canım benim stres üzüntü tabiki etkiliyor. ama ALLAH ne yazdıysa o oluyor. biliyorsun bizim gibiler için iş hamile kalmakla bitmiyor. sağlıcakla doğurabilmek ve rabbimin uzun ömür yazması gerekiyor.Senin yine akraban demiş benim görümcem dedi hemde bana kafayı yemiş muamelesi yaparak malesef ki arada eşim de diyor böyle üzülmeye devam edersen hamile olamayacaksın diyor Nitekim de öyle hamile kalamıyorum haklı mı acaba
eşler anlamiyor işde.. en iyisi melek anneler.. hatta karnida taşıdığ o dygusal baglılığı olan hisseder... ben oğlumdan önce hayat dolu bir kadinken şimdi hayat dolu olamiyorum. içimden gelmiyo bilmiyorum biriyle muhabbete dalamiyorum artık.canım benim stres üzüntü tabiki etkiliyor. ama ALLAH ne yazdıysa o oluyor. biliyorsun bizim gibiler için iş hamile kalmakla bitmiyor. sağlıcakla doğurabilmek ve rabbimin uzun ömür yazması gerekiyor.
eşler de bizi anlamıyor çünkü onlar karınlarında taşımadılar ki, bayanlar erkeklere göre çok daha duygusalız.bu üzüntü geçecek birşety değilkii.. sadece alışıyorsun yeri geliyor yine kanıyor. kabuk bağlıyor sonra kabukl yine kopuyor böyle sürüp gidecek sanırımm...
bugün çok kötüydüm. sabah beri ağlıyorum. geçen sene bu zamanlar gün sayıyordum kavuşmaya, herşeyi hazırdıı, sadece bebeğimi bekliyordum, özene bözene hazırladığım, aldığımız herşey öylece kalakaldı, paketlendi ... 3 gün kaldı 1 sene olmasına. şuanda benim pasta hazırlığı, doğumgünü hazırlıklarını düşünmem, tatlı heyecanlar yaşamam gerekirdi. ay pastası nasıl olsa neli olsa, şekli nasıl olsa, neler hazırlasak diye düşünecekkennn...mezarına gitmeye cesaretim yok , çok kötü oluyorum,buralardan çekip gitmek istiyorum gerçekten...
Amin canımm amin inşallahh. Şimdi bunların üstüne işyerinde doğum izninde olan biri geldi karnı burnunda. Zaten kötüydüm iyice gittimm. Milet hiç beni mi görüyoo beni unuttular bile. Bense kaçtım ordan .Ah canım benim yaaa, güzel arkadaşım. Bunları düşünme lütfen, ne oluuuur düşünme, düşünmemeye çalış. Biliyorum çok zor, aklına gelince başka şeylere odaklanmaya çalış. Bu aralar ben de çok kötüyüm. Yılları yaklaştığı için bu kadar kötüyüz sanırım. Dün akşam eşimle birlikte ağladık hatta... O çok tuttu kendini, ben iyi olayım diye adam yanımda hiç ağlayamadı bile beni teselli etmekten kendini teselli edemedi... Ama dün gece dayanamadı ağladı o da... Şimdi sıralamaya başlardı oğlum. Kocaman 10 aylık olacaktı. Anne, baba, dede demeye başlardı şimdi. Düşündükçe nefesim sıkışıyor, sonra içimdeki can bir tepik atıyor anne ben varım dercesine kendimi toparlamaya çalışıyorum...
Rabbim aynı acıları yaşatmasın hiç birimize. Eşime de söyledim bu bebeğimi de kaybedersem bunca tedbire rağmen ben bir daha çocuk yapmaya cesaret edemem diye. İçimdeki can umudum benim. Rabbim bizim de yüzümüze gülsün de içimizdeki canları bize bağışlasın inşallah. Sağlıkla, sıhhatle kucaklarımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin hepimize...
bizdede var karni burnunda olan işyerinde.. ama bakamiyorum o kadinin yüzüne. hatta karnina hiç bakamiyorum korkuyorum sanirim bilmiyorum...Amin canımm amin inşallahh. Şimdi bunların üstüne işyerinde doğum izninde olan biri geldi karnı burnunda. Zaten kötüydüm iyice gittimm. Milet hiç beni mi görüyoo beni unuttular bile. Bense kaçtım ordan .
Aynen öyle bizde ev almıştık işyerime yakın ara ara eve giderim diye şimdi eve bile giresim gelmiyor evden soğudum adetime 5 gün var bakalım neler olacak bugün bi arkadaş yetiştirme yurdundan çocuk al gibi bişeyler söyledi sanki bidaha bebeğim olmayacakmış gibi ne diyeceğimi şaşırdım ben kimseye demiyorum yeniden bebek istiyorum diye şuan düşünmüyorum diyorum Oysaki deli gibi istiyorum kafamı başka şeyle meşgul edeyim diye direksiyon dersine başladım kurs murs ne varsa kayıt olacağım çünkü kendimi dinledikçe batıyor um geçen hafta eşimle denize gittik millet bebeğini almış gelmiş elimi çeneme koydum bakakaldım bi baktım eşimde aynı utanmaSak ağlayacaktık bi kötü olduk ki şimdi bebeğim 6 aylık olacaktı ne güzel agucuk lar yapardı nasıl özlüyorum yavrumu bu özlem beni mahvettiCanm hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Rabbim karnininzdaki bebeklere saglik sihgat versin.hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ve bizlete de.sernur tutuy ben ve aklima gelmeyenlere de.benim su anda tek korkum bebegimn yılı dolduğunda karnımn da bos olma ihtimali.kucagım zaten bos olacak kızımı dünya gözüyle hic göremedim goremeyecem.öteki tarafa kaldı hayallerim.ama yılı dolduğunda ins karnmda kardeşi olur yoksa o dönemi atlatmam daha zor olacak.yeni ev ve araba almistikinsann evladı olmayınca hic birseyin kıymeti ve degeri olmuyo.
Ben de gecen esime direksiyon dersi almak istedigimi söyledim.hatta baska kurslar varsa onlara giderim dedim.evde durmak bunaltıyo beniAynen öyle bizde ev almıştık işyerime yakın ara ara eve giderim diye şimdi eve bile giresim gelmiyor evden soğudum adetime 5 gün var bakalım neler olacak bugün bi arkadaş yetiştirme yurdundan çocuk al gibi bişeyler söyledi sanki bidaha bebeğim olmayacakmış gibi ne diyeceğimi şaşırdım ben kimseye demiyorum yeniden bebek istiyorum diye şuan düşünmüyorum diyorum Oysaki deli gibi istiyorum kafamı başka şeyle meşgul edeyim diye direksiyon dersine başladım kurs murs ne varsa kayıt olacağım çünkü kendimi dinledikçe batıyor um geçen hafta eşimle denize gittik millet bebeğini almış gelmiş elimi çeneme koydum bakakaldım bi baktım eşimde aynı utanmaSak ağlayacaktık bi kötü olduk ki şimdi bebeğim 6 aylık olacaktı ne güzel agucuk lar yapardı nasıl özlüyorum yavrumu bu özlem beni mahvetti
çalışmıyorsan mutlaka bişilerle oyalan cnm. İsmeğin birsürü kursu var git onlara kafan dağılır. Ben zumbaya gitmiştim hem zatıflamak hemde değişiklik olsun diye. Sonra işe başladım zaten şimdi pek vaktim olmıyorBen de gecen esime direksiyon dersi almak istedigimi söyledim.hatta baska kurslar varsa onlara giderim dedim.evde durmak bunaltıyo beni
Ne saçmalamış o işyerinden arkadaşın öyle. Tabiki yurttan çocuk alınabilir ama senin durumunla bunun ne alakası var. Ay millet ne diyeceğini şaşırmış akıllarınca sana destek oluyorum diye düşünüyorlardır bi deAynen öyle bizde ev almıştık işyerime yakın ara ara eve giderim diye şimdi eve bile giresim gelmiyor evden soğudum adetime 5 gün var bakalım neler olacak bugün bi arkadaş yetiştirme yurdundan çocuk al gibi bişeyler söyledi sanki bidaha bebeğim olmayacakmış gibi ne diyeceğimi şaşırdım ben kimseye demiyorum yeniden bebek istiyorum diye şuan düşünmüyorum diyorum Oysaki deli gibi istiyorum kafamı başka şeyle meşgul edeyim diye direksiyon dersine başladım kurs murs ne varsa kayıt olacağım çünkü kendimi dinledikçe batıyor um geçen hafta eşimle denize gittik millet bebeğini almış gelmiş elimi çeneme koydum bakakaldım bi baktım eşimde aynı utanmaSak ağlayacaktık bi kötü olduk ki şimdi bebeğim 6 aylık olacaktı ne güzel agucuk lar yapardı nasıl özlüyorum yavrumu bu özlem beni mahvetti
Canm insanlar cok kırıcı konusuyorlar.bebegimiz bi defa oldu cok şükür.ins bi daha olur.sen kac yildir evlisin canm.ben 4 yıldr evliyim.Aynen öyle bizde ev almıştık işyerime yakın ara ara eve giderim diye şimdi eve bile giresim gelmiyor evden soğudum adetime 5 gün var bakalım neler olacak bugün bi arkadaş yetiştirme yurdundan çocuk al gibi bişeyler söyledi sanki bidaha bebeğim olmayacakmış gibi ne diyeceğimi şaşırdım ben kimseye demiyorum yeniden bebek istiyorum diye şuan düşünmüyorum diyorum Oysaki deli gibi istiyorum kafamı başka şeyle meşgul edeyim diye direksiyon dersine başladım kurs murs ne varsa kayıt olacağım çünkü kendimi dinledikçe batıyor um geçen hafta eşimle denize gittik millet bebeğini almış gelmiş elimi çeneme koydum bakakaldım bi baktım eşimde aynı utanmaSak ağlayacaktık bi kötü olduk ki şimdi bebeğim 6 aylık olacaktı ne güzel agucuk lar yapardı nasıl özlüyorum yavrumu bu özlem beni mahvetti
Canm kamuda çalışıyorum ama haftasonları gidebilirim.bi de simdi de izindeyim zatenÇalı
çalışmıyorsan mutlaka bişilerle oyalan cnm. İsmeğin birsürü kursu var git onlara kafan dağılır. Ben zumbaya gitmiştim hem zatıflamak hemde değişiklik olsun diye. Sonra işe başladım zaten şimdi pek vaktim olmıyor
6 yıl bitti geçen hafta 3 yıl düşünmedim 1.5 yıl doğuda kaldım sonra da eş durumundan gelince bebek istedik 7 ay sonra oldu bu kadar uzun sene sonra olunca millet de ne düşünüyorsa artık ooo ben neler çektim ailem başka şehirde eşimle herşeyim izi kendimiz yaptık düğünümüzü bile borçlardan çocuk yapamadık adımı kısıra bile çıkardılar çok şükür Rabbim bebeğimi verdi çeneleri kapandı şimdi de senin bebeğin karnında durmaz çok üzülüyorSun diyip duruyorlar kime ne anlatacaksın işte ben kalp kIrmayı pek sevmem alttan alırım o yüzden herkes her lafı söyler Rabbim bir tane melek verdi inşallah büyütebileceğim sağlıklı ömürlü evlatlar verir belki ikiz olur dua ediyorum sürekliCanm insanlar cok kırıcı konusuyorlar.bebegimiz bi defa oldu cok şükür.ins bi daha olur.sen kac yildir evlisin canm.ben 4 yıldr evliyim.
Canm dogum iznim bitti.ben ögretmenim canm.insanları anlamak cok zor gercekten.biz de ilk basta esimle ayrı sehirlerde yasiyorduk.bir yil boyunca düşünmedik.sonra isteyince de 2 yilda anca hamile kaldm.dogumdan sonra taziye icin eve gelen biri bana tüp bebek mi diye sormuştu.üstelik ben cocu k düşündüğüm zaman ablamlar ve bi iki arkadas dışnda kimseye soylememistim.hatta annem bile bebegim icin aglarken bikac ayda tekrar hamile kalirsin deyince.anne ben bu kızıma iki yılda hamile kalmıştım dedigimde annem cok şaşırmıştı.Doğum iznin bitmedi mi yoksa ek rapor mu aldın inan ki bişeyler le uğraşmak iyi geliyor yıllık izinlerde kaldırıldı bir tatil iyi gelecekti ne yazıkki olmadı inşallah izinlerimiz açılır
İnşallah bu sefer çok beklemeyiz aynı acıları tekrar yaşamayız AMİNCanm dogum iznim bitti.ben ögretmenim canm.insanları anlamak cok zor gercekten.biz de ilk basta esimle ayrı sehirlerde yasiyorduk.bir yil boyunca düşünmedik.sonra isteyince de 2 yilda anca hamile kaldm.dogumdan sonra taziye icin eve gelen biri bana tüp bebek mi diye sormuştu.üstelik ben cocu k düşündüğüm zaman ablamlar ve bi iki arkadas dışnda kimseye soylememistim.hatta annem bile bebegim icin aglarken bikac ayda tekrar hamile kalirsin deyince.anne ben bu kızıma iki yılda hamile kalmıştım dedigimde annem cok şaşırmıştı.
Amin canımm amin inşallahh. Şimdi bunların üstüne işyerinde doğum izninde olan biri geldi karnı burnunda. Zaten kötüydüm iyice gittimm. Milet hiç beni mi görüyoo beni unuttular bile. Bense kaçtım ordan .
daha duyarlı olurdum diye düşünüyorum,sürekli çocuk ,hamile konuşup karşımdakini kırmazdım .zaten bizi kimse anlayamaz ama saygılı olmak farklı birşey.Öyle tabii canım, herkes unuttu. Bir tek biz varız unutmayan. Kimsenin umurunda değil yaşadıklarımız. İlk duyduklarında ah, vah derler sonra unuturlar. Biz de mi öyle olurduk acaba...
Aminn canim insallah Allah bu gunlerimizi aratacak baska dert vermesin dogacak yavrularimizi bize baguslasin insallahofff canım ağlattın benii. bende çok kötüyüm benimde bu cumartesi 1 yıl olacak. o gün napıcam nerelere atacağım kendimi bilmiyorummdediğin gibi herkes unuttu ama anneleri olarak bizlerin acısı hep taze inşallah Allahım başka acıklar göstermez, karnımızdaki bebeklerimize sağlıklı uzun ömür verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?