bu iğne doğumdan sonrada belli bi süre kullanılıyormuş kızlar bu arada. sanırım 1 ay yada 40 gün kadar.onu unutmayalım doktora sormayı gerçi söylerler ama. bide sanırım doğum sonrası varis çorabı giydiriyorlarmış.Yok canım öyle anlamadım kesinlikle ben ve eminim ki Nihan da öyle düşünmemiştir. Hani benim ki çok az kaldı ya artık uğraşmaya değmez. Bir kere daha alırım bir aylık ondan sonra tamam Allah'ın izniyle... Ama bilgi verdiğin için teşekkür ederim yine de. Bir daha gebe kaldığımda dile getiririm Dr.uma...
maalesef acı bir tesadüf14 martta bende 40 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için ölü doğum yapmiştim . Ne acı tesadüf
maalesef acı bir tesadüf
orkidekaramel ve arasımmmm hamileliğiniz hayırlı olsun
bu iğne doğumdan sonrada belli bi süre kullanılıyormuş kızlar bu arada. sanırım 1 ay yada 40 gün kadar.onu unutmayalım doktora sormayı gerçi söylerler ama. bide sanırım doğum sonrası varis çorabı giydiriyorlarmış.
Canim basin saolsun Rabbim dayanma gucu versin...R ruyakacan canım başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallahbenim 1,5 ay oldu daha çok yeni 26 haftalık normal doğum yaptım suyumun gelmesi sebebiyle 13 gün yaşadı kuzum. şimdilerde küvözden çıkacaktık iki ay kalır diyordu dokturumuz iki ay oldu doğalı şimdilerde evimizde olacaktık koyunkoyuna yatacaktık belkide..çok özlüyorum acım geçmiyor. herkese iyiyim diyorum ama değilim aklımdan bir an olsun çıkmıyor kızım özlüyorum çok yaşanmamışlıkları hayal ediyorum.bizim göremediğimiz bi hayır muhakkak vardır bu beter geliyor ama eminim rabbim daha beterinden korudu dayanamayacağımız bir acı vermez bize biliyorum. canım arkadaşlarım okdar içten dua ediyorum ki bizler için çünkü içinizdeki yangını biliyorum içinizdeki o hissizliği biliyorum allahım öteki dünyalık bebeğimizi verdin bu dünyada da sıhhatli sağlıklı evlatlar sahibi olmamızı nasip et inşallah
Dogumdan sonrami hamileliktemi pihti atmis vucudu canim korktum yaa Allah korusun oglumu pıhtı gttigi icin kaybetmistimVaris çorabını duymadım canım ama Dr.um en az 3 hafta daha iğne kullanmam gerektiğini söyledi vücudun pıhtı atma ihtimaline karşı. İnşallah atmaz yaaa. Bir arkadaşım iğne kullanmasına rağmen atmış pıhtı, bacağında kocaman varis oluşmuş... Varis çorabını ve korseyi de bir sorayım bakalım. Ona göre çorap ve korse alırız... (Doğumdan sonra karın toparlansın diye korse takmamızda sorun olur mu diye soracağım... )
ben hep kolumdan vuruluyorum karnima vuramadik.bana yukarısına yapma demişti, sağ sol aşağı. fakat aşağısı acayip acıdı yapamadım hiç. bi gün sağ bi gün sol yapıyorum genelde. zaten cuma doktora gitcem artık bacağımdan vurulmak istiyorum dicem. karnım çok mor çünkü. birde bebek büyüdü, istemiyorum karnımdan olmak artık.
Bana doktorum uc , uc bucuk aya kadar göbekten yaptir dedi sonra kol ve bacak olabilir dedi butun doktorlar farkli diyorlarben hep kolumdan vuruluyorum karnima vuramadik.
görümcem hemşire olduğu için ona yaptırıyorum.
Dogumdan sonrami hamileliktemi pihti atmis vucudu canim korktum yaa Allah korusun oglumu pıhtı gttigi icin kaybetmistim
Cok uzuldum canim ya 5 kayip Allah korusun cok zor, şükür sağlıklı iki evladi olmus Rabbim saglikli uzun omurler versin annesine babasina bagislasin.Doğumdan sonra atmış canım. Çok sağlıklı 2 çocuğu var çok şükür. Ben oğlumu kaybetmeden 3 gün önce dünyaya gelmişti kızı.
Onun tam 5 tane kaybı vardı. Çok erken haftalarda kaybediyordu. Sadece bir tanesi 15.haftaya kadar yaşamış, diğerleri 12 ve öncesinde kaybetmiş. İlk doğumdan sonra bir şey olmamış, ikincisinde doğumdan sonra atmış vücudu pıhtı...
Sağlıklı evlatlarinin hamileligin de ignemi kullanmis canim ?Cok uzuldum canim ya 5 kayip Allah korusun cok zor, şükür sağlıklı iki evladi olmus Rabbim saglikli uzun omurler versin annesine babasina bagislasin.
Peki arkadasinda bir sorun yapmismi bu pihti atimi varis mi olusturmus sadece variste kotu birseydir..
biz kıyamadik koldan başladik şükür bi sorun olmadi. dokttor da bişey demedi zaten.Bana doktorum uc , uc bucuk aya kadar göbekten yaptir dedi sonra kol ve bacak olabilir dedi butun doktorlar farkli diyorlar
Cok uzuldum canim ya 5 kayip Allah korusun cok zor, şükür sağlıklı iki evladi olmus Rabbim saglikli uzun omurler versin annesine babasina bagislasin.
Peki arkadasinda bir sorun yapmismi bu pihti atimi varis mi olusturmus sadece variste kotu birseydir..
Sağlıklı evlatlarinin hamileligin de ignemi kullanmis canim ?
yasemin sana bi kaç sorum olucak.Sadece varise sebep olmuş canım. Evet hayatta olan iki evladını iğneden sonra sahip olmuş.
Bebekleri kaybetme sebebi biraz geç öğrenildi. Çünkü arkadaşım daha önce de lenf kanserini atlatmıştı. Kemoterapi almıştı tedavi sırasında. Dr.lar hep kemoterapinin yan etkisi olarak düşünmeler bebeklerini kaybetmesinin nedenini. Meğersem kan pıhtılaşmasından dolayı kaybediyormuş. Çok şükür şimdi her şey yolunda...
Çok uzuldum zor şeyler yaşamış gecmis olsun arkadaşına Rabbim sifa versin.Sadece varise sebep olmuş canım. Evet hayatta olan iki evladını iğneden sonra sahip olmuş.
Bebekleri kaybetme sebebi biraz geç öğrenildi. Çünkü arkadaşım daha önce de lenf kanserini atlatmıştı. Kemoterapi almıştı tedavi sırasında. Dr.lar hep kemoterapinin yan etkisi olarak düşünmeler bebeklerini kaybetmesinin nedenini. Meğersem kan pıhtılaşmasından dolayı kaybediyormuş. Çok şükür şimdi her şey yolunda...
Evet canım bende gecirdim ve simdi korkuyorum bizi bilgilendirrsen seviniriz insallah hepimiz saglikli sekilde yavrularimiza kavusuruz.yasemin sana bi kaç sorum olucak.
20 haftadan sora ayaklarim sismeye başliycak korkuyorum.
preeklempsi de geçirmişsin.
igne etkisi yaradi mi? igneden sora ayaklarin sisti mi?
beslenme düzenin nasıl?
yaseminden cvp bekliyoruz bende hepimiz korkuyoruz tabi:/Evet canım bende gecirdim ve simdi korkuyorum bizi bilgilendirrsen seviniriz insallah hepimiz saglikli sekilde yavrularimiza kavusuruz.
yasemin sana bi kaç sorum olucak.
20 haftadan sora ayaklarim sismeye başliycak korkuyorum.
preeklempsi de geçirmişsin.
igne etkisi yaradi mi? igneden sora ayaklarin sisti mi?
beslenme düzenin nasıl?
Çok uzuldum zor şeyler yaşamış gecmis olsun arkadaşına Rabbim sifa versin.
Şükür ne guzel evlatlari olmuş, saglikli sıhhatli huzurlu olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?