• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım.
gerçekten kimse anlamıyor. annem bile anlamadı .kayınvalidemden bi beklentim olmadı ama oğlunun acısını bile önemsemedi .ateş düştüğü yeri yalıyormuş sadece
Aynen canım hiç kimse anlamıyor herkes kendi aleminde benim eşim bebeğimizi kimseye bırakmamış kendi elleriyle gömmüş hatta cenazede birkaç kişiyide terslemiş lüzümsuz konuşan annesi de içlerinde tabi Görümcem başka şehirdeydi ben doğum yaptığımda yeni yeni anlatıyo ben annemi cok kötü bekliyordum ama gayet iyiydi diye anlatıyor . Dediğin gibi canım ateş düştüğü yeri yakıyo sadece

Aynen canım düşüncesiz insanlar doğmamış olur mu ben doğurdum onu hemde normal doğurdum sütüm geldi benim diye karşısına dikilesim varda eşim saolsun beni muhattap etmiyor bizde Muhammed Orhan koyacaktık doğsaydı peşinden ayrılmayacaklardı ama nasip işte :KK43:
Canm hic kafaya takma.benim doktorum bu birey kaybı.eşime anneye düşük muamelesi yapmayn o evladını kaybetti.kucağına alsa hayatını devam ettirebilecekti.ve büyük bir travma hic kimse anne kadar etkilenmez ve psikolojik destek öneririm dedi.ayrıca 4. 5 aylık bebeklere bile isim konulur.ki bizinkiler 9 aylikti.

nasıl bişey yaa.. nasıl cahil düşünürler ya ne diyim onlar evlat acisi tatmamiş insanlardir. tatsaydi böle düşünmezdi ya.
bizimkiler çok düşünürler sağolsun torunun mezari yaptıralim dedi eşime.. oğluma iki isimn verdik doğmadan kararlaştirdik biz. ölede koyduk.
benim dişimda kimse anlamiyor unuttu saniyor.. ben unutmam.. ömrüm sonuna kadar unutamam o benim ilk gözagrimdi.. oğluma kardeş geliyor ona farkli bi duygu seziyorum. ikisinin yeri ayri..
Benim kayınvalidem tatmış canım bebeği 23 gün filan yaşamış sonra ölmüş. Eşimin amcasının 12 yaşında cocuğu ölmüş onlar yaptırmamış biz yaptırırsakta ayıp olurmuş. Herkesin bi gerekçesi var oda onların sorunu dedi eşim niye ben yıllar sonra oğlumun mezarı nerde diye soruyum demi neden kaybolsun bebeğim :(

Canm benim kayınvalidem de bi feryat bi figan.o kadar agliyordu ki ben sustum rahatsız oldum artk hatta kayinbabam kızdı geline biraz destek ol onun yannda o kadar aglama dedi.hatta onlar da dogumda bi bebegini kaybetmis.kaynvalidem kendi bebegimden daha cok yandim simdi demisti.

dediğin gibi ona bile karışıyorlar. benim meleğim dedesinin yanına (eşimin babası ) gömüldü. isim koymadık biz, bende üstüne çiçek ekmeyin diyorum. her gittiğimde çiçek varç. istemiyorum diyorum. yok çiçek iyiymiş, ya iyi olabilir de onlar zaten melek.. istemiyorum işte. üstüne su bile döktürmüyorum ben. karışmayın diyorum. yine aynı. dediğin gibi.zaten kimse bizi anlamıyor anlamadıkları gibi mezarına bile bi laflar. onda bile rahat yok.
Aynen canım insanlar heryerde her türlü söz sahibi olabileceklerini sanıyorlar şimdi hamileyim kayınvalidem annesinin ismini söylüyor onu koyun diye bende daha cok var diyorum insanlar bi garip :(

Canm benim kayınvalidem de bi feryat bi figan.o kadar agliyordu ki ben sustum rahatsız oldum artk hatta kayinbabam kızdı geline biraz destek ol onun yannda o kadar aglama dedi.hatta onlar da dogumda bi bebegini kaybetmis.kaynvalidem kendi bebegimden daha cok yandim simdi demisti.
Ya aslında benim kayınvalidem iyidir ama yada ben öyle düşünmek istiyorum psikolojik sorunları var ilaçlar filan kullanıyor ama bazen dengesiz oluyo işte ne derlerse desin ben acımı yaşıyorum kim ne derse desin takmıyorum ama bazen üzülüyorum işte :(

Aynen canım hiç kimse anlamıyor herkes kendi aleminde benim eşim bebeğimizi kimseye bırakmamış kendi elleriyle gömmüş hatta cenazede birkaç kişiyide terslemiş lüzümsuz konuşan annesi de içlerinde tabi Görümcem başka şehirdeydi ben doğum yaptığımda yeni yeni anlatıyo ben annemi cok kötü bekliyordum ama gayet iyiydi diye anlatıyor . Dediğin gibi canım ateş düştüğü yeri yakıyo sadece
Hastahaneden eve geldik kayınvalidem in dediği şey tüh eşyalarda kaldı. Kadın çocuğun öldüğüne yanmıyor iyiki bikaç parça şey almış onlar A yanıyor . Sende bi annesin böyle bi cümleyi Nasıl kurabildin yazıklar olsun

Hastahaneden eve geldik kayınvalidem in dediği şey tüh eşyalarda kaldı. Kadın çocuğun öldüğüne yanmıyor iyiki bikaç parça şey almış onlar A yanıyor . Sende bi annesin böyle bi cümleyi Nasıl kurabildin yazıklar olsun
Cahil insan işte Allah ım onlara vicdan bize de dayanma gücü versin :(

Benim kayınvalidem tatmış canım bebeği 23 gün filan yaşamış sonra ölmüş. Eşimin amcasının 12 yaşında cocuğu ölmüş onlar yaptırmamış biz yaptırırsakta ayıp olurmuş. Herkesin bi gerekçesi var oda onların sorunu dedi eşim niye ben yıllar sonra oğlumun mezarı nerde diye soruyum demi neden kaybolsun bebeğim :KK43:
yaptırsalardi... sen yaptırsak neden ayip olur ki..
benim annem de bi evladinin kaybetmiş 18 gün yaşadı. mezari yaptırmış ama kaybolmuş.. hele memlekete defnedememiş.
hele daha hiç evlenmeden önce ben bazen izmite geldiğimde babama abimin mezarina götür dediğim oldu. babam da nerden bulcaz dedi. olurmu baba abimin mezarinin görmek istiyorum demişim... onlarda bişey diyememişlerdi ...şimdi aklima geldi.. oğlumun mezari tabiki yaptırcaz .. bi gün kardeşi olursa bana sorcak diycek ki anne ben abimin mezarini görmek istiyorum. ee yaptırmasak çocuğuma ne diycektim. yaptırdığımda içimiz rahat olucaz bak bu abin diyebilecegim.

Aynen canım insanlar heryerde her türlü söz sahibi olabileceklerini sanıyorlar şimdi hamileyim kayınvalidem annesinin ismini söylüyor onu koyun diye bende daha cok var diyorum insanlar bi garip :KK43:
bakin ilk oğluna eşin kayınpederinin adinin koycakmişin.. kayınpederin ölmüş çocuğa benim adimi koymayin diyomuş. senin.. eee ikinci oğlun olursa kayinpederinin adini vermeyin... madem böleyse... ölmüş bebegime koydurmadin ikincisine koymuycam desin gücenirse gücensin sizi nasıl gücendirseler onlar... bide kız olursa kayınvalidenin annesinin adini vermek istiyomuş güyaa.. kızım sen sen ısındığı gönlüne göre koyun onlar senin kaybettiği evladinni arkasinda laflar ettiyse koymayin derim.

bakin ilk oğluna eşin kayınpederinin adinin koycakmişin.. kayınpederin ölmüş çocuğa benim adimi koymayin diyomuş. senin.. eee ikinci oğlun olursa kayinpederinin adini vermeyin... madem böleyse... ölmüş bebegime koydurmadin ikincisine koymuycam desin gücenirse gücensin sizi nasıl gücendirseler onlar... bide kız olursa kayınvalidenin annesinin adini vermek istiyomuş güyaa.. kızım sen sen ısındığı gönlüne göre koyun onlar senin kaybettiği evladinni arkasinda laflar ettiyse koymayin derim.
Doğru söylüyorsun canım bende düşünmüyorum zaten. Ama şu anda kimseyle uğraşacak dermanım yok hem ruhsal hem bedensel olarak.su anda kapattım kendimi sadece hamileliğimi iyi geçirmeye çalışıyorum kim ne derse desin umurumda değil

Doğru söylüyorsun canım bende düşünmüyorum zaten. Ama şu anda kimseyle uğraşacak dermanım yok hem ruhsal hem bedensel olarak.su anda kapattım kendimi sadece hamileliğimi iyi geçirmeye çalışıyorum kim ne derse desin umurumda değil
aynen öle yapın:)
benimde kimseye umrumda bile degil.. seninle hamileliğim sanirim ayniyiz. yada sen öndensin.. hamile olduğumu kimseye duyurmak istemedim yayılır zaten bal gibi.. sölemek de istemiyorum taa doğumda duysunlar.. haa orkide hamileymişş.. gibi yayılırsa içim sıkılır nazara gelirim diye korkuyorum.

aynen öle yapın:)
benimde kimseye umrumda bile degil.. seninle hamileliğim sanirim ayniyiz. yada sen öndensin.. hamile olduğumu kimseye duyurmak istemedim yayılır zaten bal gibi.. sölemek de istemiyorum taa doğumda duysunlar.. haa orkide hamileymişş.. gibi yayılırsa içim sıkılır nazara gelirim diye korkuyorum.
Ben 14 +2 deyim canım bende istemiyorum ama yakın akrabalar biliyor sadece ama karnım çıkıyor belli oluyor artık Konuşuyor insanlar ileri geri o da benim içimi sıkıyor

Ben 14 +2 deyim canım bende istemiyorum ama yakın akrabalar biliyor sadece ama karnım çıkıyor belli oluyor artık Konuşuyor insanlar ileri geri o da benim içimi sıkıyor
bizler herşeye alınıyoruz. kimse bizi anlamıyor herkes ileri ger ikonuşuyor. en iyisi muhattap olmamak gerçekten. ben hala işyerindekilere söylemedim. 3-5 kişi biliyor, ama karnım çıkmaya başladı soranlara söylüyorum artık ama sormayanlara hiç söylemiyorum. hiçde umrumda diil.. kim ne kadar üzüldüki bize, ateş düştüğü yeri yakıyor, herkes acımasız, bilmeselerde olur benim için..

bizler herşeye alınıyoruz. kimse bizi anlamıyor herkes ileri ger ikonuşuyor. en iyisi muhattap olmamak gerçekten. ben hala işyerindekilere söylemedim. 3-5 kişi biliyor, ama karnım çıkmaya başladı soranlara söylüyorum artık ama sormayanlara hiç söylemiyorum. hiçde umrumda diil.. kim ne kadar üzüldüki bize, ateş düştüğü yeri yakıyor, herkes acımasız, bilmeselerde olur benim için..
Aynen canım yakın akrabalar dediğimde benim ablalarım eşimin ablası anneler babalar biliyor insanlar acımasız gecen gün eşimin akrabalarından biri kendini topla yoksa bidaha cocuğun olmaz olsada karnında durmaz bak biz ne acılar çekiyoruz ağzımı doldurdum ama sonra vazgeçtim insanların istediği bu sadece can acıtmak :(

Aynen canım yakın akrabalar dediğimde benim ablalarım eşimin ablası anneler babalar biliyor insanlar acımasız gecen gün eşimin akrabalarından biri kendini topla yoksa bidaha cocuğun olmaz olsada karnında durmaz bak biz ne acılar çekiyoruz ağzımı doldurdum ama sonra vazgeçtim insanların istediği bu sadece can acıtmak :KK43:
Senin yine akraban demiş benim görümcem dedi hemde bana kafayı yemiş muamelesi yaparak malesef ki arada eşim de diyor böyle üzülmeye devam edersen hamile olamayacaksın diyor Nitekim de öyle hamile kalamıyorum haklı mı acaba

Senin yine akraban demiş benim görümcem dedi hemde bana kafayı yemiş muamelesi yaparak malesef ki arada eşim de diyor böyle üzülmeye devam edersen hamile olamayacaksın diyor Nitekim de öyle hamile kalamıyorum haklı mı acaba
Canmn bana da herkes öyle diyo.cok uzulursen hamile kalamazsn diyolar.bu bebegimde yaklaşık 2 yilda hamile kalmistm.oncesinde aşılama bile yapmistim.ama nedense bu defa hemen olacakmış gibi geliyo. ins birakinca bikac ayda olur .hayırlısıyla diger yaza bebegim kucagimda olur diyorum.

Stres fazlasıyla etkiliyo canım ve vucüt kendini ne zaman hazırlarsa o zaman oluyo zaten . Ben insanları anlamıyorum stres yapma diyorlar ama zaten biz büyük bi travma hayatımız boyunca bizi etkileyecek bi şey yaşamışız nasıl olacak acaba stressiz bunu bize diyenler acımızı unutup bizim ne yaşadığımızı bilmeyen insanlar

Canmn bana da herkes öyle diyo.cok uzulursen hamile kalamazsn diyolar.bu bebegimde yaklaşık 2 yilda hamile kalmistm.oncesinde aşılama bile yapmistim.ama nedense bu defa hemen olacakmış gibi geliyo. ins birakinca bikac ayda olur .hayırlısıyla diger yaza bebegim kucagimda olur diyorum.
İnşallah canım hayırlısıyla

çok fazla üzülmek elde degil...
biliyorum bende çok üzüldüm.. hatta kendimi eve kapatmaya çalıştığım oldu.. izin vermediler..
eşim ve eşimin ailesi izin vermedi.. beni dişariya çikartti hava alsin nefes alsin diye..
bi kaç ay sora kendime zor gelebildim. mesela hamilelere bakamiyorum korkuyorum işyerinden biri hamile. ama karnina bakamiyorum. soramiyorum doğuma ne kadar kaldığı... bilmiyorum korkudan sanirim.. üzülüyor saniyolar..
bende hamileyim kendi karnima bile bakamiyorum.. kimse beni anlamiyor anlayan mi kaldi:KK43:
dün eşime 27 gün kaldığı söledim onu bile unuttu.. bak dedim anneler unutmaz babalar unutur dedim. oda ne bilim dedi..:KK43:
işte biz melek anneyiz anneler cennetin altindadir evladini unutmaz onlari daima yüreginde taşiyacakti.

Back