- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
iyi olduğuna sevindim çok şükür.Kızlar çok şükür şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Zaten kullandığımız iğneler bunu engellemek için ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek. Ben her akşam hemen hemen aynı saatte tansiyonumu ölçüyorum (gerçi hiç yükselmemişti bir öncekinde de ama, yine de tedbir amaçlı ölçüyorum) Tuzu normalde de fazla tüketmem zaten. Olabildiğince bebeğe kilo aldıran besinleri yemeye çalışıyorum her şeye rağmen preeklampsi gelişirse yine bebek hemen alınacak çünkü, bu sebeple kilo alması önemli bebeğin... 15 günde bir de idrarda proteine baktırıyorum ne olur ne olmaz diye... Benim Dr.um her kontrolde bakıyor zaten ama eğer sizin Dr. bakmazsa 20den sonra kesinlikle her kontrolde bebeği besleyen damarlarda direnç var mı diye baktırın. Bir de kontrollerinizi Dr. çağırmasa bile sık tutmaya çalışın. Ben en başından beri hep 15 günde bir gidiyorum. 32'den sonra her hafta gideceğim sanırım...
20 haftadan sora herhangi sorun yaşayacagimdan korkuyorum. tansiyonum çok şükür iyi şimdilik.. bazen çikiveriyor. hemen tedbir aliyorum limonlu su içiyorum. ama yinede 20 haftadan sora sorun yaşayacakmiyim yeni yeni korkular başliyo

3 ekimde doktoruma gidicem. cinsiyeti öğrenmek için.
rabbimin iziniyle sağlıkça bebegimize kavuşuruz inş
doğum izine ayrılacakmisin? artık doğuma az kaldi inş kucaginza alacaksin allahin iziniyle.