Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bu iğne doğumdan sonrada belli bi süre kullanılıyormuş kızlar bu arada. sanırım 1 ay yada 40 gün kadar.onu unutmayalım doktora sormayı gerçi söylerler ama. bide sanırım doğum sonrası varis çorabı giydiriyorlarmış.

R ruyakacan canım başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallah benim 1,5 ay oldu daha çok yeni 26 haftalık normal doğum yaptım suyumun gelmesi sebebiyle 13 gün yaşadı kuzum. şimdilerde küvözden çıkacaktık iki ay kalır diyordu dokturumuz iki ay oldu doğalı şimdilerde evimizde olacaktık koyunkoyuna yatacaktık belkide..çok özlüyorum acım geçmiyor. herkese iyiyim diyorum ama değilim aklımdan bir an olsun çıkmıyor kızım özlüyorum çok yaşanmamışlıkları hayal ediyorum.bizim göremediğimiz bi hayır muhakkak vardır bu beter geliyor ama eminim rabbim daha beterinden korudu dayanamayacağımız bir acı vermez bize biliyorum. canım arkadaşlarım okdar içten dua ediyorum ki bizler için çünkü içinizdeki yangını biliyorum içinizdeki o hissizliği biliyorum allahım öteki dünyalık bebeğimizi verdin bu dünyada da sıhhatli sağlıklı evlatlar sahibi olmamızı nasip et inşallah

Varis çorabını duymadım canım ama Dr.um en az 3 hafta daha iğne kullanmam gerektiğini söyledi vücudun pıhtı atma ihtimaline karşı. İnşallah atmaz yaaa. Bir arkadaşım iğne kullanmasına rağmen atmış pıhtı, bacağında kocaman varis oluşmuş... Varis çorabını ve korseyi de bir sorayım bakalım. Ona göre çorap ve korse alırız... (Doğumdan sonra karın toparlansın diye korse takmamızda sorun olur mu diye soracağım... )

Canim basin saolsun Rabbim dayanma gucu versin...
O özlem hic dinmiyor bende oğlumu çok özlüyorum cok , yanimda olsaydi birsürü sey yapardik hayal kuruyorum devamli ellerini ayaklarini opucektim kokluycaktim hic brakmiycaktim ama olmadı yuzunu bile goremedim yuzune bile hasret kaldim.

Rabbim boyle istemis boyle olmasi gerekmis boyle oldu canim elimizden birsey gelmiyor ki ben de hep disariya karşı guclu gozuktum cnku kimse beni anlamiyordu gecicek biticek diyorlardi tmm artik uzulme diyorlrdi.
O yangn hc gecmiyor ki hep ayni aci ayni yerde...

Rabbim yardimcimiz olsun ayni acidan bizi korusun , kucagimiza alacagimiz evlatlar versin bize dualarimiz kabul olsun insallah.

Dogumdan sonrami hamileliktemi pihti atmis vucudu canim korktum yaa Allah korusun oglumu pıhtı gttigi icin kaybetmistim

ben hep kolumdan vuruluyorum karnima vuramadik.
görümcem hemşire olduğu için ona yaptırıyorum.

Dogumdan sonrami hamileliktemi pihti atmis vucudu canim korktum yaa Allah korusun oglumu pıhtı gttigi icin kaybetmistim

Doğumdan sonra atmış canım. Çok sağlıklı 2 çocuğu var çok şükür. Ben oğlumu kaybetmeden 3 gün önce dünyaya gelmişti kızı.
Onun tam 5 tane kaybı vardı. Çok erken haftalarda kaybediyordu. Sadece bir tanesi 15.haftaya kadar yaşamış, diğerleri 12 ve öncesinde kaybetmiş. İlk doğumdan sonra bir şey olmamış, ikincisinde doğumdan sonra atmış vücudu pıhtı...

Cok uzuldum canim ya 5 kayip Allah korusun cok zor, şükür sağlıklı iki evladi olmus Rabbim saglikli uzun omurler versin annesine babasina bagislasin.
Peki arkadasinda bir sorun yapmismi bu pihti atimi varis mi olusturmus sadece variste kotu birseydir..

Sağlıklı evlatlarinin hamileligin de ignemi kullanmis canim ?

Sağlıklı evlatlarinin hamileligin de ignemi kullanmis canim ?

Sadece varise sebep olmuş canım. Evet hayatta olan iki evladını iğneden sonra sahip olmuş.

Bebekleri kaybetme sebebi biraz geç öğrenildi. Çünkü arkadaşım daha önce de lenf kanserini atlatmıştı. Kemoterapi almıştı tedavi sırasında. Dr.lar hep kemoterapinin yan etkisi olarak düşünmeler bebeklerini kaybetmesinin nedenini. Meğersem kan pıhtılaşmasından dolayı kaybediyormuş. Çok şükür şimdi her şey yolunda...

yasemin sana bi kaç sorum olucak.
20 haftadan sora ayaklarim sismeye başliycak korkuyorum.
preeklempsi de geçirmişsin.
igne etkisi yaradi mi? igneden sora ayaklarin sisti mi?
beslenme düzenin nasıl?

Çok uzuldum zor şeyler yaşamış gecmis olsun arkadaşına Rabbim sifa versin.
Şükür ne guzel evlatlari olmuş, saglikli sıhhatli huzurlu olsunlar inşallah

beslenme düzenin nasıl?
Evet canım bende gecirdim ve simdi korkuyorum bizi bilgilendirrsen seviniriz insallah hepimiz saglikli sekilde yavrularimiza kavusuruz.

beslenme düzenin nasıl?

Çok uzuldum zor şeyler yaşamış gecmis olsun arkadaşına Rabbim sifa versin.
Şükür ne guzel evlatlari olmuş, saglikli sıhhatli huzurlu olsunlar inşallah

Kızlar çok şükür şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Zaten kullandığımız iğneler bunu engellemek için ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek. Ben her akşam hemen hemen aynı saatte tansiyonumu ölçüyorum (gerçi hiç yükselmemişti bir öncekinde de ama, yine de tedbir amaçlı ölçüyorum) Tuzu normalde de fazla tüketmem zaten. Olabildiğince bebeğe kilo aldıran besinleri yemeye çalışıyorum her şeye rağmen preeklampsi gelişirse yine bebek hemen alınacak çünkü, bu sebeple kilo alması önemli bebeğin... 15 günde bir de idrarda proteine baktırıyorum ne olur ne olmaz diye... Benim Dr.um her kontrolde bakıyor zaten ama eğer sizin Dr. bakmazsa 20den sonra kesinlikle her kontrolde bebeği besleyen damarlarda direnç var mı diye baktırın. Bir de kontrollerinizi Dr. çağırmasa bile sık tutmaya çalışın. Ben en başından beri hep 15 günde bir gidiyorum. 32'den sonra her hafta gideceğim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…