Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım amin. yasemin sen aspirin kullanmayı bıraktın mı ? 32 gibi bırakılıyor dimi.

Bugün akşam da içeceğim, yarın bırakıyorum. Dr. 34.haftayı doldur öyle bırak dedi ama benim içim rahat etmedi, 33+3'te bırakacağım inşallah. Ben de zaten 3 gün erken döllenme var...

Bugün akşam da içeceğim, yarın bırakıyorum. Dr. 34.haftayı doldur öyle bırak dedi ama benim içim rahat etmedi, 33+3'te bırakacağım inşallah. Ben de zaten 3 gün erken döllenme var...
doktor erken almayı düşünmediğinden geç bıraktırıyor :) bende de 4-5 gündür başağrısı var. geçmiyor bi türlü. geçen acile gittim tansiyon 14-7 çıktı, haftasonuda ölçtüm ara ara. idrar tahlilimde bi sorun çıkmadı ama panik içindeyim ya :(

doktor erken almayı düşünmediğinden geç bıraktırıyor :) bende de 4-5 gündür başağrısı var. geçmiyor bi türlü. geçen acile gittim tansiyon 14-7 çıktı, haftasonuda ölçtüm ara ara. idrar tahlilimde bi sorun çıkmadı ama panik içindeyim ya :KK43:

Canım tansiyonunu takibe al. Ben Kasım annelerindeyim, orada yeni bir şey öğrendim. Bir arkadaş vardı tansiyonu 13lerde seyrediyordu, Dr. 12 saat arayla her iki koldan da tansiyonunu ölçmesini söylemiş. İdrar testi istemiş, idrarda protein çıkmamış. Sonra da 24 saat idrar toplamasını istemiş. İdrar toplayınca 154 çıkmış protein. Hafif preeklampsi geçiriyorsun demiş. 2 güne bir kontrole gidiyor şimdi. Perşembe günü de bebeğini alacak sezaryenle. Perşembe günü 38.haftayı dolduruyor çünkü. Sen de tansiyonunu takip et, eğer değerlerin yüksekse 24 saatlik idrarını topla kavanoza ve o şekilde idrar tahlili yaptır... Kendi kendimizin Dr.u olduk valla....

Benim son bir haftadır hep 11-7 çıkıyor tansiyonum. Normalde 10-6'dır. Eğer bir puan daha yükselirse idrarda çıkmazsa yine bir de idrarımı toplayıp baktıracağım...

Canım tansiyonunu takibe al. Ben Kasım annelerindeyim, orada yeni bir şey öğrendim. Bir arkadaş vardı tansiyonu 13lerde seyrediyordu, Dr. 12 saat arayla her iki koldan da tansiyonunu ölçmesini söylemiş. İdrar testi istemiş, idrarda protein çıkmamış. Sonra da 24 saat idrar toplamasını istemiş. İdrar toplayınca 154 çıkmış protein. Hafif preeklampsi geçiriyorsun demiş. 2 güne bir kontrole gidiyor şimdi. Perşembe günü de bebeğini alacak sezaryenle. Perşembe günü 38.haftayı dolduruyor çünkü. Sen de tansiyonunu takip et, eğer değerlerin yüksekse 24 saatlik idrarını topla kavanoza ve o şekilde idrar tahlili yaptır... Kendi kendimizin Dr.u olduk valla....

Benim son bir haftadır hep 11-7 çıkıyor tansiyonum. Normalde 10-6'dır. Eğer bir puan daha yükselirse idrarda çıkmazsa yine bir de idrarımı toplayıp baktıracağım...
evet bende okudum öyle bir yazı. 1 günlük idrar toplanıp öyle yapılıyormuş. benim haftasonuda 14-7 filan çıktı dinlenince indi, internette dinlenince inmeyen tansiyon sıkıntılı diyor ama bilmiyorum tabi., başi ağrısı olunca da panik halindeyim. doktorla bi konuşayım. zaten buluttan nem kapar oldum. hayırlısıyla doğursak kucağımıza alsak inşallah.

bütün idrarımı toplayacağız yanlız. şişelere sığmaz 1 günlük idrar. 5 litrelik kovayla mı bakıyorlar anlamadım ki.

Merhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarımız, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. Hepimiz için dua ediyorum.
Birkaç gün önce hormonlarıma baktırdım. Süt hormonum az yüksek, Tiroid hormonum düşük çıktı tiroid bezi fazla çalışıyor. Ufak bir nodül saptandı şimdi İlaç tedavisine başladım. Gebe kalmayı da engelliyor bu durum ,kalabilmek için dengelenmesi gerekiyor. İnşallah düzelir bu durum.

M Melekoglumm canım merhaba. Bende 1 ay tedavi oldum tsh düşüktü şimdi dengelendi endişelenme ilaç hemen dengeliyor. Benim birde iyi kolesterolde kötü kolesterolde çookkkk yüksek çıktı diyetisyene başladım

Merhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarımız, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. Hepimiz için dua ediyorum.
Birkaç gün önce hormonlarıma baktırdım. Süt hormonum az yüksek, Tiroid hormonum düşük çıktı tiroid bezi fazla çalışıyor. Ufak bir nodül saptandı şimdi İlaç tedavisine başladım. Gebe kalmayı da engelliyor bu durum ,kalabilmek için dengelenmesi gerekiyor. İnşallah düzelir bu durum.
Canm benim troitte de sorun var ssurekli ilqc kullanyrm.rahat ol canm ilacla bikac haftada duzene girer ve sevitesi 2 nin altnda oldugu sürece gebeligi etkilemez

arasimmmm arasimmmm canim nasilsin ? Bu gun dr a gitcektin merak ettim seni umarim her sey yolundadir
Canim malesef... bebegimin kesesi hersey dzgun duruyordu ama hala kalp atisi yok koparip aldilar yavrumu:(
Bu sefer genetige gtti kucuk minigim, oglumu kiyamamstm gndermemstim hakkimda hayirlisi olsun Rabbim yardim etsin zor seyler yasyrm korkularim daha da artti...
Buraya da yazmayim dedim szide etkilemek istemedim malesef byle oldu durumumuz :(
Rabbim tekrarindan korusun(amin)...

Canim malesef... bebegimin kesesi hersey dzgun duruyordu ama hala kalp atisi yok koparip aldilar yavrumu:KK43:
Bu sefer genetige gtti kucuk minigim, oglumu kiyamamstm gndermemstim hakkimda hayirlisi olsun Rabbim yardim etsin zor seyler yasyrm korkularim daha da artti...
Buraya da yazmayim dedim szide etkilemek istemedim malesef byle oldu durumumuz :KK43:
Amin canim icini ferah tut insallah yakin ve en hayurli zamanda saglikli hayurli omurlu evlatlarla dolduracak kucagini yuce Mevla ne diyelim hayatin sinavi hic butmieyecek biz nedes aldikca yarin ne getirir hic birimiz bilmiyoruz ama insallah bu defa guzel gunesli mutlu ve umutlu gunlere acariz kapimizi... ne zaman yeniden dusunebilirsin dr bi sey dedi mi ?

Canim malesef... bebegimin kesesi hersey dzgun duruyordu ama hala kalp atisi yok koparip aldilar yavrumu:KK43:
Buraya da yazmayim dedim szide etkilemek istemedim malesef byle oldu durumumuz :KK43:
Allah a sığınmaktan başka bişey gelmez Can'ım. Korkma Can'ım birsürü mucizeler var güzel günlerde gelicek inşallah

Canm cok gecmis olsun.cok üzücü bi durum.ama güçlü ol.Demek ki sağlıklı degilmis.bi dahakine ins kucağına alabilicegin evladn olur.saglikli bi gebelik gecirirsin geciririz inanıyorum canm her gecenin bir sabahı vardr.

Kızlar ben adet olmadm hala.niye bu kadar dengem bozuldu.tamam bebek yok ama adet olsaydm bari.zamannda olsaydm simdiye biterdi adetim.

Canım arkadaşım, kaderdaşım sen de benim dualarımdasın... Doğuma girerken Rabbim nasip ederse hepinize ayrı ayrı dua edeceğim. Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin, sağlıklı, hayırlı evlatlar ama en çok melek annelerine nasip etsin. Bu duyguyu en çok bizler hak ediyoruz... Rabbim gönlümüzü yaralı bırakmasın inşallah...
Nolur bana da dua edin, rabbim kolay doğum nasip etsin size.

doktor erken almayı düşünmediğinden geç bıraktırıyor :) bende de 4-5 gündür başağrısı var. geçmiyor bi türlü. geçen acile gittim tansiyon 14-7 çıktı, haftasonuda ölçtüm ara ara. idrar tahlilimde bi sorun çıkmadı ama panik içindeyim ya :KK43:
B BlackandBlack söylemiş ama bende söyleyeyim, 24 saatlik idrar testi isteyin. Doktorlar ihmal ediyo bazen, siz ısrar edin.

Back