az canımız yanıyo. Halbuki ben karnımdayken bile seviyodum oğlumu, okşuyodum, masaj yapıyodum. Nasıl sevmem?
Allah hediyelerimizi en kısa zamanda göndersin inşaallah. Beklemek o kadar zor ki.

arasimmmm arasimmmm canım okuduğum an içim cız etti, allahım birşey olmasın mucize ver dedim. Bnde aynısını yasadım biliyorsun. Sağlıklı bir evlat kaybettim ve ardından düşük... Ama ben kalp atışını duyduktan sonraki kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendim belki de senin gec döllenme gibi birşey söz konusudur belki de korktuğumuz gibi değildir . Ama bu süreci yasamış biri olarak söylüyorum sana rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sakın yıpratma kendini. Dr um bana kürtajdan 1 adet sonra bile korunmayı bırakabilirsin ama sen bekle sonuçlara göre hareket edelim demişti . Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün

canım benimde 37 haftalık karnımda öldü 3kg. altı ay önce.benim doktorum perinatologdu.yani son ana kadar birşeyi yoktu.başka doktorlara sordum.kan pıhtılaşmasıyla alakası yok dedi.pıhtılaşma testi yaptırdım.mtrh homozigot çıktı.doktorlar bunun önemsiz old.söyledi.öyle olsaydı bu zamana kadar yaşamazdı dedi.bana bi kaç doktor minimumu dekolman yaşamıssın dedi.bu arada prof esat orhon die bi doktor var nette.gebelikte pıhtılaşma ile ilgili tüm sorularınızı anında cevaplıyor.inferlite de ünlü bi doktor.değerlerimi ben ona yazdım.bana sakın iğne hap kullanma dedi.başka sonuçlar doğurur bu sefer dedi.aynı şeyi kendi doktorumda söyledi.bu arada başka düşüğüm yok.bunuda göz önünde bulunduruyorlar.sizde kendi sitesinden ona yazıp yorumlarını alabilirsiniz.çok iyi biri 2-3 içerisinde cevaplıyor
Evet yazdım esat dktra bekliyorum tesekkurler.

Amin canim amin cok haklisin Rabbim bizi siniyor daha beterinden korusun babam da kemoterpi görüyor bebeğimin olacağına o kadar sevinmisti ki insallah saglikli bebegim olur da babam da sever...hep hayalim de mutlu yuvam da bebegimde olsun istedim eşime evlat veremedim ona cok üzülüyorum:KK43: ama inaniyorum birgun olucak Rabbim vericek hepimizin yuzu sira sira gulucek...canm benim de kistim oluşmuş progestan mi yapti bilmiyorum ins oda gecer snra sogan suyu yapmayı dusunuyrm yine temzlensin rahimim...canm sevindim ne guzel bir evladini Rabbim ona bagslams Allah isterse hersey olur bizim de vaktimiz degilmis...
Bizim nur topu gibi evlatlarımız var sadece sonsuz alemde sabır edelim kendimiz icin ailemiz icin eslerimizde bizim kadar yıprandı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Doktugumuz gozyaslarımızın insallah mükafatını da gorecegız

Bana da hemen ayaga kalktım diye cabuk atlattın dediler saatlerce ağladım . Neyi atlatıyorum yaa gözlerimin pınarı kurudu ağlamaktan siz nerden bileceksiniz .

Allah razı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah evlat acısını hicbirimize içimizde buyuk bir acı tükenmez bir korku var ama umudumuzda bizimle Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Kuzlar bu gun kontrole gittik bi yandan cok sukur diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum. Daha dogrusu dr tedirgin etti 39. Haftama girdigimde planliyor dogumu bebegin gelisimi 1 hafta onde dikkat et kilo cok almasin iyi degil dedi :KK43: oglumada boyle giderse 4u gecer demislerdi 3.5 kilo dogmustu su an tahmini 2.800 mus insallah bi tehlikesi olmaz dua edin:KK43: bu ay diyet yapicam mecburen .Allah hepimizin yardimcisi olsun
Selam canım öncelikle hayırlı olsun bebisin. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Benimde bayram tatiline denk geliyordu dogumum malum 9 gün tatil. Riske girmek istemedim ya o tarihlerde Allah korusun birşey olursa diye Dr umla bayramdan önce 38+2 de 3400 kg olarak doğumumu yaptım çok sukur ki sağlıklı ve yanımda. Ayrıca drlarin kilosuna dikkat et demelerine çok bakma son haftalar bebeğin kilo alımı yavaşlıyor baya bakarsın son haftalar gelişimi normali yakalar yada fark daha az olur. Buarada ne yiyip iciyorsun masaallah benimki son haftalarda o kilodaydi 29 haftalıksin değil mi? Bu arada bebeğin kilo alımı doğum şeklinden dolayı dememiştir Dr un rahim tasiyamazsa diye dikkat et demistir. Sağlıcakla kalın.

arasimmmm arasimmmm canım okuduğum an içim cız etti, allahım birşey olmasın mucize ver dedim. Bnde aynısını yasadım biliyorsun. Sağlıklı bir evlat kaybettim ve ardından düşük... Ama ben kalp atışını duyduktan sonraki kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendim belki de senin gec döllenme gibi birşey söz konusudur belki de korktuğumuz gibi değildir . Ama bu süreci yasamış biri olarak söylüyorum sana rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sakın yıpratma kendini. Dr um bana kürtajdan 1 adet sonra bile korunmayı bırakabilirsin ama sen bekle sonuçlara göre hareket edelim demişti . Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün
Keske canim keşke oyle olsaydı ama bebegim adetime gre iki hafta geride kalmis durmus gelismesi demek ki bir umut bekledim ama cok agrim oluyor progestan iciyrm hala hafta snu kanamam filan olmasn dye bde su gbi bsyler geldi agri varken anlamadim cokta korkuyrm :(
Rabbim yardim etsin ins tekrarini yasamayiz senn incelemeden snra birsey cktimi canim ?kurtajdn snrada inceleniyrms

Keske canim keşke oyle olsaydı ama bebegim adetime gre iki hafta geride kalmis durmus gelismesi demek ki bir umut bekledim ama cok agrim oluyor progestan iciyrm hala hafta snu kanamam filan olmasn dye bde su gbi bsyler geldi agri varken anlamadim cokta korkuyrm :KK43:
Rabbim yardim etsin ins tekrarini yasamayiz senn incelemeden snra birsey cktimi canim ?kurtajdn snrada inceleniyrms
Hayırlısı olsun Canım rabbim sana sağlık versin.tekrarını yaşatmasın. Bnm ne verdiğim kanlarda nede o pataloji sonucunda hiç birşey çıkmadı .bir sıkıntı yok hersey normal bu işin birde paikolojik boyutu var unutmamak lazım Dedi dr. 3buck 4ay geçti hemen hemen ama ben hala tedirginim korunmayı bırakmadık

Hayırlısı olsun Canım rabbim sana sağlık versin.tekrarını yaşatmasın. Bnm ne verdiğim kanlarda nede o pataloji sonucunda hiç birşey çıkmadı .bir sıkıntı yok hersey normal bu işin birde paikolojik boyutu var unutmamak lazım Dedi dr. 3buck 4ay geçti hemen hemen ama ben hala tedirginim korunmayı bırakmadık
Amin canim amin hicbirimize bir daha yasatmasin insallah herseyin temiz cikmasina sevindim canim bakalim bizim ne cikicak.paikolojik durum ne cnm merk ettim..bende korkarim canim seni cok iyi anlıyorum korkum iki kat artti ah diyorum oglum yasasaydi:( buyuycekti...guzel oglum...herseyin hayirlisi versin Rabbim ins birgun bizde saglikli evlatlarin anneleri oluruz

Back