• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Günaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin allah sen kaç ay sonra hamile kaldın korunmayı bırakınca hemen hamile kaldın mı

Günaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri
Canım hayırlı olsun çok çok seviniyorum böyle hamilelik haberlerini alınca. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :)

Canım çok sevindim. Rabbim sağ sağlim kucağına Alıp büyütmek nasip etsin insallah.hersey çok güzel olsun. Benim sat a göre 7+6 bugün ama dün kalp atışını duymaya gittiğimde Dr 1hafta heç Döllenme dedi 6+6yım yani.çok yakınız seninle :) Allah tüm melek annlerinin yüzünü güldürsün insallah

Canım çok sevindim. Rabbim sağ sağlim kucağına Alıp büyütmek nasip etsin insallah.hersey çok güzel olsun. Benim sat a göre 7+6 bugün ama dün kalp atışını duymaya gittiğimde Dr 1hafta heç Döllenme dedi 6+6yım yani.çok yakınız seninle :) Allah tüm melek annlerinin yüzünü güldürsün insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah bende ayın yirmisinde plesanta nın patoloji sonucu çıktığında muayene oluyum demiştim doğum evindeki doktor hamile değilsin ama kalabilirsin rahim hazır demişti fitil verdi ama adetin olsun öyle kullan dedi ama hasta olmadım muhtemelen 4 5 haftalık arası

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah bende ayın yirmisinde plesanta nın patoloji sonucu çıktığında muayene oluyum demiştim doğum evindeki doktor hamile değilsin ama kalabilirsin rahim hazır demişti fitil verdi ama adetin olsun öyle kullan dedi ama hasta olmadım muhtemelen 4 5 haftalık arası
Çok güzel tekrar hayırlı olsun herşey Güzel olur inşallah

İnşallah canım banada verdi aynı iğneden korkutuyor beni ama umarım bişey olmaz sen kac haftalık oldun
11 haftalık olcaz canım 3 gün sonra inşallah. benim doktor geçen hafta kesti iğneyi, gerek yok artık dedi, fakat gene başladı, o yüzden şimdilik devam ediyorum. benim bünye yapıyor heralde. hep oluyor çünkü ben de. hayırlısı sağ salim alalım da kucaklarımıza inşallahh..

11 haftalık olcaz canım 3 gün sonra inşallah. benim doktor geçen hafta kesti iğneyi, gerek yok artık dedi, fakat gene başladı, o yüzden şimdilik devam ediyorum. benim bünye yapıyor heralde. hep oluyor çünkü ben de. hayırlısı sağ salim alalım da kucaklarımıza inşallahh..
İnşallah canım maşallah canım sanada benim diğer gebeliğimde hiç olmadı bunda da olunca cok korktum dediğin gibi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza :)

merhaba melek anneleri
uzun zamandır yazmıyordum
topiğin ilklerindenim
uzunca zaman yazıştık paylaştık herşeyi burada
sonra çocuğu olanlar tek tek ayrıldılar doğal olarak....
bir kısmıyla hala görüşüyoruz
bir sorun olmamasına rağmen bir ben tekrar anne olamadım sanırım..
tüp bebek tedavisine başladım dualarınızı bekliyorum .......

Hayırlı olsun canım.ins sağlıkla kucağına alırsın ve büyütürsün.

merhaba melek anneleri
topiğin ilklerindenim

Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim en tez ve hayırlı zamanda sana sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba melek anneleri
topiğin ilklerindenim
allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda hiç beklemediğin anda inşallah rabbim etsin bi evlat sana.sağlıklı sıhhatli hepimize

merhaba melek anneleri
topiğin ilklerindenim
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle isminizi bilmesemde yaşadığımız acı hep aynı hepiniz dularımdasınız

merhaba melek anneleri
topiğin ilklerindenim
Senin içinde dua edicem arkadaşım.inşallah Rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı Ömürlü evlatlar nasip edicek. Hepimiz için tüm dualarım.

Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle isminizi bilmesemde yaşadığımız acı hep aynı hepiniz dularımdasınız
Senin içinde dua edicem arkadaşım.inşallah Rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı Ömürlü evlatlar nasip edicek. Hepimiz için tüm dualarım.
çok teşekkür ederim
isteyen herkese tez vakitte versin Rabbim inşallah...

Back
X