• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben de o günü düşündükçe içim sıkışıyor. Hafta sonu o kadar çok özledim ki oğlumu... Ağlamamak için kendimi tutmaya çalıştım ama yok gözümden istemsiz bir şekilde yaşlar akmaya devam etti :KK43: Eşim 3 ay daha sık dişini Aşkım, 3 ay boyunca sana üzülmek, ağlamak ve sinirlenmek yasak diyor. Ama elimde değil ki... Nasıl dayanayım, nasıl ağlamadan üzülmeden durayım. :KK43: İlla ki geliyor aklıma oğlum, kardeşini ultrasonda her gördüğümde Mustafamı görüyorum sanki. O kadar çok benziyorlar ki... Rabbim aynı acılarla ne bizi ne de başka anneleri sınasın. Çok zor...

Ahhh canım arkadaşım ahhh... Yaktın içimi, kavurdun yüreğimi. Dediğin gibi takvimden silmek istiyorum ben de o günü. Hiç gelmesin istiyorum o gün. Nasıl dayanacağım diye şimdiden düşünmeye başladım... Rabbim hepimize dayanma gücü versin ve meleklerimizle ahirette kavuşmayı nasip etsin...
Amim canim kavusma ihtimalimiz olmazsa daha cekilmez olurdu dunya

daha duyarlı olurdum diye düşünüyorum,sürekli çocuk ,hamile konuşup karşımdakini kırmazdım .zaten bizi kimse anlayamaz ama saygılı olmak farklı birşey.
Ben de öyle düşünüyorum. İnsanlar empati kurmaktan o kadar yoksunlar ki. Tanıdıklarım ortamda önümde doğum hikayelerini anlatıyorlar. Yok sezaryen ne kadar zormuş, yok normal doğum hikayeleri. Ya ben yarı baygın gözler şiş sezaryene girmişim önümde bunları anlatıyorlar. Bebeğimin cansız bedenini görmemek için bilerek yatıştırıcı almak... O gece rüyamda acı çeke çeke bağırarak ağlayışım, ağlayarak uyanışım. Ne kadar zor, ne kadar. Allah bize bu acıyı bir daha yaşatmaz inşallah.
Rabbime şükrediyorum herşeye rağmen annelik duygusunu yaşattığı için. Bebeklerimiz melek biz de melek anneleriyiz. İyi ki yağız benim oğlum, iyi ki ben onun annesiyim.

Ben de öyle düşünüyorum. İnsanlar empati kurmaktan o kadar yoksunlar ki. Tanıdıklarım ortamda önümde doğum hikayelerini anlatıyorlar. Yok sezaryen ne kadar zormuş, yok normal doğum hikayeleri. Ya ben yarı baygın gözler şiş sezaryene girmişim önümde bunları anlatıyorlar. Bebeğimin cansız bedenini görmemek için bilerek yatıştırıcı almak... O gece rüyamda acı çeke çeke bağırarak ağlayışım, ağlayarak uyanışım. Ne kadar zor, ne kadar. Allah bize bu acıyı bir daha yaşatmaz inşallah.
Rabbime şükrediyorum herşeye rağmen annelik duygusunu yaşattığı için. Bebeklerimiz melek biz de melek anneleriyiz. İyi ki yağız benim oğlum, iyi ki ben onun annesiyim.

Aynı duygular içindeyiz canım hepimiz. Rabbim şeyleri bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah ve meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin hepimize...

Bazen nasıl dayanmışım diye düşünüyorum. Bu acı katlanılacak bir acı değil çünkü... Rabbim sabrını veriyor çok şükür...

Aynı duygular içindeyiz canım hepimiz. Rabbim şeyleri bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah ve meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin hepimize...

Bazen nasıl dayanmışım diye düşünüyorum. Bu acı katlanılacak bir acı değil çünkü... Rabbim sabrını veriyor çok şükür...
Valla ben sabrediyorum çünkü umudum var eğer umudum olmasa hiç düşünemiyorum ne yaparım allahım sen koru umutlarımızı hayallerimizi yıkma

aynen cnmm bizde de öyle. benim bulunduğum ortamda konuşulmasa çok mu zor acaba diyorum.. git başka zaman konuş, ama onlar unuttu o yüzden, geçti gitti diyorlar. kendi başlarına gelmediğinden olayın hassasiyetini anlayamıyorlar.

MRB KIZLAR NASILSINZ EPEYDİR GİREMİYORUM KIZIMDA BENDE ŞUAN ÇOK İYİYİZ BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN KIZLAR SABREDİN İNŞALLAH SİZİN MUTLULUGUNZDA YAKIN HERKESE ALLAHA BÖYLE DUYGU TATTIRSN BİDAHA ÖYLE ŞEYLER YAŞAMIYALIM BU SIKINTILAR KÖTÜ UNUTMADIM GÜZEL KIZIMI ONUN YERİ HEP AYRI ..AMA BİR NEBZE OLSUN RHATLADIM İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AKLIMA GELİNCE SİZLEREDE DUA EDİYORUM AKLIMDASIN HEP UNUTMAYIN ...UNUTMUYORUM SİZLERİ O GÜNLERİ SİZDE UMUDUNUZU KAYBETMEYİN LÜTFEN YENİ BAŞINA GELEN ARKADAŞLARIM SİZLERDE KENDİNİZİ TOPLAYIN ÜZÜLMEYİN GEÇECEK BUGUNLER BOL BOL DUA EDİN DU A ETMEK ÇOK İYİ BİZE TEK YARDIMCI OLCAK ALLAH ALLAHTAN BAŞKA KİMSE YOK AYNI ZAMANDA EŞLERMİZ AİLEMİZDE DESTEGİ ÇOK ÖNEMLİ LUTFEN SABREDİN GÜÇLÜ OLUN MUTLULUK YAKIN......

MRB KIZLAR NASILSINZ EPEYDİR GİREMİYORUM KIZIMDA BENDE ŞUAN ÇOK İYİYİZ BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN KIZLAR SABREDİN İNŞALLAH SİZİN MUTLULUGUNZDA YAKIN HERKESE ALLAHA BÖYLE DUYGU TATTIRSN BİDAHA ÖYLE ŞEYLER YAŞAMIYALIM BU SIKINTILAR KÖTÜ UNUTMADIM GÜZEL KIZIMI ONUN YERİ HEP AYRI ..AMA BİR NEBZE OLSUN RHATLADIM İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AKLIMA GELİNCE SİZLEREDE DUA EDİYORUM AKLIMDASIN HEP UNUTMAYIN ...UNUTMUYORUM SİZLERİ O GÜNLERİ SİZDE UMUDUNUZU KAYBETMEYİN LÜTFEN YENİ BAŞINA GELEN ARKADAŞLARIM SİZLERDE KENDİNİZİ TOPLAYIN ÜZÜLMEYİN GEÇECEK BUGUNLER BOL BOL DUA EDİN DU A ETMEK ÇOK İYİ BİZE TEK YARDIMCI OLCAK ALLAH ALLAHTAN BAŞKA KİMSE YOK AYNI ZAMANDA EŞLERMİZ AİLEMİZDE DESTEGİ ÇOK ÖNEMLİ LUTFEN SABREDİN GÜÇLÜ OLUN MUTLULUK YAKIN......
İnşallah bizde mutlu oluruz bikaç gündür iyiydim bugün içimde inanılmaz bi hasret ve özlem le uyandım :((

slm kızlar.dün araştrma hastanesinesine gidip trambofoli paneli için kan verdim.doktor normalde 3 kayıpta bu testi yapıyoruz ama seninki eşinden ayrılmış preeklamsi olabilir dedi ve yaptı.sonuç 45 günde çıkar dedi.ben de en erken ne zaman cocuk düşeneyim dedim.kaç yaşındasn 30 dedim niye bekliyorsn ki dedi.ama ben daha 4 ay önce sezaryam oldum deyince boşver 4 ayı falan hiç korunma dedi.ben de kararımı verdim bu adetten sonra korunmayacam.Rabbim hayırlı bi zamnda hayırlı bi evlat göndersin ama bu defa sonu güzel olur inş.yani siz de dikişlerinizden korkmayn kızlar.inş sorun yaşamayz.

slm kızlar.dün araştrma hastanesinesine gidip trambofoli paneli için kan verdim.doktor normalde 3 kayıpta bu testi yapıyoruz ama seninki eşinden ayrılmış preeklamsi olabilir dedi ve yaptı.sonuç 45 günde çıkar dedi.ben de en erken ne zaman cocuk düşeneyim dedim.kaç yaşındasn 30 dedim niye bekliyorsn ki dedi.ama ben daha 4 ay önce sezaryam oldum deyince boşver 4 ayı falan hiç korunma dedi.ben de kararımı verdim bu adetten sonra korunmayacam.Rabbim hayırlı bi zamnda hayırlı bi evlat göndersin ama bu defa sonu güzel olur inş.yani siz de dikişlerinizden korkmayn kızlar.inş sorun yaşamayz.
hadi bakalım inşallah canım. bu kararı vermekte bi aşama kaydetmek aslında. umraım en hayırlı zaman da hamile haberlerini alırız

Canim ne desek ne soylesek bos oyle uzuldum ki dua etmekten baska bi sey gelmiyor elden Allah bi daha boyle acilarla sinamasin insallah.. umarim genetik testlerin temiz cikar. Iki tane melegin var artik. Allah saglikli hayirli omurlu evlatlarla yeniden doldursin kucahini
Amin canım.rabbim tekrarından korusun ne diyelim. Artık akışına bıraktım rabbim nasip etmişse olur

Ah canım çok üzüldüm. İnanamadım tekrar tekrar okudum. Umarım yanlış okumuşumdur diye.çok üzüldüm. Allah sabır versin. En kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Çok saol arkadaşım. Amin insallah artık güzel günler yakındır.bu süreçte hem ruhen hem de bedenen çok yıprandım.mutlu olmaya çalışıyorum ama bi yerde hersey sarpa sarıyor. 2.kez bi kayıp tekrar alt üst etti ama rabbimden gelene hamdolsun ne diyelim.imtihan...

toprakim- toprakim- Canm benim okuduğum da o kadar üzüldüm ki anlatamam Rabbim sabır versin güç versin en kısa zaman da da kucağına alacağın yavrunu nasip etsin cumlemize insallah...
Yaşadıklarımız cok cok zor... ben de hem bebegimi hem babami düşünüyorum 1 ağustosta kemoterapi alicak babam hersey ust uste geldi ve bu ayn 31inde de canımın canını kaybedeli bir yıl olucak... hala korkularm var endişelerim var ama umudum da var...sen de hic umudunu kaybetme canm hep aynı şeyler olmuycak biz de mutlu olucaz hiçbirimiz kaybetmeyelim elbet güzel günler mutlu günler gelicektir.
"Herşey üstüne gelip seni dayanamayacagn vakte getirdigin de sakın vazgeçme! iste orası kaderinin değişeceği noktadır" demiş Mevlâna,ne güzel de demiş inaniyrm ki hepimizin cok guzel geleceği olucak mükafatını göreceğiz yaşadıklarımızın, sadece ihtiyacımız olan 'sabır ve dua'dr Rabbim bütün melek annelerine yardm etsin güzellikler nasip etsin...
Canım amin tüm güzel dualarına.allahım babacığına acil şifalar versin.hep bir umut var içimde güzel günler yakın bizde Mutlu olucaz bizde gülücez insallah.daha beterinden korusun allah

Canım amin tüm güzel dualarına.allahım babacığına acil şifalar versin.hep bir umut var içimde güzel günler yakın bizde Mutlu olucaz bizde gülücez insallah.daha beterinden korusun allah
Canım ya bende seni merak ediyordum hiç aklımdan çıkmıyorSun çıktı mı sonuçların aynı şeyleri yaşadık ikincide senin biraz ağır oldu ben daha kalp atımını bile duymamıştım yine de psikolojik olarak ağır oldu ne söylesem boş inşallah bunların bi sonu vardır o da bugündür

Nasılda küçücük değil mi tepki benim oğlum gibi allahım bu nasıl bir acı yavrularımız ne annesine ne babasına doyabildi ne de biz yavrularımıza nasıl kollarımız boş kaldı tek kurabildiğim hayali ne kadar büyük acılarımız millet nasıl güldüğünü nasıl büyüdüğünü paylaşıyor bizde soğuk mezarını allahım sen yardım et

Meleğimin mezarını dün taktırdık gece yattım kalktım sürekli bişeyler gördüm onunla alakalı :( eşimin memleketindeyiz hala. kayınvalidem kayınbabam dün akrabalarının düğününe gittiler biz mezarlığa ikisi de demedi ki bizde yanlarına gidelim yanlarında olalım demedi :( gerçi kimseye ihtiyacımız mı var yok ama insan yanında birini istiyor tabi ki destek ne biliyim üzüldüm öyle
Düğünden çıkınca da hasta ziyaretine gitmişler bizde yanlarına uğradık hasta kişiyi de severim cok sonra oradakiler nasıl oldu filan diye sordular bende gösterdim resimlerini sonra oda bakmış kurusun gidelim de çiçek ekelim dedi cok kalabalıktı sesimi çıkaramadım :( sırf insanlara gösteriş olsun diye konuşmalar anlayamıyorum insanları :( :( :(

Nasılda küçücük değil mi tepki benim oğlum gibi allahım bu nasıl bir acı yavrularımız ne annesine ne babasına doyabildi ne de biz yavrularımıza nasıl kollarımız boş kaldı tek kurabildiğim hayali ne kadar büyük acılarımız millet nasıl güldüğünü nasıl büyüdüğünü paylaşıyor bizde soğuk mezarını allahım sen yardım et
Âmin canım inşallah her gittiğimde mezarının fotoğrafını çekiyorum Sonrada üzülüyorum Senin dediklerini diyorum herkes büyüdüğünü çekerken ben mezarını ama her gittiğimi her çektiğimi eve gelince ayrı ayrı seviyorum :( kimse benim içimin yanışını anlamıyo Rabbim hepimize sabır versin

Âmin canım inşallah her gittiğimde mezarının fotoğrafını çekiyorum Sonrada üzülüyorum Senin dediklerini diyorum herkes büyüdüğünü çekerken ben mezarını ama her gittiğimi her çektiğimi eve gelince ayrı ayrı seviyorum :KK43: kimse benim içimin yanışını anlamıyo Rabbim hepimize sabır versin
Amin sen şuan hamilesin değil mi yanlış mı hatırlıyorum eğer hamile isen üzme kendini acımız çok büyük bu acıyı yaşayanlar bilir hergün ayrı bi katlanıyor tek tesellim Rabbimin bana yavrumun kardeşlerini göndermesini hayal etmek umut etmek umarım çok beklemem

E
Amin sen şuan hamilesin değil mi yanlış mı hatırlıyorum eğer hamile isen üzme kendini acımız çok büyük bu acıyı yaşayanlar bilir hergün ayrı bi katlanıyor tek tesellim Rabbimin bana yavrumun kardeşlerini göndermesini hayal etmek umut etmek umarım çok beklemem
Evet canım hamileyim inşallah canım zamanı gelince Rabbim isteyince oluyor hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hamile kalıp doğurursun inşallah Rabbim ne kadar üzüldüğümüzü ne kadar acı çektiğimizi görüyor dualarımızı duyuyor hayırlısı ile tez zamanda olur inşallah

Ben de dün ilk defa yavrumu oğlumu ziyarete gittim..meleğim benim cennet kuşum bak annen geldi dedim.toprağına dokundum öptüm..seni çok ozluyorum oğlum dedim.ilk göz agrim benim gözümün aydınlığı yavrum..ne çok melek var yanında hiç sıkılmazsin dedim. Ağladım ağladım yanında yatmak istedim. Ben hiç dokunamadim oğluma göremedim bile. Canım çok yanıyo.. ama gittim ya yavrumun yanına iyi geldi yine de. Ne zor bi imtihan bu..

Back